Akibrokštas vestuvėse: identiška jaunosios dvynė sesuo susišlavė svečių dėmesį

Vestuvės – viena ryškiausių gyvenimo dienų. Norėdamos, kad jaunoji jaustųsi pati dailiausia, viešnios šiukštu nesipuošia baltai ir nesistengia jos perspjauti. Todėl tai, ką padarė viena anglų pora, jautresnes nuotakas galėtų net šokiruoti.

Per sesers vestuves dvynė susišlavė visą dėmesį. <br>Facebook nuotr. 
Per sesers vestuves dvynė susišlavė visą dėmesį. <br>Facebook nuotr. 
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Nov 3, 2018, 12:41 PM, atnaujinta Nov 3, 2018, 12:58 PM

Identiška dvynė iš savo besituokiančios sesers pasiglemžė visą dėmesį, kuomet jos mylimasis iškart po vestuvių ceremonijos atsiklaupė ir paprašė šios rankos.

Vos spėjusiai nueiti iki altoriaus Silviai (34 m.) sesers vyras padovanojo akibrokštą. Svečiai sustingo, kuomet jos dvynės Julios mylimasis Carteris (31 m.) visų akivaizdoje pasiūlė jai tekėti.

Nors daug kam pasirodė, kad Silvia po tokio akibrokšto vos tvėrė kailyje, paaiškėjo, kad ji apie tai buvo informuota. Tuo tarpu jos sesuo niekaip negalėjo patikėti, kad mylimasis peršasi.

Na, o supratusi, kad tai vyksta iš tiesų, išsigando, jog tapdama dėmesio centru, atims iš jos visą dėmesį.

„Ėjome link tilto, kur visi svečiai turėjo sustoti nuotraukai. Iki tol Carteris nuolat mane kalbino. Net pradėjo nervinti. Kadangi ruošiausi pozuoti, rėžiau jam, kad dabar kalbėti negaliu. Todėl jam atsiklaupus ant kelio pasijaučiau labai bjauriai...

Žinoma, tuo pačiu jaučiausi ir maloniai nustebinta. Mus stebėjo didžiulis būrys artimųjų, bet viskas gerai... Jaudinausi dėl to, kaip sureaguos Silvia. Tačiau vėliau su ja pasikalbėjusi sužinojau, kad Carteris buvo gavęs jos leidimą.

Mano sesuo yra puiki melagė. Kaip ir visa šeima. Negaliu patikėti, kad visi žinojo ir tik aš viena apie tai nieko nenutuokiau. Ar tai reiškia, kad vestuvių ceremonijos metu žmonės laukė šio momento?“ – svarstė būsima jaunoji.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.