Andrius Rimiškis ypatingai pasveikino žmoną Vaidą su gimtadieniu

Prieš dešimtmetį mylimajai Vaidai prie altoriaus ištaręs „taip“, dainininkas Andrius Rimiškis pažadą mylėti tęsi su kaupu. Viešumoje itin retai matoma pora nesidalija asmeninio gyvenimo džiaugsmais ir rūpesčiais, o meilę vienas kitam reiškia tyliai.

 Andrius Rimiškis su žmona Vaida.<br> Instagramo nuotr.
 Andrius Rimiškis su žmona Vaida.<br> Instagramo nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Nov 6, 2018, 5:59 PM

34-ąjį gimtadienį ką tik atšventusi Andriaus žmona Vaida – tikras geros nuotaikos ir energijos užtaisas. Komplimentų sveikindamas žmoną negailėjo ir pats kadaise muzikiniame projekte „Kelias į žvaigždes“ tūkstančių simpatijas pelnęs A.Rimiškis.

„Kalendoriniai metai, atrodo, skrieja, o mano mylimoji, kaip ir susipažinimo dieną, ta pati – gražutė, linksmutė 20-metė. Myliu tave“, – po jaukia abiejų nuotrauka brūkštelėjo Andrius.

Per aštuonerius sėkmingus santuokos metus pora susilaukė dviejų atžalų.

Naujienų portalas lrytas.lt primena, kad pora susipažino LNK muzikiniame projekte, kur Vaida šoko tuomet populiarioje šokėjų grupėje, o Andrius bandė pakerėti Lietuvą savo nuoširdumu. Akivaizdu, kad projektas jiems suteikė gerokai daugiau nei išplėšta pergalė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.