Blakstienas nusideginęs Ž. Grigaitis: „Akys ašarojo, o žvilgsnis atrodė neišraiškingas“

Verslininkas Žilvinas Grigaitis kaskart pasirodęs viešai savo stiliumi ir išvaizda dažnai patraukia kitų dėmesį.  Tiesa, prieš mėnesį Ž.Grigaičiui nutiko nemaloni bėda ir ją teko skubiai spręsti neįprastu būdu, o atvirai apie tai papasakoti verslininkas išdrįso tik dabar.

 Ž.Grigaitis pateko į nemalonią situaciją.<br> D.Umbraso nuotr.
 Ž.Grigaitis pateko į nemalonią situaciją.<br> D.Umbraso nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 22, 2018, 10:22 PM

„Uždeginėjau begalę didelių žvakių specialiai fotosesijai, ir ką jūs manote, tereikėjo kelių sekundžių virš liepsnų jūros, ir apsvilau blakstienas taip, kad pusės jų tiesiog neliko“, – prisminė Ž.Grigaitis. – Akys ašarojo, mat jas apsaugančių blasktienų faktiškai neliko, jas skaudėjo, o žvilgsnis atrodė neišraiškingas, it būčiau be akių...“

Vyrui padėjo blakstienų priauginimo specialistė Ieva Pudževytė. Specialistė sugebėjo koreguoti verslininko žvilgsnį priaugintomis balsktienomis taip, kad iš išorės priauginimo nebuvo matyti.

Pasak specialistės Juanos Balkevičienės, blakstienų priauginimas vyrams – pasaulyje jau seniai įprastas, tiesa, Lietuvoje vyrai žvilgsnį tokiu būdu koreguoja rečiau, o tai darantys vis dar slepia, ir gėdyjasi apie tai prisipažinti.

O I. Pudževytės tvirtinimu, nustebtumėte sužinoję, kurie lietuviškojo pramogų pasaulio vyrai žvilgsnį koreguoja prisiaugindami blakstienas. 

„Man tai tapo išsigelbėjimu tuomet, kai netekau nuosavų blakstienų. Buvo akimirka, kai galvojau, kad teks atšaukti visus planus, ir užsidaryti namuose...“, – juokdamasis prisiminė Ž. Grigaitis, kuris nuosavas blakstienas užsiaugino per pusantro mėnesio.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.