Pippa Middleton pastebėta atvykusi į gimdymo ligoninę

Kembridžo kunigaikštienės Catherine Middleton jaunėlė sesuo Pippa (35 m.) spalio 16-ąją pastebėta šalia ligoninės, kurioje turėtų gimdyti. Londone esančioje ligoninėje tris savo atžalas pagimdė ir Catherine.

 Pippa Middleton su vyru Jamesu Matthewsu.<br> Scanpix nuotr.
 Pippa Middleton su vyru Jamesu Matthewsu.<br> Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Oct 16, 2018, 10:31 AM, atnaujinta Oct 16, 2018, 11:07 AM

Užsienio žiniasklaida skelbia, kad per artimiausias valandas turėtų gimti Pippos ir sutuoktinio Jameso Matthewso (42 m.) pirmagimis.

J.Matthewsas pastebėtas į ligoninę atvykęs ne tuščiomis, rankose jis nešėsi kūdikiams skirtą lopšelį ir krepšį, kaip spėjama, su kūdikiui ir mamai skirtais daiktais.

Pasak žiniasklaidos, pastebėta Pippa atrodė tiesiog švytinti ir neslėpė šypsenos. Ligoninėje esantis gimdyves priimantis sparnas nėra pigus: naktis privačioje palatoje jame kainuoja apie 8 tūkst. eurų.

Žinia, kad laukiasi pirmagimio, pora pasidalijo dar besibaigiant balandžiui, kai jau buvo praėjęs rizikingo nėštumo laikotarpis. 

Skelbiama, kad 35-erių Pippa sklandžiam nėštumui pasitelkė ir meditacijos triukus. Beje, į meditacijos užsiėmimus moteris užsirašė jau būdama nėščia.

„Šie meditacijos užsiėmimai kiek kitokie, juos reikia atlikti du kartus per dieną, idealiai būtų bent po 20 minučių, sukalbėti mantrą ir, žinoma, būti visiškai atsipalaidavus. Užsiėmimų vadovė sako, kad visuomet galima rasti priežasčių, kodėl to nedaryti, tačiau mūsų tikslas kitoks. Idėja yra tokia, kad ši meditacija mintis ir kūną nukelia į labai tyrą erdvę. Po užsiėmimo jautiesi netgi dar geriau nei puikiai išsimiegojęs. Pradžioje į tai žiūrėjau kiek skeptiškai, tačiau pastarąjį mėnesį reguliariai tuo užsiimdama pastebėjau savo pačios pokyčius“, – kalbėjo pati Pippa.

Tai jau ne pirmas kartas, kai užsienio žiniasklaida taip plačiai aprašo Pippos dalijamus patarimus, nes išties atrodo, kad jaunėlės Middleton nėštumas yra vienas tų, dėl kurio pavydėtų daugelis moterų. Neseniai Pippa pasakojo, kad vis dar puikiai telpa į savo mėgstamus džinsus, tiesa, per pilvuką jų nė už ką neužsisegtų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.