Asmenukėse – Astos Valentaitės atostogos ir Ryčio Žvagulio namų jaukumas

Asmenukės (angl. „selfie“) – originalus būdas parodyti, ką veiki. Vienos asmenukės sukelia šypseną, kitos išprovokuoja komentarus, o į trečias tiesiog malonu žiūrėti. Būtent tokias garsenybių nuotraukas jums ir norime parodyti.

 Asta Valentaitė ir Rytis Žvagulis.<br> Instagramo nuotr.
 Asta Valentaitė ir Rytis Žvagulis.<br> Instagramo nuotr.
 Karolina Meschino.<br> Instagramo nuotr.
 Karolina Meschino.<br> Instagramo nuotr.
 Baiba Skurstenė-Serdiukė.<br> Instagramo nuotr.
 Baiba Skurstenė-Serdiukė.<br> Instagramo nuotr.
 Agnė Pačekajė (dešinėje).<br> Instagramo nuotr.
 Agnė Pačekajė (dešinėje).<br> Instagramo nuotr.
Kristina Tarasevičiūtė.<br> Instagramo nuotr.
Kristina Tarasevičiūtė.<br> Instagramo nuotr.
 Asta Valentaitė.<br> Instagramo nuotr.
 Asta Valentaitė.<br> Instagramo nuotr.
 Instagramo nuotr.
 Instagramo nuotr.
Daugiau nuotraukų (7)

Lrytas.lt

Nov 24, 2018, 1:15 PM

Nuomonės formuotoja Karolina Meschino su gerbėjais dalijasi visais asmeniniais išgyvenimais. Svorio temos nevengianti Karolina merginoms davė ir aktualų patarimą. „Panos! Radau lengvą būdą, kaip atsikratyti poros kilogramų. Būdamos namie apsivilkite pačią gražiausią savo sportinę aprangą ir tiesiog su ja būkit. Pamatysit, ant kiek nesinorės artėti prie šaldytuvo“, – šmaikštavo K.Meschino.

Balerina Kristina Tarasevičiūtė nuo į Lietuvą atkeliavusių itin rudeniškų orų gelbėjasi šiltais drabužiais ir likusiais šiltais vasaros prisiminimais. „Paskutinį kartą, kai stovėjau ant šio tilto, miestas klegėjo, buvo įspūdingai šilta vasara. Et...“ – po rudeniška nuotrauka rašė Kristina.

Stilistė Asta Valentaitė su mylimuoju britų milijonieriumi Glenu Manchesteriu mėgavosi saulėtomis atostogomis Barbadose. „Sūpynėse Barbadoso stiliumi“, – po nuotrauka brūkštelėjo Asta.

Dainininkė Laura Žvagulienė su vyru Ryčiu namuose susikūrė tikrą jaukumo oazę, o prie to prisidėjo ir keturkojis augintinis. „Džiaugiamės lauktuvėmis iš Ispanijos. Kiek laimės ir vyrams, ir moterims! Tikėkimės, kad mūsų Mona neišmoks skraidyti“, – su gerbėjais juokavo Laura.

Rašytoja ir žurnalistė Agnė Pačekajė gyvena mamų džiaugsmais – neseniai jos ir vyro Sauliaus šeimą papildė dukrelė. Dar smagiau, kai šeimos pagausėjimo sulauki ne viena, o kartu su seserimi! Juk džiaugtis dviese – daug smagiau. „Kai vairai vyrų rankose. Pasisekė sesėms panašiu laiku sulaukti“, – pasivaikščiojimo akimirka dalijosi A.Pačekajė.

Atvėsus orams dainininkė Baiba Skurstenė-Serdiukė itin puoselėjamus plaukus saugo po šilta kepure. „Kepurių sezonas“, – trumpai brūkštelėjo Baiba ir grotažyme pažymėjo, kad jau artėja žiema.

Vizažistė Milita Daikerytė su seserimi Silvija nuo darganos pabėgo į saulėtą Balio salą. „Mes nuolat demonstruojame savo namus, maistą ir drabužius, bet ne tai, kas slepiasi mūsų mintyse“, – egzotiška nuotrauka ir giliais pamąstymais gerbėjus džiugino Milita.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.