Tatuiruoto vegano pasisakymai – kantrybės išbandymas: priverčia pasijusti senu

Socialinių tinklų žvaigždė Chrisas Lavishas (26 m.) po paskutinio savo interviu žiniasklaidai susilaukė internautų pasmerkimo. Visą kūną išsitatuiravęs vyras iki šiol sekėjus traukė sveikuoliškais įpročiais – jis nerūko, nevartoja alkoholio ir nevalgo mėsos.

Chrisas Lavishas. <br>Instagramo nuotr. 
Chrisas Lavishas. <br>Instagramo nuotr. 
Chrisas Lavishas. <br>Instagramo nuotr. 
Chrisas Lavishas. <br>Instagramo nuotr. 
Chrisas Lavishas. <br>Instagramo nuotr. 
Chrisas Lavishas. <br>Instagramo nuotr. 
Chrisas Lavishas. <br>Instagramo nuotr. 
Chrisas Lavishas. <br>Instagramo nuotr. 
Daugiau nuotraukų (4)

Lrytas.lt

Oct 29, 2018, 10:35 PM

Tačiau dabar visiems kliūna ir jo gyvenimo būdas. Chrisas pareiškė neskaitantis knygų, nežiūrintis televizijos ir net vakare nenusiimantis akinių nuo saulės. Kodėl? Vyras nenori bet ko įsileisti į savo akis.

„Žiūrėjimas tiesiai į akis yra labai pavojingas sveikatai. Pavyzdžiui, kas jus įleido į mano akis? Kas jus ten įleido?“ – žurnalo „The Cut“ žurnalistės klausinėjo socialinių tinklų žvaigždė.

33 tūkst. sekėjų „Instagram“ turintis Chrisas čia nuolat laido juokelius apie savo buvusią merginą, kuri, anot jo, padėjo jam susikurti autentišką išvaizdą.

„Twitter“ vartotojai po naujausio jo interviu tiesiog įsisiautėjo: „Tai, ko gero, blogiausia, ką paskutiniu metu esu skaitęs“, „Štai, ką omenyje turi senyvi žmonės, kai kalba apie tai, kaip nekenčia šiuolaikinio jaunimo“.

Na, o dar vienas internautas pridūrė, kad po šio interviu jis ėmė jaustis taip, tarsi būtų sulaukęs 83 metų. 

Interviu Chrisas tikino, kad niekuomet nežiūri televizijos, nes visai neseniai išsviedė savo televizorių pro langą. Taip pat jis niekuomet nevaikšto į spektaklius, neskaito knygų ir nežiūri filmų. Viskas, ką jis daro – atrašinėja elektroninius laiškus ir keliauja darbo reikalais.

„Esu veganas ir abstinentas. Mano mėgstamiausias atsipalaidavimo būdas – tatuiruotis kūną. Tai tarsi terapija“, – paaiškino jis.

Kad jaučia silpnybę tatuiruotėms – akivaizdu. Ant vyro kūno galima pamatyti, regis, visą jo gyvenimo istoriją.

Apranga taip pat daug ką pasakanti. Chrisas puošiasi tik prabangiais „Sandro“, „Gucci“ ir „Yves Saint Laurent“ apdarais.

Kiekvieną jo nuotrauką internete lydi prasmingi prierašai: „Pinigai yra tarsi teptukas – nenustoju tapyti“, „Kartais turi būti ir ryklys ir tankas“, „Net tuomet kai man negera, esu nugalėtojas“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.