Juozas Statkevičius kirto jį sukritikavusiai Julijai Janus: išvadino stora ir tyčiojosi iš veido

Neseniai įvykęs dizainerio Juozo Statkevičiaus šou visuomenėje sulaukė įvairių atgarsių. Kol vieni gyrė nepriekaištingas kūrėjo sukneles, kiti negailėjo karčių žodžių renginio organizacijos trukūmo atžvilgiu.

 LR archyvo nuotr.
 LR archyvo nuotr.
 J. Janus.<br> LR archyvo nuotr.
 J. Janus.<br> LR archyvo nuotr.
 J. Statkevičius.<br> LR archyvo nuotr.
 J. Statkevičius.<br> LR archyvo nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

2018-12-10 19:18, atnaujinta 2018-12-10 20:02

Šeštadienį socialiniuose tinkluose pasisakyti nusprendė ir kita mados kūrėja Julija Janus. Feisbuke moteris rašė apie šiuolaikinį moters grožį, lygino jį su J. Statkevičiaus šou pristatytomis stiliaus tendencijomis.

„Laboutin ir Christian Dioro formos žavi kaip filmai apie viduramžių karalienes, tačiau būti įkištai į panašų stilių man reikštų grįžti į inkvizicijos laikus“, – teigė ji.

„Graži moteris 21 amžiuje? Kokia ji? Sveiko kūno ir sveikos sielos. Jei ji gimdžiusi , gyvena pilnavertį šeimos gyvenimą, rūpinasi savimi ir yra mylima – ji tikrai atrodo kitaip, nei Juozo modeliai“, – mintį tęsė dizainerė.

„Jai net į galvą nešauna priėjus prie vyro pradėti tankiai mirksėti ir išpūsti krūtinę bei įtraukti užpakalį, nes tai gali patikti nebent alaus pilvams iš Sibiro atvykstantiems pademonstruoti savo piniginės gylį į senus, pradvisusius prancūziškos Rivieros viešbučius, kurie vis dar išdidžiai save vadina 5 žvaigždučių svetingumo lygiu, nors jau 30 metų kaip praėjo jų aukso amžius“, – klausdama apie tai, kas yra lietuviška mada pykčio neslėpė kūrėja.

Tačiau tokie Julijos Janus žodžiai neliko be atsako. Pasisakyti šiuo klausimu pirmadienio vakarą nutarė ir J. Statkevičius.

Reaguodama į aštrius dizainerio žodžius, moteris nusprendė paviešinti jų susirašinėjimą.

„Julyte, jeigu tu bankrutuoji ir rengi visus maišais ir nieko nepasiekei, ir nepadarei – esi baisi vidutinybė nuo studijų laikų. Nieko nesuvoki ir dabar tavo lūpomis kalba nevykėlio nežmoniškas pavydas! Kokia nelaiminga esi, kaip tau ne gėda. Nesakiau nieko apie tavo bulvių maišus ir bankrotą tavo! Išplėrus, stora esi, bulvės veidu! Ir kugelio smegenim!

Žinai, aš tau pasakysiu – nemoki, nejauti ir nesugebi. Ir tau neduota! Na, dabar laikykis! O šiaip norėjai reklamą mano šlovėje ir triumfe pasidaryti. Vargše, tu, nelaiminga.

Su maišais nejuokink žmonių! Nieko nepasiekusi su savo maišais ir prasčiausiu pasiuvimu, o su mano drabužiais eis į Oskarus. Bėgėde, pavydi, gėda gėda tau! Du dalykai nesibaigia – visata ir žmonių kvailumas! Daraisi sau reklamą mano vardu! Nevykėlė! “, – šiurkščių epitetų negailėjo J. Statkevičius.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.