Natalija Bunkė pasidalijo tobulos išvaizdos receptu: yra slaptas ingredientas

Socialiniuose tinkluose ir interneto platybėse lyg virusas pradėjo plisti grožio patarimai iš garsenybių lūpų.

 N. Bunkė.<br> LR archyvo nuotr.
 N. Bunkė.<br> LR archyvo nuotr.
 Natalija Bunkė ir Goda Alijeva. <br> Asmeninio albumo nuotr.
 Natalija Bunkė ir Goda Alijeva. <br> Asmeninio albumo nuotr.
 N. Bunkė. <br> LR archyvo nuotr.
 N. Bunkė. <br> LR archyvo nuotr.
 N. Bunkė. <br> LR archyvo nuotr.
 N. Bunkė. <br> LR archyvo nuotr.
 N. Bunkė. <br> LR archyvo nuotr.
 N. Bunkė. <br> LR archyvo nuotr.
Daugiau nuotraukų (5)

Lrytas.lt

2018-11-08 12:04

Oksana Pikul, Natalija Bunkė, Kristina Ivanova, Nijolė Pareigytė – Rukaitienė ir daugelis kitų garsių moterų savo socialiniuose tinkluose viešai pareiškė esančios susirūpinusios savo veido trūkumais – paakiais. Tačiau moterys rado būda kaip kovoti su iškilusia problema ir su savo gerbėjais dalinasi paslaptimi.

Dainininkė, grupės „69 danguje“ atlikėja Nijolė Pareigytė – Rukaitienė savo socialiniame tinkle „Instagram“ atskleidė, kad atrado puikų būdą kovoti su nepageidaujamo nuovargio žymėmis veide: „Nusižiūrėjau nuo Natalijos šitą gėrį. Aš apskritai vengiu makiažo, nesinori po storu sluoksniu pudros nuolat slėpti odos trūkumų. Koncertų metu oda pavargsta nuo didelio makiažo kiekio, tad kasdieniame gyvenime norisi atrodyti kuo natūraliau. Mūsų oda pavargsta. Dabar man nebereikia jokių maskuoklių po akimis. Esu labai patenkinta.“

Natalija Bunkė pasakojo atradusi itin patrauklią paakių kaukę.

„Visi mes nesame tobuli. Kiekvienas turime tam tikrų trūkumu, kuriuos norėtume pašalinti. Visiškai atsitiktinai atradau paakių kaukę, kuri dabar jau tapo mano rytiniu ritualu. Pasiimi specialius gelio lipdukus, priglaudi prie paakių ir mėgaujasi rytine kava.

Po trisdešimties dienų akivaizdūs rezultatai – sumažėja smulkios raukšlelės, išnyksta patamsėjimai po akimis, nebelieka nuovargio žymių. Aš tikrai gailiuosi, kad anksčiau neišmėginau tokio, atrodytų, paprasto būdo atrodyti žvaliau“, – pasakojo N. Bunkė.

Pasak garsios dainininkės, ji nėra iš tų moterų, kurios giriasi naudodamos prabangius, tūkstančius eurų kainuojančius kremus: „Nesąmonė. Aš netikiu, kad sumokėjus tūkstantį eurų už vardinio kremo buteliuką kitą rytą atsikelsi su kita veido anatomija.

Taip tiesiog nebūna. Norint rezultato reikia įdėti darbo, atsirinkti tinkamas priemones ir jos tikrai neturi kainuoti tokių didžiulių pinigų. Esu už tai, kad investuočiau į save, o ne marketingo specialistų išreklamuotą buteliuką. Kai garsiai prabilau apie savo problemą, kurią tikiu turi kas antra moteris Lietuvoje, iškart sulaukiau žinučių. Dabar dalinuosi savo patirtimi.“

Pasak N. Bunkės, savo tūkstantinei gerbėjų miniai socialiniuose tinkluose ji ne visuomet spėja atrašyti, tad visas norinčias išgirsti jos grožio paslapčių, pabendrauti gyvai ir pačioms išmėginti jos atrastą paakių kaukę kviečia į susitikimą: „Nuo šio ketvirtadienio iki sekmadienio būsiu Žalgirio arenoje.

Parodoje „Moters pasaulis“ susitiksiu gyvai su savo gerbėjais, klientėmis, pristatysiu savo gaminamų puokščių kolekcijas ir taip pat galiu gyvai duoti vieną kitą patarimą, kaip atrodyti gerai ne tik su „instagram“ filtrais, bet ir realiame pasaulyje.“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.