Suimtas agresijos nesuvaldęs aktorius Alecas Baldwinas

Holivudo aktorius Alecas Baldwinas penktadienį buvo suimtas ir apkaltintas užpuolimu po incidento, kai jis esą smogė kumščiu į veidą 49 metų vyrui, kilus ginčui vienoje Niujorko automobilių stovėjimo aikštelėje, nurodė policija.

Alecas ir Hilaria Baldwinai. <br>Scanpix nuotr.
Alecas ir Hilaria Baldwinai. <br>Scanpix nuotr.
Scanpix nuotr.<br>Scanpix nuotr.
Scanpix nuotr.<br>Scanpix nuotr.
Scanpix nuotr.<br>Scanpix nuotr.
Scanpix nuotr.<br>Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Nov 3, 2018, 10:41 AM

60-metis aktorius, pastaruoju metu satyrinėse televizijos laidose vaidindavęs prezidentą Donaldą Trumpą, gyvena žemutiniame Manhatane su savo antrąja žmona ir keturiais mažais vaikais.

A.Baldwinas buvo sulaikytas po incidento Grenič Vilidže.

„Policijai apie 13 val. 30 min. (vietos, 19 val. 30 min. Lietuvos laiku) buvo paskambinta dėl vykstančio užpuolimo. Kai ten atvykome, pamatėme, kad du vyrai, regis, grumiasi dėl vietos aikštelėje“, – sakė policijos atstovė.

Jaunesnis vyras jau buvo pastatęs savo mašiną ir mėgino nusipirkti stovėjimo bilietą. Tada kilo jo ginčas su A.Baldwinu, „o šis tuomet smogė kumščiu jam į veidą“, sakė pareigūnė.

Policijos atstovė pridūrė, kad vyras, kurio pavardės ji neatskleidė, buvo išvežtas į ligoninę „stabilios“ būklės, o A.Baldwinas buvo sulaikytas.

Vėliau jis buvo apkaltintas trečiojo laipsnio užpuolimu ir antrojo laipsnio persekiojimu. Aktoriui buvo liepta lapkričio 26 dieną atvykti į teismą, nurodė policija.

Ūmiu būdu pagarsėjęs A.Baldwinas yra žinomas dėl D. Trumpo vaidmens JAV televizijos laidoje „Saturday Night Live“. „Oskarui“ nominuotas aktorius neseniai taip pat pradėjo vesti sekmadienio vakaro pokalbių laidą per televiziją ABC.

2014 metais jis buvo sulaikytas policijos Niujorke už važiavimą dviračiu prieš eismą.

2013 metų pabaigoje NBC nutraukė sutartį dėl jo dalyvavimo vakaro pokalbių laidoje, kai A.Baldwinas esą pažėrė homofobiško turinio tiradą vienam fotografui prie savo namų. Incidentas įvyko tą pačią dieną, kai viena kanadietė aktorė, nuteista už A.Baldwino persekiojimą, buvo pasiųsta į kalėjimą.

Vėliau žurnalo „New York“ paskelbtame necenzūrinių pareiškimų kupiname straipsnyje aktorius pareiškė, kad traukiasi iš viešojo gyvenimo ir kad Niujorkas nebesuteikia jo dukrelei „normalaus“ gyvenimo.

Beveik 5 300 straipsnyje A.Baldwinas neigė kaltinimus, kad jis įžeidė gėjus, taip pat griežtai kritikavo žiniasklaidą, Niujorko miestą, kuriame jis gyveno nuo 1979 metų, ir apskritai JAV viešąjį gyvenimą.

Šis straipsnis pasirodė 2014 metų vasarį, bet aktorius tebegyvena Mahatane su savo antrąja žmona Hilaria. Pora susilaukė keturių vaikų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.