Asmenukėse – Natalijos Bunkės pokyčiai ir Evos Ghaoui prabangi kelionė

Asmenukės (angl. „selfie“) – originalus būdas parodyti, ką veiki. Vienos asmenukės sukelia šypseną, kitos išprovokuoja komentarus, o į trečias tiesiog malonu žiūrėti. Būtent tokias garsenybių nuotraukas jums ir norime parodyti, rašo „Lietuvos ryto“ žurnalas „Stilius“.

 Natalija Bunkė ir Eva Ghaoui.<br> Asmeninio albumo nuotr.
 Natalija Bunkė ir Eva Ghaoui.<br> Asmeninio albumo nuotr.
 Evelina Young.<br> Asmeninio albumo nuotr.
 Evelina Young.<br> Asmeninio albumo nuotr.
 Vaida Skaisgirė.<br> Asmeninio albumo nuotr.
 Vaida Skaisgirė.<br> Asmeninio albumo nuotr.
 Anžela Gečienė.<br> Asmeninio albumo nuotr.
 Anžela Gečienė.<br> Asmeninio albumo nuotr.
 Natalija Bunkė.<br> Asmeninio albumo nuotr.
 Natalija Bunkė.<br> Asmeninio albumo nuotr.
 Deivis Norvilas.<br> Asmeninio albumo nuotr.
 Deivis Norvilas.<br> Asmeninio albumo nuotr.
 Eva Ghaoui.<br> Asmeninio albumo nuotr.
 Eva Ghaoui.<br> Asmeninio albumo nuotr.
Daugiau nuotraukų (7)

Lrytas.lt

Oct 27, 2018, 7:21 PM

Amerikoje gyvenanti dainininkė Evelina Young pagaliau grįžo į gimtąją Lietuvą aplankyti šeimos narių ir pasivaikščioti po gražiausias Vilniaus vietas. Šalia Trakų pilies įsiamžinusi Evelina negali nesišypsoti – šie vaizdai ją labai džiugino.

Dizainerė, grožio salono savininkė, dainininkės Karinos Krysko-Skambinės sesuo Eva Ghaoui ilsėjosi milijonierių pamėgtame Monake. Daugiausia laiko ji praleido Monako centre– Monte Karle, kuris garsėja lošimo namais ir išskirtine prabanga.

Dainininkas Deivis Norvilas pasidalijo šmaikščia asmenuke. „Sūnus pasveikino su priekiniais dantukais grįžus iš atostogų“, – brūkštelėjo jis.

Po pirmagimio gimimo dainininkė Anžela Adamovič-Gečienė lieja prakaitą sporto salėje, o rezultatus vis paviešina instagrame. „Prieš porą metų rodikliai buvo daug geresni. Man svarbi mano sveikata, mano savijauta ir mano kūno grožis. Kartais esu per daug savikritiška, bet džiaugiuosi, kad tokia esu. Dėl savo savikritiškumo stengiuosi greičiau pasiekti norimų rezultatų. Galbūt man sunkiau sekasi pasiekti tam tikrą tikslą nei kitiems, bet svarbiausia, kad aš tai darau“, – rašė ji.

Komunikacijos specialistė Vaida Skaisgirė užsiminė, kad namuose jau norėtų auginti keturkojį. „Gyvūnėlį namuose pastarąjį kartą laikiau, kai buvau vaikas. Bet auginu beveik šešerių metų ponaitį, tad mylima draugė kelioms dienoms be baimių patikėjo pagloboti jos mielą mažytį ciuckį, kol bus išvykusi. Buvau pamiršusi, kokias geras emocijas ir švelnumą gali išprovokuoti gyvūnai. Abu su Atu jau ilgimės Daisy. Ir, nepaisant visų netyčinių šuniuko sisiukų ir kakučių namuose, ėmėme rimtai svarstyti apie naujo šeimos nario atsiradimą. Gal kas kokių rekomendacijų, patirčių? Norėčiau nedidelio, protingo šuniuko, kuriam gyvenimas bute nebūtų pernelyg didelis laisvės suvaržymas“, – mintimis dalijosi Vaida.

Dainininkė Natalija Bunkė pasitamsino plaukų šaknis. Naujas įvaizdis jai puikiai tinka!

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.