Žvaigždžių savaitėje – M. Schumacherio žmonos laiškas ir C. Ronaldo sužadėtuvės

Kiekvieną savaitę žurnalas „Stilius“ apžvelgia įsimintiniausius ir labiausiai apkalbėtus užsienio garsenybių gyvenimo įvykius. Šįkart juose taip pat netrūko staigmenų ir atvirų pasisakymų.

 Michaelis Schumacheris ir Cristiano Ronaldo.<br> Scanpix ir instagramo nuotr.
 Michaelis Schumacheris ir Cristiano Ronaldo.<br> Scanpix ir instagramo nuotr.
 Cristiano Ronaldo su mylimąja.<br>Instagramo nuotr.
 Cristiano Ronaldo su mylimąja.<br>Instagramo nuotr.
 Michaelis Schumacheris.<br>Scanpix nuotr.
 Michaelis Schumacheris.<br>Scanpix nuotr.
 M.Schumacherio žmona.<br> Scanpix nuotr.
 M.Schumacherio žmona.<br> Scanpix nuotr.
 Nicole Kidman.<br> Scanpix nuotr.
 Nicole Kidman.<br> Scanpix nuotr.
 Gerardas Butleris.<br> Instagramo nuotr.
 Gerardas Butleris.<br> Instagramo nuotr.
 Dolphas Lundgrenas.<br> Scanpix nuotr.
 Dolphas Lundgrenas.<br> Scanpix nuotr.
 Dolphas Lundgrenas.<br> Scanpix nuotr.
 Dolphas Lundgrenas.<br> Scanpix nuotr.
 Karališkieji dvynukai.<br> Scanpix nuotr.
 Karališkieji dvynukai.<br> Scanpix nuotr.
 Monako princesė Charlene.<br> Scanpix nuotr.
 Monako princesė Charlene.<br> Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (10)

Lrytas.lt

Nov 25, 2018, 3:12 PM

Ruošiasi vestuvėms

Futbolo žvaigždė Cristiano Ronaldo (33 m.) po dvejų metų draugystės pasipiršo savo kūdikio motinai Georginai Rodriguez (24 m.). Nors kalbos apie sužadėtuves sklido jau kurį laiką, kadangi Georginos pirštą puošė įspūdingas apie 700 tūkst. eurų kainuojantis žiedas su įspūdingo dydžio deimantu, šįkart žinias patvirtino populiariausias portugalų laikraštis „Correio da Manha“. Laikraštyje rašoma, kad mergina, žinoma, ištarė „taip“ ir jau dairosi vestuvinės suknelės. Cristiano ir Georgina prieš metus susilaukė dukrelės, kurią pavadino Alana Martina. Pagalbinės motinos futbolininkui pagimdė dar tris vaikus. Pora susipažino 2016-aisiais „Gucci“ parduotuvėje, kur G.Rodriguez dirbo tiesiog pardavėja.

Pakerėjo natūralumu

Aktorė Nicole Kidman (51 m.) pastaruosius kelerius metus buvo kiek kritikuojama dėl pomėgio dailinti išvaizdą pas grožio specialistus. Moters veidas atrodė gerokai pertemptas, jame – nė vienos raukšlės. Ir, nors visą laiką ji aktyviai teigė, kad tai – tik sveiko gyvenimo būdo rezultatas, gerbėjų tai neįtikino. Tačiau šįkart viskas pasikeitė kardinaliai. Naujausiose nuotraukose Nicole švelniai pabrėžia natūralius veido bruožus ir, regis, iš naujo pakerėjo gerbėjų širdis.

