Išskirtinės išvaizdos modelis Rasa Ciūnė susilaukė pirmagimio

Modeliui Rasai Ciūnei su mylimuoju, virtuvės šefu Gediminu Ciūniu šis ruduo – ypatingas. Pora susilaukė pirmagimio – sūnaus.

 Rasa Ciūnė su vyru Gediminu.<br> LR archyvo nuotr.
 Rasa Ciūnė su vyru Gediminu.<br> LR archyvo nuotr.
 Rasa Ciūnė su vyru Gediminu.
 Rasa Ciūnė su vyru Gediminu.
 Rasa Ciūnė.<br> LR archyvo nuotr.
 Rasa Ciūnė.<br> LR archyvo nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

2018-11-11 09:13

Kaip rašo naujienų portalas 15min.lt, gimdymas buvo neplanuotas. Moteris tik atvyko apžiūrai, o netikėtai pasiliko ligoninėje gimdyti.

Sūnus gimė 47cm ūgio ir 2,36kg svorio.

Naujienų portalas lrytas.lt primena, kad žinia apie Rasos nėštuma viešai pasklido tik rugsėjo pradžioje.

Apie moters nėštumą socialinėje erdvėje pranešė fotografė Monika Dovidaitė. Menininkė pasidalijo autorine R.Ciūnės nuotrauka, kurioje išryškėja nėštukės pilvukas.

„Kai po susitikimo dainuoja širdis, kai žmogus tikras iki pirštų galiukų, kai kuri su svajonių komanda! Rasa – nuostabi, ikoniška moteris, nuo pirmo mūsų susitikimo aš ją dievinu, o tai, kad ji patikėjo man įamžinti šį ypatingą jos gyvenimo laikotarpį – man didžiulis džiaugsmas ir dovana! Ačiū tau už draugystę ir atvirumą!“, – po nuotrauka rašė ji.

Ypatingos išvaizdos modelis prieš kelerius metus davė išskirtinį interviu naujienų portalui lrytas.lt. moteris papasakojo apie išbandymų nepagailėjusį gyvenimą. Vos dešimties sulaukusiai Rasai buvo nustatytas vėžys.

Mergaitė ėjo į ketvirtą klasę, kai ją pradėjo kamuoti kojos skausmai. Vieną rytą išvystas vaizdas Rasą pribloškė – koja buvo smarkiai ištinusi ir atrodė lyg kvadratinė. Lietuvos, o vėliau ir Švedijos medikai kaunietei nustatė baisią ligą – osteosarkomą – kaulų vėžį. Tėvai dešimtmetei dukrai sakė, jog jos kojos kaulas sugedo, todėl jį reikia pataisyti.

„Buvau maža ir tuo tikėjau, nors jau po pirmojo chemoterapijos kurso nuslinko plaukai, o viena po kitos sekė daugybė operacijų. Jų metu buvo pašalintas auglys, atlikta dalinė kojos amputacija“, – prisiminė moteris.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.