Catherine Middleton mama Carole pagaliau prakalbo apie savo darbo pokyčius

Kembridžo kunigaikštienę Catherine Middleton (36 m.) galima vadinti viena mylimiausių Didžiosios Britanijos moterų.

Carole Middleton (centre) su dukromis Pippa (kairėje) ir Catherine (dešinėje).<br>„Scanpix“ nuotr.
Carole Middleton (centre) su dukromis Pippa (kairėje) ir Catherine (dešinėje).<br>„Scanpix“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 7, 2018, 9:08 AM, atnaujinta Dec 7, 2018, 9:18 AM

Jos gyvenimą lydi nepriekaištinga reputacija, o idiliškų santykių su princu Williamu (36 m.) galėtų pavydėti daugelis. Kunigaikštienė dažnai mini, jog tai – atsakingo auklėjimo vaikystėje pasėkmė.

Catherine Middleton mama Carole (63 m.) dažniausiai lieka šešėlyje, bet šį kartą – išskirtinai atviras jos interviu.

Moters teigimu, ji mažų mažiausiai didžiuojasi tiek vyresniąja dukterimi, tiek jaunėle Pippa (35 m.), kurios sugebėjo vedamos meilės ištekėti už to vertų vyrų.

„Sąžiningai prisipažinsiu, jog mano pati didžiausia baimė – prarasti šeimą. Aš bijojau, kad galiu netekti šeimos po to, kai vaikai suaugo, bet tai neįvyko. Mes iki dabar labai artimi. Aš didžiuojuosi tuo pasirinkimu, kurį padarė Kate ir Pippa.

Turiu du nuostabius žentus – gerai sutariu tiek su Williamu, tiek su Jamesu. Tikiuosi, kad netrukus atsiras ir ypatinga marti“, – pasakojo Carole, kuri yra užauginusi dar vieną atžalą – sūnų Jamesą (31 m.). Būtent šis vyras jau kurį laiką yra vadinamas vienu geidžiamiausiu jaunikių šalyje.

Pati Carole jau daugelį metų valdo vieną populiariausių Didžiosios Britanijos parduotuvių, kurioje prekiaujama šventine atributika.

Moteris neslepia, kad šis verslas jai suteikia padorias pajamas, nes šalyje Middleton šeima yra mažų mažiausiai dievinama – kaip ir išleidžiama būsimosios karalienės motinos produkcija.

Atsakingos motinos žodžiais, ji vienodai myli visas tris savo atžalas. „Be Kate, pas mane yra dar dvi atžalos ir keturi anūkai, negana to, dar ir darbas.

Mano miestelio žmonės dažnai mane atpažįsta. Žinoma, Catherine vestuvės ar princo Louiso krikštynos nėra įprastos ceremonijos, bet tai visų pirma – šeimos šventė“, – sakė ji.

Dabar moters gyvenime – artimi ir draugiški santykiai su atžalomis, nors augant trijulei teko būti ir ypatingai griežtai. C. Middleton mano, kad būtent jos bendravimo su vaikais maniera tapo jų dabartinių gražių asmeninių santykių priežastimi.

„Tai gali nuskambėti keistai, bet aš manau, kad disciplina yra vienas svarbiausių dalykų auklėjant vaikus. Tai nereiškia, kad nuolat reikia būti griežtai, bet sistemingumas auklėjime turi būti visada.

Jūs negalite pradėti mokyti vaikus mandagumo, kuomet jiems 13 metų – tai reikia pradėti iš karto“, – auklėjimo paslaptimis pasidalijo Carole Middleton.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.