Žvaigždžių savaitėje – Pippos Middleton kūdikis ir Lady Gagos sužadėtuvės

Kiekvieną savaitę žurnalas „Stilius“ apžvelgia įsimintiniausius ir labiausiai apkalbėtus užsienio garsenybių gyvenimo įvykius. Šįkart juose taip pat netrūko staigmenų ir atvirų pasisakymų.

 Lady Gaga su sužadėtiniu ir Pippa Middleton su sutuoktiniu.<br> Scanpix nuotr.
 Lady Gaga su sužadėtiniu ir Pippa Middleton su sutuoktiniu.<br> Scanpix nuotr.
 Lady Gaga su sužadėtiniu.<br> Scanpix nuotr.
 Lady Gaga su sužadėtiniu.<br> Scanpix nuotr.
 Brigitte Macron su vyru Emmanueliu.<br> Scanpix nuotr.
 Brigitte Macron su vyru Emmanueliu.<br> Scanpix nuotr.
 Pippa Middleton su vyru.<br> Scanpix nuotr.
 Pippa Middleton su vyru.<br> Scanpix nuotr.
 Channingas Tatumas su buvusia žmona.<br> Scanpix nuotr.
 Channingas Tatumas su buvusia žmona.<br> Scanpix nuotr.
 Dainininkė Jessie J.<br> Scanpix nuotr.
 Dainininkė Jessie J.<br> Scanpix nuotr.
 Willas Smithas su žmona.<br>Instagramo nuotr.
 Willas Smithas su žmona.<br>Instagramo nuotr.
Daugiau nuotraukų (7)

Lrytas.lt

2018-10-28 14:44

Ilgai lauktos sužadėtuvės

Dainininkė Lady Gaga (32 m.) pagaliau pati patvirtino kurį laiką sklandžiusias žinias apie būsimas vestuves. Ji nusprendė nebeslėpti, kad susižadėjo su agentu Christianu Carino (49 m.). Pirmą kartą gandai apie sužadėtuves pasklido dar praėjusių metų lapkritį. Tačiau šįkart dalyvaudama kasmetiniame žurnalo „Elle“ rengiamame apdovanojimų vakare „Moterys Holivude“ ji nusprendė nebežaisti slėpynių. Atsiimdama apdovanojimą Lady Gaga nedaugžodžiavo apie jausmus, tačiau dėkojo „savo sužadėtiniui Christianui“. Iki šiol ekstravagantiškoji atlikėja retai kada atviravo apie asmeninį gyvenimą.

Susilaukė pirmagimio

Dar spalio 12-ąją Kembridžo kunigaikštienės Catherine sesuo Pippa Middleton (35 m.) šoko karališkosiose princesės Eugenie vestuvėse, o spalio 15-ąją jau sūpavo pirmagimį. Jai ir sutuoktiniui Jamesui Matthewsui (42 m.) gimė sūnus. Londone esanti ligoninė, kurioje gimė Pippos sūnus, ne iš pigiųjų: naktis joje kainuoja apie 8 tūkst. eurų, tačiau gimdyvei ir kūdikiui suteikiama karališka globa. Poros pirmagimis Catherine pratins prie naujo – tetos statuso.

Prasitarė apie vyrą

Prancūzijos prezidento Emmanuelio Macrono (40 m.) žmona Brigitte – nepamainoma patarėja. Kalbama, kad ji politikui vyrui padeda rašyti kalbas ir visapusiškai jį palaiko tiek asmeniniame gyvenime, tiek darant karjerą. Vis dėlto atrodo, kad pirmoji ponia savo vyro nemaitina vien saldžiais komplimentais, – ji nebijo pažerti kritikos dėl netinkamo Emmanuelio elgesio. Anot laikraščio „La Parisien“, moteris artimiems Emmanuelio draugams neseniai prasitarė, kad jis yra per daug arogantiškas bei impulsyvus. Taip Brigitte pasielgė dėl to, kad niekas, be jos, nesiryžta prezidentui pasakyti tiesos.

Užklupo nauja meilė

Vienas karščiausių planetos aktorių Channingas Tatumas (38 m.) jau rado naują meilę. Užsienio žiniasklaida skelbia, kad įžymybės dėmesį patraukė išvaizda į buvusią žmoną Jenną Devan itin panaši dainininkė Jessy J (30 m.). Nauja porelė susitikinėja jau kelis mėnesius. Čia taip pat palyginama jo buvusios žmonos ir dabartinės kompanionės išvaizda. Akivaizdu, kad aktoriui patinka charizmatiškos juodaplaukės plačia šypsena ir giliomis akimis. Kol kas neaišku, kur ir kaip pora pajuto vienas kitam simpatiją, tačiau svarbų susitikimą Jenna ir Channingas turėjo prieš kelerius metus. 2015 m. vykusiuose „MTV Movie Awards“ apdovanojimuose dainininkei buvo patikėta įteikti Channingui apdovanojimą už geriausią vaidmenį komedijoje. Praėjo jau šeši mėnesiai nuo to, kai nutrūko dešimtmetį trukusi Channingo ir Jennos santuoka. Kartu jie augina dukrą Everly (5 m.).

Santykių krizė

Aktorius bei muzikantas Willas Smithas (50 m.) – pavyzdys daugeliui vyrų. Savo vedamuose motyvaciniuose mokymuose jis dažnai kalba apie būtinybę sportuoti ir skaityti knygas. Vis dėlto ne ką prastesniu vyriškumo pavyzdžiu galėtų būti laikomi ir Willo santykiai. Mat su žmona Jada Pinkett Smith (47 m.) santuokoje jis praleido daugiau nei 20 metų. Tačiau namų be dūmų nebūna. Neseniai vykusiame interviu aktorius papasakojo apie jų šeimą ištikusią santykių krizę. Pasak Willo, po dviejų dešimtmečių, praleistų kartu su žmona, buvo atėjęs metas, kai jie pradėjo kalbėti apie galimą santykių griūtį. Taip pat televizijos laidoje aktorius teigė, kad Jadą tokie išgyvenimai itin paveikė – ji negalėjo nustoti verkti net 45 dienas. „Taip prasidėdavo kiekvienas rytas. Santuokoje niekuomet nesijaučiau taip blogai, kaip tuo periodu“, – pasakojo vyras. Willas sakė, kad pasikeitė ir jų santykių statusas, – vyru ir žmona jie vienas kito nebevadina. Dabar tai įvardijama ne tokiu romantišku terminu – gyvenimo partneriai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.