Ala Pugačiova laidos filmavimo metu pradėjo dusti: „Tiesiog negalėjau sustoti“

Prieš kelerius metus Rusijos atlikėja Ala Pugačiova (69 m.) pranešė, kad nutraukia koncertinę veiklą ir daugiau laiko nori skirti poilsiui.

Ala Pugačiova (kairėje).<br>Instagramo nuotr.
Ala Pugačiova (kairėje).<br>Instagramo nuotr.
Ala Pugačiova su vyru ir bičiuliais atšventė Kalėdas.<br>Instagramo nuotr.
Ala Pugačiova su vyru ir bičiuliais atšventė Kalėdas.<br>Instagramo nuotr.
A. Pugačiova ir N. Baskovas.<br>Instagramo nuotr.
A. Pugačiova ir N. Baskovas.<br>Instagramo nuotr.
Ala Pugačiova.<br>Instagramo nuotr.
Ala Pugačiova.<br>Instagramo nuotr.
Daugiau nuotraukų (4)

Lrytas.lt

Jan 16, 2019, 10:51 AM, atnaujinta Jan 16, 2019, 11:10 AM

Nuo tada dainininkė retai pasirodo ant scenos ir vengia dalyvauti laidų filmavimuose – pasirodymus ji rengia tik artimiems draugams.

Dėl šios priežasties žvaigždė negalėjo praleisti laidos „Šiandien vakare“ filmavimo, kuris buvo skirtas moters senam bičiuliui kompozitoriui Igoriui Nikolajevui (58 m.).

A.Pugačiova atvyko į studiją būdama puikios nuotaikos ir pakankamai ilgai bendravo tiek su laidos svečiais, tiek su vedėjais.

Kažkuriuo momentu primadona pasijautė blogai: jai pradėjo perštėti gerklė, o netrukus po to ji pradėjo dusti ir springti.

Supratusi, kad šių simptomų negalės iškęsti iki filmavimo pabaigos, A.Pugačiova perėjo už kulisų.

Apie sunegalavimą ji pranešė administatoriams ir Irinai Alegrovai (66 m.). Laidos rengėjai bandė suprasti, dėl ko taip staigiai pablogėjo dainininkės savijauta.

„Aš norėjau išbūti iki galo, bet negaliu: kankinuosi dėl kosulio! Šioje studijoje aš buvau daug kartų – ir nieko, viskas buvo normalu, o šiandien aš tiesiog negaliu sustoti“, – susirūpinimą išreiškė A.Pugačiova.

Galiausiai artistė suprato, kad ši problema atsirado dėl dirbtinio sniego, kuriuo Naujųjų metų proga buvo papuošta visa studija. „Visa tai dėl to, nes tai – sintetika“, – spėjimus patvirtino I.Alegrovos kolegos. 

Pati A.Pugačiova kol kas nepakomentavo sveikatos problemų, kurios ją ištiko laidos filmavimo metu. Tiesa, atlikėja nusprendė visiškai atsisakyti dirbtinių dekoracijų savo 70-ojo jubiliejaus proga rengiamo išskirtinio koncerto metu, kad išvengtų panašių nemalonumų. 

Vis dėlto, net ir pasijautusi prastai, atlikėja spėjo papasakoti kelias žaismingas istorijas, kurios susijusios su I.Nikolajevu.

Žvaigždė prisiminė, kaip jie kartu gastroliavo po visą pasaulį kurdami naujas dainas ir galvodami apie sceninius pasirodymus. 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.