Savaitės blykstėse – didžiulė Jazzu tatuiruotė ir Martinavičių santuokoje padėtas taškas

„Lietuvos ryto“ žurnalas „Stilius“ kaskart apžvelgia ryškiausius pramogų pasaulio įvykius. Kas gi labiausiai skaitytojus domino praėjusią savaitę?

Justė Arlauskaitė-Jazzu ir Sigitas bei Natalija Martinavičiai. <br>LR archyvo nuotr. 
Justė Arlauskaitė-Jazzu ir Sigitas bei Natalija Martinavičiai. <br>LR archyvo nuotr. 
Mindaugas Kuzminskas pranešė, kad jo ir Eglės Andreikaitės keliai skiriasi. <br>LR archyvo nuotr. 
Mindaugas Kuzminskas pranešė, kad jo ir Eglės Andreikaitės keliai skiriasi. <br>LR archyvo nuotr. 
Atlikėjas Linas Adomaitis su žmona Irma sulaukė dukros. <br>Asmeninio albumo nuotr. 
Atlikėjas Linas Adomaitis su žmona Irma sulaukė dukros. <br>Asmeninio albumo nuotr. 
Atlikėja Justė Arlauskaitė-Jazzu.<br>Mikas Kytra ir Nikas Terescenko
Atlikėja Justė Arlauskaitė-Jazzu.<br>Mikas Kytra ir Nikas Terescenko
Verslininkų Sigito ir Natalijos Martinavičių skyrybas aptarinėjo visa Lietuva.<br>LR archyvo nuotr.  
Verslininkų Sigito ir Natalijos Martinavičių skyrybas aptarinėjo visa Lietuva.<br>LR archyvo nuotr.  
Kompozitorius, dainų kūrėjas Stanislavas Stavickis-Stano<br>LR archyvo nuotr. 
Kompozitorius, dainų kūrėjas Stanislavas Stavickis-Stano<br>LR archyvo nuotr. 
Daugiau nuotraukų (6)

Lrytas.lt

Nov 2, 2018, 5:08 PM

Jau skiriasi

Mindaugas Kuzminskas (29 m.) pranešė, kad jo ir Eglės Andreikaitės (25 m.) keliai skiriasi, nors kalbos apie skyrybas sklandė jau beveik metus.

„Labai daug gražių akimirkų kartu. Daug išmokta ir praeita, už tai galiu tik padėkoti ir palinkėti sėkmės, – rašė Milano „Olimpia“ klube Italijoje rungtyniaujantis M.Kuzminskas. – Gaila, kad per vėlai pamatėme ir supratome, jog vienas mūsų nori bandyti daryti savo karjerą, o aš norėjau šeimos ir vaikų.

Tačiau norai juk ne visuomet sutampa.“

Tuo metu E.Andreikaitė tvirtina, kad juodu išskyrė vyro neištikimybė. Grįžus po medaus mėnesio ji sutuoktinio kompiuteryje rado nuotraukų, kuriose jis pozuoja su kita mergina.

Įskaudinta moteris pasakojo, kad sprendimą skirtis priėmė ne kartu, bet vienas Mindaugas: „Tai buvo ne mano sprendimas.

Ne man meilė baigėsi. Jis nutarė, kad nebenori būti su manimi, ir tai nutarė dar prieš vestuves.“

Ilgai lauktas stebuklas

Atlikėjas Linas Adomaitis (42 m.) su žmona Irma (34 m.) susilaukė vaikelio. Porai gimė dukra.

„Nieko nėra didingesnio už mažylio atėjimą į šį pasaulį. Aš labai didžiuojuosi savo mylima moterimi, ji man įteikė didžiausią gyvenimo dovaną ir drauge – mažiausią pasaulyje žmogų, kokį kada nors esu laikęs rankose. Irma Adomaitienė padovanojo man nuostabią dukrytę.

