69-erių Ala Pugačiova gerbėjus nustebino nepriekaištinga išvaizda: nematyti nė raukšlelės

Rusijos scenos primadona ir viena žinomiausių šios šalies artisčių Ala Pugačiova savo išvaizda stebina ne vieną. 70-ąjį jubiliejų netrukus švęsianti atlikėja gali pasigirti ne tik perpus jaunesniu vyru, trimis vaikais, prašmatniu gyvenimu, bet ir kerinčia išvaizda.

 Ala Pugačiova kartu su Maksimu Galkinu.<br> Soc. tinklo nuotr.
 Ala Pugačiova kartu su Maksimu Galkinu.<br> Soc. tinklo nuotr.
 Ala Pugačiova kartu su Maksimu Galkinu ir vaikais.<br> Soc. tinklo nuotr.
 Ala Pugačiova kartu su Maksimu Galkinu ir vaikais.<br> Soc. tinklo nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Jan 22, 2019, 2:35 PM, atnaujinta Jan 23, 2019, 2:37 PM

Socialinio tinklo paskyroje nepriekaištinga šeimos nuotrauka šį kartą pasidalijo komikas Maksimas Galkinas. Panašu, jog savaitgalį juodu su Ala ėjo į koncertą.

„Mamos ir tėčio vakaras“, – po nuotrauka brūkštelėjo vyras.

Šį kartą gerbėjų akys užkliuvo už grožiu ir jaunyste spinduliuojančios A.Pugačiovos. Nuotraukoje švytinti moteris išvaizda visai neatsiliko nuo šalia stovinčio perpus jaunesnio vyro. A.Pugačiovos veide gerbėjai neįžvelgė nė raukšlelės.

Ne paslaptis, kad šį 69-erių Rusijos scenos primadonos grožį padeda išsaugoti ne tik vyro meilė ar griežtos dietos, bet ir plastinės chirurgijos specialistai.

Primename, kad viena plastinių operacijų moteriai galėjo baigtis liūdnai. Šioje situacijoje labai tinka posakis „grožis reikalauja aukų“.

Portalas gazeta.ru praėjusią savaitę pranešė, kad Ala, pasidariusi plastinę operaciją, vos išvengė mirties.

Tuomet jos draugė Mila Andrejeva išdavė, kad dainininkė buvo užsikrėtusi mirtina infekcija, labai karščiavo, o svoris krito žaibiškai.

„Balandį dainininkei sueis 70 metų. Ji ne kartą griebėsi plastinių operacijų. Kartą Ala užsikrėtė infekcija, kuri vos nekainavo gyvybės. Ala nuvyko į Šveicarijos kliniką. Būtent ten operacija buvo nesėkminga – ją užpuolė infekcija. Temperatūra tik kilo, Ala nesiorientavo aplinkoje, buvo baisu į ją žiūrėti. Ačiū Dievui, Maskvos gydytojai ją išgelbėjo, tačiau būklė buvo kritinė“, – žurnalui „Caravan of Stories“ sakė bičiulė.

Pasak jos, ryžtis šiai operacijai Alą paskatino tuometis mylimasis Sergejus Čelobanovas, kuris jaunesnis 12 metų. Jie susitikinėjo nuo 1990-ųjų iki 1993 metų. Kartu pora įrašinėjo dainas. Kiek vėliau Sergejus Alai skyrė dainą „Ty spomni“.

Mila pasakojo, kad su Ala susipažino aštuntajame dešimtmetyje. Tuomet moteris dainininkei ir sutuoktiniui Aleksandui Stefanovičiui padėjo rinktis baldus. Nuo tada jos tapo bičiulėmis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.