Žvaigždžių savaitėje – netikėtos skyrybos ir pokštas gyvai lėlei Kenui

Kiekvieną savaitę žurnalas „Stilius“ apžvelgia įsimintiniausius ir labiausiai apkalbėtus užsienio garsenybių gyvenimo įvykius. Šįkart juose taip pat netrūko staigmenų ir atvirų pasisakymų.

 Paris Hilton ir Chrisas Zylka, Rodrigo Alvesas, Didžiosios Britanijos karalienė Elizabeth II ir princas Philipas.
 Paris Hilton ir Chrisas Zylka, Rodrigo Alvesas, Didžiosios Britanijos karalienė Elizabeth II ir princas Philipas.
Didžiosios Britanijos karalienė Elizabeth II ir princas Philipas.<br>„Scanpix“, „Instagram“
Didžiosios Britanijos karalienė Elizabeth II ir princas Philipas.<br>„Scanpix“, „Instagram“
Paris Hilton ir Chrisas Zylka.
Paris Hilton ir Chrisas Zylka.
Robertas De Niro ir Grace Hightower.
Robertas De Niro ir Grace Hightower.
Rodrigo Alvesas.
Rodrigo Alvesas.
Mandy Moore ir Tayloras Goldsmithas.
Mandy Moore ir Tayloras Goldsmithas.
Daugiau nuotraukų (6)

Lrytas.lt

2018-12-02 19:01

Svarbi šventė

Didžiosios Britanijos karalienė Elizabeth II (92 m.) ir princas Philipas (97 m.) atšventė 71-ąsias santuokos metines. Pora susituokė 1947 metų lapkričio 20-ąją. Praėjusiais metais Elizabeth II ir princas Philipas atšventė platininį santuokos jubiliejų. Tąkart karališkoji pora irgi nerengė jokių viešų renginių, tačiau šeimą ir draugus pakvietė į Vindzoro pilį privačios vakarienės. 1997 metais, per 50-ąsias jų vestuvių metines, Elizabeth atidavė pagarbą Edinburgo kunigaikščiui sakydama: „Per visus šiuos metus jis buvo mano stiprybė. Aš ir visa jo šeima, ši ir kitos šalys yra skolingi jam daugiau, nei jis kada nors pripažins, ir daugiau, negu mes žinome“, – sakė ji.  

Nutraukė sužadėtuves

Turtuolė Paris Hilton (37 m.) nusprendė nutraukti daugiau nei pusmetį trukusias sužadėtuves su modeliu ir aktoriumi Chrisu Zylka (33 m.). Nors dar vasarį ji puikavosi įspūdingu žiedu su deimantu, akivaizdu, kad santykiai atšalo. Moters aplinkai artimi šaltiniai kalba, kad viskas sugriuvo dėl turto. P.Hilton turtas vertinamas daugiau nei 360 milijonų eurų, o štai buvusio sužadėtinio – tik beveik 5 milijonais eurų. Esą Paris pasijuto išnaudojama, jai nepatiko nuolat tuštėjanti banko sąskaita.

Brazilui – skaudus pokštas

Brazilas Rodrigo Alvesas (35 m.), geriau žinomas kaip gyva lėlė Kenas, vargu ar kada nors galėtų nepasinaudoti galimybe pademonstruoti savo kūno privalumus. Tačiau vyras susidūrė su humoro jausmo ribas peržengiančia italų televizijos laida, kuri tiesiog apgavo brazilą. Televizijos laida viską taip gerai surežisavo, kad R.Alvesas išties lengvai užkibo ant kabliuko, – jam buvo pasiūlyta nusifilmuoti vaikams skirtame filme. Tik, žinoma, su išskirtine sąlyga: Rodrigo būtų sumokėta daugiau nei 3,6 milijono eurų už vaidmenį, bet tik tuo atveju, jei jis panaikins arba bent gerokai sumažins savo vyrišką pasididžiavimą. R.Alvesas pasakojo, jog naiviai patikėjo gautu pasiūlymu, tačiau suabejojo, ar ryžtųsi tokiai operacijai tik dėl to, kad galėtų suvaidinti vaikams skirtame filme. „Man mano paties gerovė ir orumas visuomet bus pirmoje vietoje. Akimirksniu pasakiau „ne“, bet tikrai tikėjau, kad pasiūlymas buvo realus. Manau, kad manęs ar mano kūno pokyčių niekas nenupirktų už jokius pinigus“, – svarstė R.Alvesas ir pridūrė, kad operacijas darosi tik dėl savęs, o ne dėl kieno nors įnorių.

Subyrėjusi santuoka

Aktorius Robertas De Niro (75 m.) po dvidešimties metų santuokos skiriasi su žmona Grace Hightower (63 m.). Santuokoje jiedu susilaukė dviejų atžalų – Ellioto (20 m.) ir Helen (6 m.), kurią pagimdė surogatinė motina. Dar 1997-aisiais susituokusiai porai tai jau ne pirmos skyrybos. Praėjus porai metų nuo santuokos aktorius buvo užpildęs skyrybų prašymą, tačiau jis niekuomet nebuvo patvirtintas ir įteisintas. 2004-aisiais jie netgi atnaujino santuokos įžadus. R.De Niro gyvenimas buvo spalvingas. 1976–1988 m. jis buvo vedęs aktorę Diahnne Abbott, su kuria susilaukė sūnaus Raphaelio. Netrukus aktorius oficialiai įsivaikino ir Diahnne dukrą iš ankstesnių santykių. Su aktore Toukie Smith jis taip pat susilaukė dviejų atžalų – dvynukų Aarono ir Juliano.

Rožinės vestuvės

Aktorė Mandy Moore (34 m.) įpusėjus lapkričiui ištekėjo už mylimojo muzikanto Tayloro Goldsmitho (33 m.). Moteris ypatingai ceremonijai nesirinko klasikinės baltos suknelės, o nustebino švelniai rausvu įvaizdžiu. Kad tradicinis nuotakos įvaizdis – ne jai, Mandy užsiminė dar šių metų vasarą. Privačioje jaukioje ceremonijoje apsikeitę meilės priesaikomis jaunieji netruko šia žinia pasidalinti ir su gerbėjais. Mandy savo socialinio tinklo paskyroje išplatino vestuvių nuotraukas ir teigė, kad tai – laimingiausia diena jos gyvenime. Pora susižadėjo praėjusių metų rudenį po dvejų metų draugystės.  

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.