Mudu su Irma tikime, kad ne tėvai pasirenka vaikus, bet vaikai – tėvus, todėl esame beprotiškai laimingi ir dėkingi, kad mus pasirinko. Mes juk taip ilgai to laukėme ir štai vieną dieną netikėta žinia pasibeldžia ir į mūsų duris...“ – emocijomis dalijosi dainininkas.

Karjeros ir įvaizdžio pokyčiai

Atlikėja Justė Arlauskaitė-Jazzu (30 m.) gerbėjams pristatė keletą karjeros ir įvaizdžio pokyčių. Padovanojusi studijinę hito „Aš skiriu tau šį lietų“ versiją, atskleidė ateities planus.

„Šiuo metu įrašinėju du albumus: vieną jau baigiu Jungtinėje Karalystėje, kitą – Lietuvoje. Ir šiame albume tikrai bus „Aš skiriu tau šį lietų“, – sakė Jazzu, kurios kūrybinis maršrutas dabar driekiasi per Lietuvą, Angliją, Skandinaviją ir Ispaniją.

Netrukus ji ir vėl kels sparnus, šįkart – į Seviliją. „Ten praleisiu tris savaites. Išsinuomosiu klepą, aplankysiu mylimus draugus, sutelksiu mintis į poeziją, kūrybą“, – pasakojo dainininkė.

Dar viena staigmena – ant J.Arlauskaitės nugaros besipuikuojanti įspūdinga gėlių tatuiruotė. „Na, ta tai visai nukvako – galvą nusiskuto, dar tatuiruotės... Kiek galima iš savęs išsidirbinėti? O dar ir pasikėlus!“ – juokavo ji.

Oficialiai išskirti

Paskutiniai pusė metų Sigito Martinavičiaus (49 m.) gyvenime – itin audringi. Dar birželio mėnesį pasklidus gandams apie jo ir verslininkės Natalijos Martinavičienės (40 m.) skyrybas jų santykius pradėjo aptarinėti visa Lietuva.

Vis dėlto skandalingoje skyrybų byloje pagaliau padėtas taškas – jųdviejų santykiai nutraukti oficialiai.

„Ačiū, visiems už palaikymą. Šis pusmetis buvo labai sudėtingas. Šiandien esu oficialiai išsiskyręs ir pagaliau pradedu naują, laimingą, gyvenimo etapą“, – sakė jis.

Vyras neslepia, kad jau rado naują draugę. Socialinėje erdvėje verslininkas skelbiasi apie santykius su klaipėdiete Edita Rupeikaite.

Papasakojo apie vaikų auklėjimą

Lietuvą sukrėtė skandalas, kai, kaip skelbiama, dėl pliaukštelėjimo ranka iš tėvų buvo atimti vaikai. Mažyliai į šeimą jau grįžo, tačiau šis įvykis paliko randą visuomenėje. Neabejingumą parodė ir kompozitorius, dainų kūrėjas Stanislavas Stavickis-Stano (36 m.). Trijų vaikų tėvas papasakojo realią istoriją, nutikusią auklėjant savo atžalas.

Vyras pasakojo, kad sūnui pareiškus, jog neis į mokyklą, ir iškėlus protestą namuose, juodu su žmona ilgai stengėsi paaiškinti apie būtinas pareigas ir net ramino, kad puikiai jį supranta. Vis dėlto po ilgų įkalbinėjimų teko imtis rimtesnių veiksmų.

„Aš jį patikinau, kad išnešiu laukan basą, jei nesiaus batų ir toliau voliosis. Savo pažadą įvykdžiau ir mano atžala, supratusi, kad lauke jau ruduo, pradėjo rengtis susitaikiusi su likimu, – pasakojo Stano, paskui sulaukęs žmonos klausimo, ar jis nebijantis, jog lygiai tokiu pat principu iš jų galėtų būti atimti vaikai. – Atimti iš šeimos tokius mažuliukus ir susodinti juos į vaikų namus ar perduoti globėjams be rimtos priežasties yra neapsakomas žiaurumas.“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.