Monika Šedžiuvienė kirto komentatoriams: „Ne jums mane mokyti“

Penktadienį Monika Šedžiuvienė (25 m.) socialiniame tinkle pasidalijo istorija, kuri sulaukė daug prieštaringų komentarų.

 M. Šedžiuvienė ir jos įrašas skirtas komentatoriams.<br> Soc. tinklo ir LR archyvo nuotr.
 M. Šedžiuvienė ir jos įrašas skirtas komentatoriams.<br> Soc. tinklo ir LR archyvo nuotr.
 Pasidalytas įrašas.<br> Soc. tinklo nuotr.
 Pasidalytas įrašas.<br> Soc. tinklo nuotr.
M. Šedžiuvienė.<br>LR archyvo nuotr.
M. Šedžiuvienė.<br>LR archyvo nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Oct 22, 2018, 7:00 PM, atnaujinta Oct 22, 2018, 7:05 PM

Tądien moteris pasakojo gavusi nuotrauką, kurioje jųdviejų su Andriumi vaikas paliktas rūpintis naujai vyro mylimąjai.

Vienam iš naujienų portalų susisiekus su Andriumi šis neneigė vaiką trumpam palikęs prižiūrėti savo bičiulei, kadangi pats tuomet turėjęs neatidėliotinų reikalų.

Ši istorija išties sulaukė didelio ne tik žiniasklaidos, bet ir žmonių dėmesio. Pasirodo, jog ir Moniką Šedžiuvienę pasiekė įžeidžiančios žinutės, kuriomis Monika dalijosi ir savo socialinio tinklo paskyroje.

Instagramo istorijoje moteris pasidalijo žinutėmis, kurias jai rašė sekėjai. Žinutėse buvo neigiamai vertinamas Monikos įrašas, kuriame ji užpuolė vaiką prižiūrėjusią moterį.

„Jūs nustebusi, kad jūsų vaiką prižiūri kita moteris? O tai kaip Jūs pati prižiūrėdavote Andriaus vaikus iš kitos santuokos“, – Monikos klausė viena iš sekėjų.

Neapsikentusi ir sulaukusi ne vienos panašios žinutės moteris nusprendė nebetylėti ir pasidalijo savo nuomone bei atsaku visiems rašiusiems.

„Ir išvis! Kad net kalba ne apie ją yra, juolab manęs visuomenėje nevadino aukle ar šiaip bičiule. Neslėpė mūsų santykių. Tapau ir žmona, ir vaiko mama. Duok dieve jiems laimės, bet kai tėvelis vaiką pasiima tik savaitgaliui, bet vistiek su juo nebūna, man kaip mamai skauda širdį, nes mano laisvas savaitgalis nueina veltui, be vaiko.

Ir prašau nepykit už mano atsakymą, nes kaip su manimi bendrausit, tokį pat gausit ir atgal. Aš esu žmogus lygiai taip pat su savo emocijom ir atsibosta visokių „durnelių“ rašinėjimai ir pamokymai. Ne jums mane mokyti, kaip elgtis savo asmeniniame gyvenime.

Ar viešai, ar tyliai čia tik mano sprendimas, kuris visiškai neturi jums įtakos jūsų pačių gyvenimuose! Kitaip tariant, nusileiskit ant žemės“, – instagramo istorijoje rašė moteris.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.