Gražuolė slepia kraupią mįslę: už jos galvą siūloma beveik 1 milijonas eurų

Iš pažiūros – Joanna Palani (23 m.) atrodo simpatiška, niekuo neišsiskirianti mergina. Visgi, mažai, kas žino, jog už jos galvą „Islamo valstybė“ prašo daugiau nei 800 000 tūkst. eurų.

 J. Palani.<br>Socialinių tinklų nuotr. 
 J. Palani.<br>Socialinių tinklų nuotr. 
Daugiau nuotraukų (5)

Lrytas.lt

2018-12-01 14:03

Paaiškėjo, kad Danijoje gyvenanti, tačiau Irako pabėgėlių stovykloje gimusi Joanna – aktyvi  kovotoja. Mat mergina yra snaiperė, atsakinga už 100 „Islamo valstybės“ karių gyvybes.

Pirmą kartą ginklą į rankas paėmusi vos devynerių, prieš keletą metų ji paliko mokslus Kopenhagoje juos iškeitusi į laisvės kovas.

Kaip sako pati J. Palani, ji kovoja už moterų teises, demokratiją, bei europietiškąsias vertybes, apie kurias sužinojo Danijoje.

Tačiau Joannai pastogę suteikusi Skandinavijos valstybė nebuvo patenkinta tokiu merginos elgesiu. Įstatymai draudžia keliauti į Artimųjų Rytų šalis, tad grįžusi į Daniją mergina buvo įkalinta didžiausiame šalies kalėjime.

Už grotų Joanna praleido tris savaites, jai taip pat buvo laikinai konfiskuotas pasas. Vis tik, mergina teigė, kad kitaip pasielgti negalėjo.

„Atsiprašau, kad pažeidžiau įstatymą, bet tuo metu neturėjau kito pasirinkimo. Už mano galvą yra siūlomas milijonas, galiu būti nužudyta bet kur – net ir čia, Danijoje“, – sakė Joanna, dalyvausi mergaičių išlaisvinimo nuo teroristų prievartos atakoje Sirijoje. 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
Gyvai: komentarai Europos Parlamento rinkimų rezultatams aptarti