Paaiškėjo 2018 metų kūdikiai, kurie sulaukė daugiausiai dėmesio

Kaip ir kiekvienais metais, „Lietuvos ryto“ žurnalas „Stilius“ tradiciškai apžvelgia per metus įvykusias Lietuvos ir užsienio garsenybių gyvenimo detales. Taigi, pateikiame metų kūdikius, kurie sulaukė daugiausiai dėmesio.

 Petras Gražulis, princas Williamas ir kunigaikštienė Catherine Middleton, palangiškė Birutė Navickaitė.<br> Scanpix ir LR archyvo nuotr.
 Petras Gražulis, princas Williamas ir kunigaikštienė Catherine Middleton, palangiškė Birutė Navickaitė.<br> Scanpix ir LR archyvo nuotr.
 Petras Gražulis.<br> LR archyvo nuotr.
 Petras Gražulis.<br> LR archyvo nuotr.
 Birutė Navickaitė.<br> LR archyvo nuotr.
 Birutė Navickaitė.<br> LR archyvo nuotr.
 Williamas ir Catherine Middleton.<br> Scanpix nuotr.
 Williamas ir Catherine Middleton.<br> Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (4)

Lrytas.lt

Dec 24, 2018, 11:32 AM

Metų kūdikis

Vasaros pradžioje į viešumą išlindo netikėta politiko Petro Gražulio (60 m.) paslaptis. Pasirodo, balandžio 8-ąją palangiškė Birutė Navickaitė (31 m.) nuo jo susilaukė dukros. Ši žinia buvo apkalbama kone pusmetį – televizijos laidos ir visa spauda aprašė slapto romano detales.

Pirmiausia Petras nenorėjo pripažinti dukros, gynėsi, kad Birutė meluoja visai Lietuvai. Negana to, B.Navickaitė kovojo dėl teisybės ir visai Lietuvai atskleidė ne pačias gražiausias Petro žinutes ir siūlymus negimdyti. Į skandalą įsikišo ir Petro kolegos Seimo nariai, jie nevengė Petro pašiepti. Galiausiai politikas prisipažino ir nenoriai atsiprašė savo vaiko motinos. Tačiau ligi šiol tėvai nesutaria dėl mergaitės išlaikymo, vienas kitam negaili pašiepiančių žodžių, o mergaitė auga apsupta daug meilės. Birutė ją augina viena, tačiau vis pasidžiaugia, kad ji – didžiausias jos turtas. O tai juk ir yra svarbiausia.

Šiemet mažyliai pradėjo krykštauti ir kitų Lietuvos žvaigždžių namuose:

* Gegužės 15-ąją Kauno mero Visvaldo Matijošaičio sūnus lenktynininkas Dainius (33 m.) su mylimąja odontologe Monika Pitkauskaite (28 m.) susilaukė pirmagimio Nojaus.

* Lapkričio 2-ąją garsi kulinarinių laidų ir knygų autorė Beata Nicholson (38 m.) su vyru verslininku Tomu Nicholsonu susilaukė ketvirto mažylio. Sutuoktiniams gimė berniukas, jis pavadintas Danieliumi.

* Dukrelę Mariją Barborą auginantys renginių organizatorius Jogaila Morkūnas ir televizijos laidų vedėja Indrė Morkūnienė šeimos pagausėjimo sulaukė Kovo 8-ąją, Moters dieną. Jiems gimė sūnus Aleksandras.

* Rugsėjo 24 dieną pagausėjo aktoriaus Ramūno Rudoko (50 m.) šeima. Jam ir jo žmonai Justinai (22 m.) gimė sūnus Raidas.

* Verslininko Danieliaus Bunkaus (40 m.) ir jo sužadėtinės Viktorijos Siegel (22 m.) namai prisipildė džiaugsmo ir malonaus rūpesčio – vasarį porai gimė dukra Nicole.

* Lapkričio pabaigoje į Valstybinio Šiaulių dramos teatro direktoriaus Aurimo Žvinio (35 m.) ir šio teatro aktorės Eglės Stanišauskaitės (30 m.) šeimą pasibeldė mergaitė.

* Spalio 21 dieną atlikėjas Linas Adomaitis (42 m.) su žmona Irma (34 m.) paėmė ant rankų pirmagimę dukrą Saulę.

* Spalio 11-ąją šokėjas Deividas Meškauskas (30 m.) ir aktorė Ineta Stasiulytė (38 m.) sulaukė šeimos pagausėjimo – gandrai atnešė dukrą Mariją.

* Kovo mėnesį vieno žinomiausių kulinarų Lietuvoje Liutauro Čepracko (42 m.) ir jo mylimosios dainininkės Lauros Čepukaitės (35 m.) šeimoje gimė antras vaikelis.

Sausio 4 dieną renginių organizatorė Erika Purauskytė (36 m.) su vyru verslininku Pranu Slušniu (44 m.) susilaukė antros dukros.

* Rugpjūčio 10-ąją atlikėjų Žygimanto Gečo ir Anželos Adamovič-Gečienės šeimoje gimė pirmagimis Žakas.

* Modelis Rasa Ciūnė su vyru virtuvės šefu Gediminu Ciūniu lapkričio mėnesį susilaukė pirmagimio sūnaus.

Užsienio metų kūdikis

Vos tik sužinoję, kad Kembridžo kunigaikštienė Catherine Middleton (36 m.) turėtų gimdyti trečią vaikelį, karališkosios šeimos gerbėjai išsirikiavę lūkuriavo prie privačios Londono centre esančios ligoninės sparno „Lindo“. Kovo 23 dieną pasaulį išvydo Catherine ir princo Williamo trečias vaikas princas Louis Arthuras Charlesas.

Praėjus kelioms valandoms po gimdymo Catherine pademonstravo ir neįtikėtiną ištvermę – pasipuošusi raudona suknele, apsiavusi aukštakulniais ir ant rankų laikydama mažylį kunigaikštienė pasirodė ant ligoninės laiptų ir su šypsena mojavo visiems karališkosios šeimos gerbėjams. Princas ir kunigaikštienė taip pat augina 3 metų princesę Charlotte ir penkerių George’ą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.