Savaitės blykstėse – Šarūno Jasikevičiaus triumfas ir Ingos Stubrienės iššūkis

„Lietuvos ryto“ žurnalas „Stilius“ kaskart pristato ryškiausias naujienas iš šalies šou pasaulio. Praėjusią savaitę gimtinėje taip pat netrūko džiugių įvykių.

Šarūnas Jasikevičius su šeima ir Inga Stumbrienė. <br>LR archyvo nuotr. 
Šarūnas Jasikevičius su šeima ir Inga Stumbrienė. <br>LR archyvo nuotr. 
Asmeninio archyvo nuotr. 
Asmeninio archyvo nuotr. 
Egidijus Sipavičius. <br>LR archyvo nuotr. 
Egidijus Sipavičius. <br>LR archyvo nuotr. 
Šarūnas Jasikevičius su šeima.<br>LR archyvo nuotr. 
Šarūnas Jasikevičius su šeima.<br>LR archyvo nuotr. 
Inga Stumbrienė. <br>LR archyvo nuotr. 
Inga Stumbrienė. <br>LR archyvo nuotr. 
Daugiau nuotraukų (5)

Lrytas.lt

Oct 12, 2018, 7:41 PM

Iš ligoninės – į sceną

Dainininkas Egidijus Sipavičius paminėjo jubiliejų – vyrui sukako 60 metų. Anot atlikėjo, šie metai buvo puikūs ir net neseniai įvykusi avarija nenumalšino noro veikti.

„Nors ir po avarijos, tačiau koncertuosiu. Nenoriu nuvilti savo klausytojų“, – sakė atlikėjas.

Motoroleriu į Vilnių važiavusį E.Sipavičių partrenkė iš kiemo išvažiavęs automobilis – vairuotojas jo nepastebėjo. Dainininkui sulaužyta nosis, skilęs krūtinkaulis, lūžę šonkauliai.

Po avarijos E.Sipavičiui teko savaitei sustabdyti koncertus, tačiau penktadienį jis jau Mokytojų dienos proga koncertavo vienoje Kupiškio mokyklų.

Įvertinimas – šeimos apsupty

Gausi Jasikevičių šeima viešėjo Prezidentūroje. Čia Kūno kultūros ir sporto dienos proga Lietuvos prezidentė Dalia Grybauskaitė Kauno „Žalgirio“ treneriui Šarūnui Jasikevičiui (42 m.) įteikė garbingiausią apdovanojimą.

Lietuvos didžiojo kunigaikščio Gedimino ordino Didžiojo kryžiaus liepos 6-ąją, per Mindaugo karūnavimo iškilmes, neatsiėmęs Kauno „Žalgirio“ komandos strategas Š.Jasikevičius šį garbingą ordiną iš prezidentės rankų gavo beveik po trijų mėnesių – spalio 3-iąją.

„Žalgirio“ vyrų krepšinio komandos vyriausiajam treneriui, parengusiam 2018 metų Eurolygos krepšinio turnyro bronzos medalių laimėtojus“, – skelbė valstybės vadovės dekretas.

Tai jau ketvirtasis Š.Jasikevičiaus valstybinis įvertinimas.

Pasidžiaugti kartu su Šarūnu atvyko jo žmona graikė Anna Douka, dukra Aila, sūnus Lukas. Š.Jasikevičių sveikino tėvai Rita ir Linas Jasikevičiai bei brolis Vytenis su šeima

Pagausėjo šeima

Buvęs futbolininkas Kęstutis Ivaškevičius (31 m.) su žmona modeliu ir renginių organizatore Tautvile Raudyte-Ivaškevičiene (26 m.) susilaukė antrosios atžalos. Porai gimė berniukas. Šeima jau spėjo išrinkti mažyliui vardą – sūnų jie pavadins Vakariu.

Pora drauge augina beveik trejų metų sūnų Herkų.

Atstovaus Lietuvai

Verslininkė Inga Stumbrienė (35 m.) paskelbė atstovausianti Lietuvai tarptautiniame konkurse „Miss Multiverse“.

„Kiek daugiau nei prieš mėnesį man paskambino konkurso organizatorė, pasiūlė užpildyti anketą ir dalyvauti atrankoje. Iš pradžių atsisakiau, nes į tokio tipo konkursus žiūrėdavau kritiškai. Be to, išvykus tris savaites būti be šeimos atrodė labai didelis iššūkis.

Tačiau mintis apie konkursą po šio skambučio visą laiką sukosi mano galvoje ir, kai antrą kartą sulaukiau organizatorės skambučio, nusprendžiau pamėginti“, – pasakojo Inga.

„Miss Multiverse“ – tai ne tik grožio, bet ir intelektualumo konkursas. „Kiek esu gavusi pasiūlymų dalyvauti panašiuose konkursuose, neretai atsisakydavau, nes tai būdavo tik grožio konkursai. Čia bus įvairių rungčių. Mus vertins ne tik pagal grožį, bet ir pagal daugybę kitų kriterijų. Tai mane ir sužavėjo“, – pasakojo Inga.

Septynerius metus vykstantis konkursas šiemet ketvirtąjį kartą bus rengiamas Dominikos Respublikoje. „Miss Multiverse“ nugalėtojos laukia titulas, karūna bei piniginis – 6 tūkstančių eurų – prizas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.