Filipas Kirkorovas atskleidė netikėtą biografijos faktą apie savo motiną

Sekmadienį Rusijoje buvo švenčiama Motinos diena. Progos prisiminti ir padėkoti brangiai moteriai nepraleido ir atlikėjas Filipas Kirkorovas (51).

Filipas Kirkorovas ir mama.<br>Instagramo nuotr.
Filipas Kirkorovas ir mama.<br>Instagramo nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Nov 29, 2018, 3:10 PM

Savo socialinio tinklo „Instagram“ asmeninėje paskyroje vyras ne tik pasidalijo archyviniu kadru iš šeimos albumo, bet ir skyrė jautrius žodžius svarbiausiai savo gyvenimo moteriai – daugiau nei prieš 20 metų anapilin iškeliavusiai motinai Viktorijai Markovnai.

„Štai mano MAMA (centre)! Foto iš šeimyninio albumo, kurio aš niekada nerodžiau. Su motinos diena, mylima Mama! Tu mano širdyje visiems laikams“, – pasidalijęs nespalvotu kadru rašė F.Kirkorovas.

Atlikėjas ne tik parodė, kaip atrodė jo motina būdama dvidešimties, bet ir papasakojo įdomų faktą iš jos biografijos.

„Mažai kas žino, kad mano mama Viktorija 1957-aisiais, kuomet jai buvo 20 metų, suvaidino filme „Imtynininkas ir klounas“ apie vieną ryškiausių rusiškojo cirko istorijos puslapių.

Šlovingieji artistai – imtynininkas Ivanas Podubnas ir klounas-dresuotojas Anatolijus Durovas – buvo žinomi visame pasaulyje ir mylimi tautos“, – rašė atlikėjas.

F.Kirkorovo sekėjai komentaruose pastebėjo ne tik panašumą tarp atlikėjo ir jo motinos, bet ir tarp anūkės Alos Viktorijos.

„Jūs labai panašus į savo mamą!“, „Ala Viktorija taip panaši į savo močiutę“, „Dėkoju už mamos nuotraukos, ji labai graži moteris“ – tokie ir panašūs pastebėjimai netrukus pasipylė komentaruose.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.