Berlyne suimtas pasaulį savo išvaizda šokiruojantis Lėlė Kenas Rodrigo Alvesas

Brazilas Rodrigo Alvesas (35 m.) pasauliui geriau pažįstamas tiesiog kaip gyva lėlė Kenas, į savo ižvaizdą investavęs šimtus tūkstančių eurų. Tačiau viešėdamas Berlyne vyras pateko į išties keblią situaciją ir, galiausiai, buvo suimtas.

 Rodrigo Alvesas.<br> Instagramo nuotr.
 Rodrigo Alvesas.<br> Instagramo nuotr.
 Rodrigo Alvesas.<br> Instagramo nuotr.
 Rodrigo Alvesas.<br> Instagramo nuotr.
 Rodrigo Alvesas.<br> Instagramo nuotr.
 Rodrigo Alvesas.<br> Instagramo nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Oct 12, 2018, 5:40 PM, atnaujinta Oct 12, 2018, 5:48 PM

„Filmavausi vietiniam televizijos šou, kai prie mūsų komandos priėjo policijos pareigūnai ir paprašė parodyti asmens dokumentus. Jie domėjosi, ar mes turime visus reikiamus leidimus, kurie leistų filmuotis miesto gatvėse.

Visi filmavimui skirti dokumentai ir leidimai buvo patvirtinti, tačiau aš pats buvau suimtas. Vietoje to, kad pasiimčiau naują asmens tapatybės dokumentą, netyčia susimaišiau ir šalia savęs turėjau nebegaliojantį“, – „MailOnline“ kalbėjo pats Rodrigas.

Maža to, keblumų iškilo ir pačioje areštinėje, kadangi nuo tada, kai Rodrigo fotografavosi tapatybės dokumentui, jis spėjo pasidaryti dar kelias veido procedūras ir tapo visiškai kitu žmogumi, nei vaizdavo nuotrauka. Komandos nariai skubiai turėjo pristatyti nuskanuotą naują jo asmens dokumentą, kad vyras būtų paleistas iš areštinės.

Primename, kad vyras per kelerius metus kardinaliai pakeitė savo išvaizdą ir atlaikė dešimtis operacijų ir kitų grožio procedūrų. Jam pilnai pakeisti veido bruožai, netgi pakeista akių spalva, pašalinti šonkauliai, nusiurbti riebalai, pakelta krūtinė ir sėdmenys, suformuotas pilvo presas ir daugelis kitų procedūrų, kurias Rodrigo kartoja bent keletą kartų per metus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.