Savaitės blykstėse – Erikos Purauskytės Helovinas ir pagausėjusi Beatos Nicholson šeima

„Lietuvos ryto“ žurnalas „Stilius“ kaskart apžvelgia ryškiausius pramogų pasaulio įvykius. Kas gi labiausiai skaitytojus domino praėjusią savaitę?

Erika Purauskytė (kairėje) ir Beata Nicholson su šeimomis. <br>Asm. archyvo nuotr. 
Erika Purauskytė (kairėje) ir Beata Nicholson su šeimomis. <br>Asm. archyvo nuotr. 
Viktorija Siegel ir Danielius Bunkus. <br>Organizatorių nuotr. 
Viktorija Siegel ir Danielius Bunkus. <br>Organizatorių nuotr. 
Erika Purauskytė su vaikais. <br>Asm. archyvo nuotr. 
Erika Purauskytė su vaikais. <br>Asm. archyvo nuotr. 
Linas ir Irma Adomaičiai. <br>Asm. archyvo nuotr. 
Linas ir Irma Adomaičiai. <br>Asm. archyvo nuotr. 
Beata Nicholson su šeima. <br>Asm. archyvo nuotr. 
Beata Nicholson su šeima. <br>Asm. archyvo nuotr. 
Ana Douka su vaikais. <br>Asm. archyvo nuotr. 
Ana Douka su vaikais. <br>Asm. archyvo nuotr. 
Daugiau nuotraukų (6)

Lrytas.lt

2018-11-09 15:48

Raganiškas Helovinas

Renginių režisierė Erika Purauskytė (37 m.) Lietuvoje vis noriau švenčiamą Heloviną pasitiko kūrybiškai. Su dukromis Vasara (2 m.) ir 2018 m. sausio 4 d. gimusia jaunėle virto raganaitėmis ir įsiamžino fotosesijoje tarp moliūgų.

„Šiandien baisiai rimtai švenčiame moliūginį Heloviną! Pagaliau galėjome nebesislėpti ir parodyti savo raganiškumą, – juokavo mergaičių mama. – Tai mūsų diena, mielos moterys, merginos ir mergaitės. Linkiu, kad šluotos gerai skraidintų.“

Iš Monako – į vakarėlį

Helovino naktį į Vilniaus senamiesčio gatves ėmė plūsti persirengėliai. Kasmet vis noriau minimai šventei lietuviai ruošėsi kaip įmanydami – negailėjo laiko ir pastangų kostiumams.

Išskirtiniu įvaizdžiu pasirūpino ir iš Monako neseniai grįžę verslininkas Danielius Bunkus (42 m.) su sužadėtine Viktorija Siegel (23 m.).

Pora dalyvavo „AManagement“ komandos organizuotame „Casanova Ball“ vakarėlyje, kuriame susitiko ir dar daugiau pramogų pasaulio žvaigždžių. Į karnavalą be kaukės įžengti buvo griežtai draudžiama, todėl daugelio jų tiesiog nebuvo įmanoma pažinti.

Saulėtas vardas

Pastarosios kelios savaitės Linui Adomaičiui (42 m.) ir jo žmonai Irmai (34 m.) itin smagios. Garsi šeima sulaukė pagausėjimo. Sutuoktiniams gimė dukrytė.

Garsus tėtis praėjusią savaitę pranešė – mažylę pavadins Saule.

„Kai vasarą rinkome mūsų dukrytei vardą, mes ilgai ieškojome prasmės ir gražaus skambesio. Dar labai norėjome, kad vardas būtų lietuviškas. Kadangi daug keliavome drauge su vaikeliu, kol jis dar buvo mamos pilvelyje, vis džiaugėmės giedru dangumi.

Italijos kalnuose buvome arti mėlyno dangaus, o Čilėje nebuvo dienos be saulėtų vakarų, visai šalia Ramiojo vandenyno. Vėjelis glostė mūsų plaukus ir mintis. Paskui grįžome į Lietuvą ir visą laukimosi etapą turėjome nepaprastai karštą vasarą, daug laiko leidome gamtoje, sodyboje bei Nidoje prie mūsų nuostabios jūros.

Visą šį palaimos laiką mus bučiavo saulės spinduliai. Nebuvo dienos be saulės. Taigi mes prisijaukinome mintį, kad mums labai patinka Saulės vardas. Mudu su Irma kalbėjome, kad kai rudenį gims mūsų dukrelė ir už lango verks apniukęs dangus – mums namuose ir toliau švies Saulė“, – sakė L.Adomaitis.

Ketvirtas vaikelis

Garsi kulinarinių laidų ir knygų autorė Beata Nicholson (38 m.) su vyru verslininku Tomu Nicholsonu (43 m.) susi-laukė mažylio. Sutuoktiniams gimė berniukas. Tai – jau ketvir-ta poros atžala, jie kartu augina 11-metę Izabelę, 9-erių Jurgį ir pusantrų metų Harį.

„Mes turime brolį! Dviejų dienų šviežumo – kvepia dangu-mi ir laime, vadinsime Danieliu. Danukas jau namie, o čia pirma bendra nuotrauka su gimine“, – džiaugėsi B.Nicholson.

Atostogų ritmu

Krepšinio trenerio Šarūno Jasikevičiaus (42 m.) žmona Anna Douka (31 m.) – graikė, todėl sentimentai gimtajai šaliai, žinoma, visuomet ryškiausi. Nuo mažų dienų prie Graikijos pratinamos ir poros atžalos – Lukas ir Aila.

Lietuva jau paragavo pirmojo sniego ir šalnų, o mokiniams – atostogų laikas, todėl Anna su atžalomis šią progą išnaudojo su kaupu – išvyko pasimėgauti Graikijos saule.

„Paskutinės dienos Graikijoje, ir vaikai paprašė aplankyti akropolį. Vėl... Puikiai praleidome laiką pažindami savo istoriją ir mėgaudamiesi 30 laipsnių šiluma“, – komentavo Anna.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.