Dėl aštraus liežuvio Taylor Swift užsitraukė Donaldo Trumpo nemalonę

JAV prezidentas Donaldas Trumpas pareiškė scenos žvaigždės Taylor Swift muziką nuo šiol mėgstantis „25 procentais mažiau“. Tokios šalies vadovo reakcijos dainininkė susilaukė po „Instagram“ pasidalintos agitacijos, rašoma thisisinsider.com

Taylor Swift ir Donaldas Trumpas. <br>Scanpix nuotr.
Taylor Swift ir Donaldas Trumpas. <br>Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Oct 13, 2018, 5:16 PM

Atlikėja gerbėjus paragino lapkritį Tenesio valstijoje vyksiančiuose rinkimuose palaikyti du sau imponuojančius kandidatus iš demokratų partijos. 112 milijonų sekėjų turinti žvaigždė taip pat pareiškė jaučianti antipatiją respublikonų partijos atstovei Marshai Blackburn, paaiškindama, kad jųdviejų požiūriai nesutampa.

„Praeityje vengdavau viešinti savo nuomonę politiniais klausimais. Tačiau po mano gyvenimą per pastaruosius du metus palietusių įvykių, nusprendžiau pasielgti kitaip“, – įžangoje į savo laišką gerbėjams rašė T.Swift.

Kreipdamiesi į JAV prezidentą žiniasklaidos atstovai klausė, ką šis manantis apie „staigų T.Swift šuolį į politiką“. D.Trumpas dainininkę pavadino „valdinga moterimi“.

„Esu tikras, kad ji nieko nežino apie Marshą Blackburn, – pridėdamas tai, kad ši politikė Tenesio valstijoje yra atlikusi žygdarbių, komentavo prezidentas. – Na, sakykime, kad dabar Taylor Swift muziką mėgstu 25 procentais mažiau nei anksčiau. Ar tai tinkamas atsakymas?“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.