Žvaigždžių savaitėje – plinkantis princas Harry ir 53-ejų Elizabeth Hurley seksualumas

Kiekvieną savaitę žurnalas „Stilius“ apžvelgia įsimintiniausius ir labiausiai apkalbėtus užsienio garsenybių gyvenimo įvykius. Šįkart juose taip pat netrūko staigmenų ir atvirų pasisakymų.

 Meghan Markle, princas Harry ir Elizabeth Hurley.<br> Scanpix ir instagramo nuotr.
 Meghan Markle, princas Harry ir Elizabeth Hurley.<br> Scanpix ir instagramo nuotr.
Meghan Markle ir princas Harry.<br>Scanpix nuotr.
Meghan Markle ir princas Harry.<br>Scanpix nuotr.
Dainininkė Adele.<br> Instagramo nuotr.
Dainininkė Adele.<br> Instagramo nuotr.
Dainininkė Adele vaikystėje.<br> Instagramo nuotr.
Dainininkė Adele vaikystėje.<br> Instagramo nuotr.
Pamela Anderson.<br> Scanpix nuotr.
Pamela Anderson.<br> Scanpix nuotr.
Elizabeth Hurley.<br> Instagramo nuotr.
Elizabeth Hurley.<br> Instagramo nuotr.
 Elizabeth Hurley.<br> Instagramo nuotr.
 Elizabeth Hurley.<br> Instagramo nuotr.
Demi Lovato.<br> Instagramo nuotr.
Demi Lovato.<br> Instagramo nuotr.
Daugiau nuotraukų (8)

Lrytas.lt

Nov 17, 2018, 1:08 PM

Seka brolio pavyzdžiu

Sasekso kunigaikštienė Meghan Markle (37 m.), kaskart pasirodžiusi viešumoje, atsiduria dėmesio centre. Ne išimtis ir princas Harry (34 m.), apie kurį vis dažniau kalbama, kad seka brolio Williamo pėdomis. Ir ne dėl garbingų darbų ar šeimos pagausėjimo, o... dėl slenkančių plaukų! Mančesteryje įsikūrusios klinikos daktaro Asimo Shahmalako specializacija – plaukų persodinimas ir jis atkreipė dėmesį į vis labiau retėjančius ugninius princo plaukus. Specialistas mano, kad vyrams tai – opi tema, tačiau vos tik šalia atsiranda tinkamas gyvenimo partneris, jie nebesureikšmina tokio natūralaus proceso. A.Shahmalakas atkreipė dėmesį į naujausias Harry nuotraukas, kuriose akivaizdžiai matoma retesnių plaukų aureolė.

Ištikima gerbėja

Dalytis vaikystės nuotraukomis ne tik Lietuvoje, bet ir pasaulyje jau keletą metų tapo itin populiaru. Šiai madai neatsispyrė ir visame pasaulyje garsi dainininkė Adele (30 m.), pasidalijusi itin smagiu prisiminimu. Kai po ilgus metus trukusios pertraukos grupė „Spice Girls“ paskelbė atsikurianti koncertiniam turui, iš proto išėjo šimtai tūkstančių gerbėjų. Viena jų – ir balsingoji Adele. Atlikėja pasidalijo vaikystės nuotrauka, kurioje ji – šalia grupės plakatais nukabinėtos sienos. Akivaizdu, kad vaikystėje Adele mokėjo visas „Spice Girls“ dainas ir buvo aktyvi jų gerbėja. „Štai kaip aš dabar jaučiuosi! Aš pasiruošusi“, – smagiai po nuotrauka brūkštelėjo Adele, kai sužinojo apie būsimą grupės koncertinį turą.

Nenulaikė liežuvio

Aktorė Pamela Anderson (51 m.) turbūt iki gyvenimo pabaigos bus vadinama tiesiog buvusiu „Playboy“ zuikučiu, nes iki šiol moteris juo tituluojama už neblėstantį seksualumą. Tačiau pastaraisiais metais nuskambėjus „Me too“ skandalui ji nenulaikė liežuvio ir kritikos pažėrė būtent moterims. „Turbūt būsiu greitai nusodinta ant žemės už tai, ką sakau, bet visas šis „Me too“ judėjimas, mano nuomone, jau nuėjo per toli. Mano mama seniai mane išmokė, kad neičiau į jokius viešbučius su nepažįstamais vyrais“, – rėžė Pamela. Pasak „Gelbėtojų“ žvaigždės, visa tai tėra aktyvus feministinis judėjimas, kuriam susidarė sąlygos įsišaknyti. Moteris mano, kad tai peržengė visas ribas ir pamažu atbaido vyrus nuo elementarios pažinties su moterimis.

Amžinai jauna

Aktorė ir modelis Elizabeth Hurley (53 m.) nepaliaujamai stebina savo gerbėjus. Maudymosi kostiumėlių liniją pristačiusi moteris vis dažniau sukelia apkalbų, kodėl ji vis aktyviau demonstruoja apnuogintą kūną, kuris, žinoma, atrodo nepriekaištingai. Elizabeth jos figūros ir energijos galėtų pavydėti ir perpus jaunesnės moterys! Patyliukais kalbama, esą E.Hurley taip bijo skaičiaus pase ir suvokimo, jog ji nebėra jaunutė paauglė, todėl deda visas pastangas, kad tik atrodytų kuo jaunesnė. Kalbama, kad ilgus metus aktorė laikosi itin griežto mitybos plano, sporto programos ir niekuomet neleidžia sau bent šiek tiek atleisti vadelių. O kai turi tokį kūną, kodėl gi jo nepademonstravus visam pasauliui?

Nutraukė tylą

Dainininkė Demi Lovato (26 m.) prieš keletą mėnesių išgyveno tikrą pragarą – piktnaudžiaudama narkotinėmis medžiagomis ji vos nemirė. Nuo liepos mėnesio atlikėja buvo dingusi iš viešumos, nedalijo interviu ir netgi nieko neskelbė savo socialinio tinklo paskyrose. Tačiau prasidėjus lapkričiui ji nutraukė tylą. Kartu su gausybe žvaigždžių ji dalyvavo balsavime ir po ilgos pertraukos pasidalijo šia akimirka su gerbėjais. Vos prieš savaitę ji pagaliau užvėrė reabilitacijos klinikų duris ir jau skaičiuoja pirmąjį 100 dienų visiškai kitokio – švaraus gyvenimo.

Parengė R.Piliponytė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.