Socialinių tinklų žvaigždė spjovė į kalbas: drąsiai apnuogino celiulitą

Ne paslaptis, kad celiulitas – daugelį moterų kankinanti problema. Kol vienos apelsino žievelės efektą bando paslėpti pasitelkdamos įvairiausius serumus ir sporto salę, kitos spjauna į bet kokias pastangas teigdamos, jog celiulitą lemia genai, tad jį geriausiai maskuoja nebent kelnės ar ilgi sijonai.

 Ariella.<br> Soc. tinklų nuotr.
 Ariella.<br> Soc. tinklų nuotr.
Daugiau nuotraukų (5)

Lrytas.lt

Jan 1, 2019, 11:10 PM, atnaujinta Jan 2, 2019, 3:07 PM

Tiesa, yra ir trečia moterų rūšis, pasak kurių, su celiulitu reikia ne kovoti, o susidraugauti. Į tokių gražiosios lyties atstovių gretas patenka ir socialinių tinklų žvaigždė bei maudymosi kostiumėlių modelis Ariella Nyssa (21 m.).

Instagrame beveik 200 tūkst. sekėjų turinti Australijoje gyvenanti gražuolė publikavo keletą nuotraukų, kuriose nematyti jokių kūno koregavimo programėlių paliktų pėdsakų.

„Aš sulaukiau daugybės komentarų dėl savo celiulito ir celiulito apskritai. „Tu turi celiulitą dėl to, nes esi tingi“, „Jeigu turi celiulitą, tai reiškia, jog esi nesveika“. Prieš metus savo celiulito aš negalėjau pakęsti.

Per šį laikotarpį iš valgiaraščio išbraukiau visus savo mėgstamus maisto produktus, valandų valandas leidau ant bėgimo takelio ir sporto salėje. Tuo metu buvau pervargusi, mano imuninė sistema, kaip ir psichologinė būklė, buvo prasta.

Po daugybės dietų ir laiko, praleisto sportuojant, lioviausi galvoti, kas yra celiulitas ir kodėl jis mane daro nepatrauklią. Tiesa tokia, jog jis nieko nepadaro. Celiulitas tavęs nepadaro nė kiek mažiau gražios“, – instagrame rašė ji.

Kaip ir vertėjo tikėtis, merginos fotografijos socialiniame tinkle sulaukė kontroversiškų komentarų. Kol vieni gyrė australę už drąsą bei motyvaciją, kiti negalėjo nuslėpti pasišlykštėjimo netobulomis kūno linijomis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.