Nuslėptas laiškas

Praėjus beveik penkeriems metams po 2013-aisiais visą pasaulį sukrėtusios „Formulės 1“ lenktynininko Michaelio Schumacherio (49 m.) slidinėjant patirtos traumos, po kurios vyras net pusmečiui paniro į komą, į viešumą išlindo jo žmonos Corinnos Schumacher (49 m.) rašytas laiškas apie legendinio lenktynininko sveikatos būklę. Kaip paaiškėjo, po traumos praėjus metams vokiečių muzikantas Sascha Herchenbachas sukūrė dainą „Gimęs kovoti“ (angl. „Born To Fight“) ir įrašęs ją į kompaktinį diską nusiuntė Schumacherių šeimai. Muzikantas teigė, kad niekuomet nesitikėjo sulaukti jokio atsako, tačiau jį pasiekė ranka rašytas žmonos laiškas. Jame Corinna nuoširdžiai dėkojo už palaikymą. „Norėčiau nuoširdžiai jums padėkoti už jūsų siųstą žinutę ir tą mielą dovaną, kuri tikrai padės mums išgyventi šį sunkų laikotarpį. Labai malonu sulaukti tiek daug nuoširdaus palaikymo, tai mūsų šeimai itin svarbu. Mes visi žinome, kad Michaelis yra tikras kovotojas ir jis nepasiduos“, – laiške rašė žmona.

Garsenybės neteko namų

Jungtinių Valstijų Ramiojo vandenyno pakrantėje siaučiantis didžiausias Kalifornijos istorijoje gaisras palietė ir žvaigždes. Evakuotis turėjo realybės šou žvaigždė Kim Kardashian, atlikėjos Lady Gaga ir Cher, režisierius Guillermo del Toro bei daugelis kitų. Per gaisrą sudegė dainininkės Miley Cyrus namai. Nelaimės nuotraukomis pasidalijo dainininkas Robinas Thicke’as ir aktorius Gerardas Butleris. Jų namai taip pat sudegė iki pamatų. „Tai širdį pusiau plėšančios neramios dienos. Čia tai, kas liko iš mano namų“, – po nuotrauka su užrašu „meilė“ rašė M.Cyrus sužadėtinis Liamas Hemsworthas.

Nebijo bėgančių metų

Holivudą užkariavęs aktorius Dolphas Lundgrenas (60 m.) ilgus metus buvo tikra veiksmo filmų žvaigždė. Sportiškas kūnas, aštrus žvilgsnis ir puikus talentas vyrui atnešė milžinišką sėkmę. Ir, nors geriausi aktoriaus vaidmenys, regis, jau praeityje, jis vis dar laikosi šlovės viršūnėje. Dolpho nepamatysime nei kino apdovanojimuose, nei žvaigždėms skirtuose vakarėliuose. Pastaraisiais metais jis išties jų privengia. Tačiau neseniai gatvėje užfiksuotas Dolphas gerbėjus paliko be žado – vyrą sunku atpažinti. Žinoma, stebuklų nereikėtų norėti: Dolphas bėgant metams nesiėmė ypatingų priemonių jaunystei išsaugoti, todėl žilstelėję plaukai ar raukšlių išvagotas veidas vyrui pridėjo tik papildomo žavesio. Didžiausią nuostabą gerbėjams kelia faktas, kad būdamas 60-ies jis vis dar gali didžiuotis sportišku kūno sudėjimu.

Džiaugsmas – dvynukai

Monako princesė Charlene (40 m.) ir princas Albert’as II (60 m.) namuose kasdien džiaugiasi vaikų – mažojo princo Jacques’o Honore Rainier ir princesės Gabriellos Therese Marie – krykštavimu. Charlene – viena nedaugelio karališkųjų šeimų narių, naudojanti socialinio tinklo paskyras. O jose – begalė dvynukų nuotraukų. Jų vaikiškas žavesys ir nerūpestinga vaikystė tiesiog užburia. Šviesia-plaukiai vaikai – tarsi iš atviruko: užfiksuotose džiugiose šeimos akimirkose nesistengiama pabrėžti, kad jie – karališkosios šeimos nariai. Charlene nuolat sako, kad vaikai auginami jų nelepinant.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.