Ant besilaukiančios Meghan Markle rankos – žiedas su paslaptinga reikšme

Sasekso kunigaikštienės Meghan Markle (37 m.) dešinę ranką puošia iš princo Harry (34 m.) rankų gautas žiedas su milžinišku deimantu. Prieš kurį laiką moteris papuošė ir kairę savo ranką – šis papuošalas netrukus sulaukė didžiulio dėmesio dėl savo „paslaptingos reikšmės“.

Ant Meghan Markle rankos – kūrėjų „Kismet by Milka“ iš Turkijos žiedas.<br>Instagram ir Scanpix nuotr.
Ant Meghan Markle rankos – kūrėjų „Kismet by Milka“ iš Turkijos žiedas.<br>Instagram ir Scanpix nuotr.
Meghan Markle.<br>Scanpix nuotr.
Meghan Markle.<br>Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

2019-01-24 16:47, atnaujinta 2019-01-24 17:33

Pirmą kartą naująjį turkų kūrėjų „Kismet by Milka“ žiedą pirmosios atžalos besilaukianti moteris parodė lankydama „Royal Variety“ labdaros organizacijos globojamus slaugos namus.

Kiek daugiau nei 260 eurų kainuojantis minimalistinis žiedelis yra su hamsos – palaimintosios deivės rankos – simboliu. Nuo priešistorinių laikų Vidurio Rytuose populiaraus rankos formos amuleto viduryje atsirado ir sauganti akis.

Hamsos simbolis M.Markle žiede žiūri į apačią – tai reiškia, jog moteris yra atvira „visai visatos teikiamai gausai ir gerumui“.

Negana to, hamsos simbolio centre esanti apsauginė akis apsaugo nuo velnio akies – prakeikimų, kurie gali prišaukti nemalonumų ar nesėkmę. Velnio akies prakeikimo galima sulaukti iš blogo linkinčiųjų ar net elgiantis per daug narcizistiškai.

Taip pat sakoma, kad ši padėtis prišaukia vaisingumą bei sėkmę ir išpildo maldas – viską, apie ką galėtų svajoti nuolat labdara užsiimanti ir 2019-ųjų pavasario pradžioje pirmosios atžalos susilauksianti kunigaikštienė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.