Tomas Cruise’as išgelbėjo buvusio Mariah Carey mylimojo turtuolio gyvybę

Neseniai išleista knyga apie turtuolį, buvusį dainininkės Mariah Carey sužadėtinį Jamesą Packerį atskleidė netikėtų detalių apie jo ryšį su aktoriumi Tomu Cruise’u ir gyvenimą pakeitusia scientologų religija.

 Mariah Carey, Jamesas Packeris ir Tomas Cruise'as.<br> Scanpix nuotr.
 Mariah Carey, Jamesas Packeris ir Tomas Cruise'as.<br> Scanpix nuotr.
Mariah Carey ir Jamesas Packeris.<br> Scanpix nuotr.
Mariah Carey ir Jamesas Packeris.<br> Scanpix nuotr.
 Tomas Cruise'as.<br> Scanpix nuotr.
 Tomas Cruise'as.<br> Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Nov 2, 2018, 8:49 AM

Žurnalistas Damonas Kitney knygoje rašo, kad Jamesas religiją atrado dar 2001-aisiais, kai po verslo žlugimo paniro į gilią depresiją. Su tuometine žmona Johdi Meares jis išgyveno skaudžiausią laikotarpį, akimirkomis netgi norėjo pasitraukti iš gyvenimo, todėl braukė brūkšnį ir išvyko laimės kurti Amerikoje.

Netrukus ten bičiulis Tomas Cruise’as jį supažindino su scientologijos tikėjimu ir aiškino, kad ši mažai kam suprantama religija atvers jo gyvenime naują puslapį. J.Packeris su žmona netruko pasinerti į naujos religijos tyrinėjimus. Iki šiol artimiausi vyro draugai ir netgi buvusi žmona yra įsitikinę, kad būtent aktorius T.Cruise’as ir jo patarimai apie religijos kelius išgelbėjo Jameso gyvybę.

Kaip bebūtų keista, jau prieš kurį laiką baigėsi ir milijonieriaus meilė atrastai religijai, ir bičiuliui T.Cruise’ui.

„Scientologija man tikrai padėjo ir ši religija yra tai, ko labiausiai reikia žmonėms, stovintiems gyvenimo kryžkelėje. Tačiau tai buvo Tomo sprendimas, kodėl mudu nebesame draugai“, – prasitarė australų verslininkas.

Iki šiol nėra žinoma, kokia juoda katė perbėgo milijonieriaus ar aktoriaus kelius, tačiau net ir po įvykusių kivirčų Jamesas T.Cruise’ui negaili liaupsių.

„Su Tomu praleidome labai daug laiko ir jis man be galo padėjo. Jis – labai dosnus ir sugebantis paremti bet kokioje situacijoje. Jis netgi susisiekė su mano tėčiu ir bandė jį nuraminti, kad man viskas bus gerai. Nors mano tėvas sunkiai priėmė naujas religijas, tąkart jis suprato, kad tik scientologija išgelbėjo mane, todėl niekuomet dėl to negirdėjau jokių priekaištų“, – kalbėjo verslininkas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.