Žvaigždžių savaitėje – Catherine Middleton sugrįžimas ir kaltinimai Cristiano Ronaldo

Kiekvieną savaitę žurnalas „Stilius“ apžvelgia įsimintiniausius ir labiausiai apkalbėtus užsienio garsenybių gyvenimo įvykius. Šįkart juose taip pat netrūko staigmenų ir atvirų pasisakymų.

 Catherine Middleton ir Cristiano Ronaldo.<br> Scanpix nuotr.
 Catherine Middleton ir Cristiano Ronaldo.<br> Scanpix nuotr.
 Melania Trump.<br> Scanpix nuotr.
 Melania Trump.<br> Scanpix nuotr.
 Princas Harry ir Meghan Markle.<br> Scanpix nuotr.
 Princas Harry ir Meghan Markle.<br> Scanpix nuotr.
 Meghan Markle.<br> Scanpix nuotr.
 Meghan Markle.<br> Scanpix nuotr.
 Catherine Middleton.<br> Scanpix nuotr.
 Catherine Middleton.<br> Scanpix nuotr.
 Kate Hudson su mylimuoju.<br>Instagramo nuotr.
 Kate Hudson su mylimuoju.<br>Instagramo nuotr.
 Cristiano Ronaldo.<br> Scanpix nuotr.
 Cristiano Ronaldo.<br> Scanpix nuotr.
 Kate Hudson.<br>Instagramo nuotr.
 Kate Hudson.<br>Instagramo nuotr.
Daugiau nuotraukų (8)

Lrytas.lt

Oct 14, 2018, 9:47 PM

Savarankiška pirmoji ponia

Praėjusią savaitę Melania Trump (48 m.) išvyko iš Vašingtono – ir iš savo vyro šešėlio – į kelionę po keturias Afrikos šalis, suteiksiančią progą žavingai ir kartais paslaptingai JAV pirmajai poniai praminti savo pačios diplomatinį kelią. Apsilankymas Ganoje, Malavyje, Kenijoje ir Egipte yra pirmoji didelė tarptautinė kelionė, į kurią ji leidosi viena. M.Trump atstovė Stephanie Grisham sakė, kad pirmosios ponios kelionė Afrikoje bus „diplomatinis ir humanitarinis vizitas“, daugiausia dėmesio skiriant jos kampanijai „#BeBest“ už „vaikus ir jų gerovę“. Daug detalių apie šią kelionę neskelbiama.

Pagerbė savo titulą

Sasekso kunigaikščiai Meghan Markle (37 m.) ir princas Harry (34 m.) pirmą kartą kartu apsilankė jiems titulą suteikusioje kunigaikštystėje. Saulėtą dieną Sasekse jų laukė tūkstantinė gerbėjų minia – ji sveikino porą ir apdovanojo gausybe ovacijų. Jau keletą mėnesių su nekantrumu laukiama, kada gi gegužę susituokusi pora paskelbs apie pirmagimį. Princas Harry nepraleido progos pašmaikštauti su būreliu stovinčių berniukų ir trumpai su jais pasišnekučiuoti, o Meghan dėmesį skyrė obuolį valgančiam mažyliui. Netrukus prie jo priėjo ir Harry ir pradėjo jį kalbinti. Ši akimirka netruko pakerėti visą Jungtinę Karalystę, esą pora su nekantrumu laukia savo šeimos pagausėjimo. Išraiškingu stiliumi garsėjanti Meghan ir šįkart papirko mados kritikus. Vizitui ji rinkosi smėlio spalvos „Armani“ paltą, „Hugo Boss“ sijoną ir „And Other Stories“ palaidinę.

Kunigaikštienė grįžo!

Kembridžo kunigaikštienė Catherine Middleton (36 m.) pagaliau grįžo į viešumą. Kai gimė trečioji šeimos atžala – princas Louis, ji turėjo šešis mėnesius motinystės atostogų. Kažin ar trijų vaikų motina galėjo pasirinkti geresnį sugrįžimą nei apsilankymas vienoje Londono mokyklų, kur ją sutiko būrys vaikų. Su jais Catherine bendravo itin šiltai. Pirmam oficialiam pasirodymui po motinystės atostogų kunigaikštienė rinkosi gana kasdienį, tačiau apgalvotą įvaizdį. Ji mūvėjo prigludusius „Zara“ džinsus, vilkėjo apie 200 eurų kainuojantį miško samanų spalvos paltuką, kurį sukūrė mėgstamas Švedijos kūrėjas „Fjallraven“. Įvaizdį papildė „Joseph“ marškiniai, kurie kainuoja kiek daugiau nei 400 eurų, ir, žinoma, jau keletą metų avimi ilgaauliai „Penelope Chilvers“ batai (jų kaina – apie 500 eurų). Beje, akylesni gerbėjai pastebėjo, kad po nėštumo užsilikę keli kilogramai moteriai suteikė papildomo žavesio.

Daugiavaikė motina

Aktorei Kate Hudson (39 m.) šis ruduo ypatingas – su mylimuoju Danny Fujikawa (32 m.) moteris susilaukė dukrelės. Mergaitei suteiktas Rani Rose Hudson Fujikawos vardas. „Nusprendėme dukrelę pavadinti Rani, atsižvelgdami į tai, kad jos senelis yra Ronas Fujikawa. Ronas buvo ypatingas žmogus, jo nuoširdžiai ilgimės. Dukrelę pavadinti jo atminimui mums didelė garbė“, – skelbė aktorės žinutė instagrame. Kate trys vaikai – skirtingų tėvų. 14-mečio sūnaus Ryderio ji susilaukė su buvusiu sutuoktiniu Chrisu Robinsonu, sūnaus Biminghamo, kuriam septyneri, – su grupės „Muse“ lyderiu Mattu Bellamy.

Sulaukė kaltinimų

Futbolo superžvaigždė Cristiano Ronaldo (33 m.) sulaukė kaltinimų išprievartavimu. Vieną geidžiamiausių pasaulio vyrų buvusi manekenė apskundė dėl tariamos prievartos, panaudotos 2009 m. viename Las Vegaso viešbučių. Tačiau atrodo, kad vyrui tokios apkalbos streso jau nebekelia. „Juventus“ žaidėjas instagrame pasidalijo vaizdo įrašu, kur šypsodamasis gerbėjus ragina netikėti skleidžiamu melu. Amerikietė Kathryn Mayorga (34 m.), šiuo metu dirbanti mokytoja, tikina, kad anuomet, kai susipažino su žvaigžde, buvo populiarėjantis modelis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.