Gimdymui besiruošianti buvusi Nikolajaus Baskovo sužadėtinė: „Aš jį myliu“

Buvusi Rusijos popmuzikos ir operos atlikėjo Nikolajaus Baskovo (42 m.) sužadėtinė, titulo „Mis Rusija 2003“ savininkė Viktorija Lopyriova (35 m.) nustebino daugelį, kuomet paparaciai Majamyje įamžino ją su gerokai suapvalėjusiu pilvuku naujo mylimojo kompanijoje.

Buvusi N.Baskovo sužadėtinė V.Lopyriova laukiasi pirmosios atžalos.<br>Instagram ir Scanpix nuotr.
Buvusi N.Baskovo sužadėtinė V.Lopyriova laukiasi pirmosios atžalos.<br>Instagram ir Scanpix nuotr.
Viktorija Lopyriova ir Nikolajus Baskovas.<br>Scanpix nuotr.
Viktorija Lopyriova ir Nikolajus Baskovas.<br>Scanpix nuotr.
Viktorija Lopyriova ir Nikolajus Baskovas.<br>Scanpix nuotr.
Viktorija Lopyriova ir Nikolajus Baskovas.<br>Scanpix nuotr.
Viktorija Lopyriova netrukus taps mama.<br>Instagram nuotr.
Viktorija Lopyriova netrukus taps mama.<br>Instagram nuotr.
Daugiau nuotraukų (4)

Lrytas.lt

Jan 27, 2019, 6:02 PM

Būsima mama aiškino, jog meilės trikampio nebuvo ir nuo draugės vyro ji nenuviliojo – šie buvo besiskiriantys, tad moralės normos, moters žodžiais, peržengtos nebuvo. 

Žiniasklaidai ir televizijos kameroms komentarų ji beveik nedalijo.

Išskirtiniame interviu leidiniui „Cosmopolitan“ moteris atvirai papasakojo, kaip išgyveno laikotarpį, kai po jos širdimi plaka nauja gyvybė, o pačiai tenka atlaikyti žeidžiančius komentarus. 

Su naujuoju mylimuoju Igoriu Bulatovu šviesiaplaukė pažįstama bene dešimtmetį, bet romantinius santykiai užsimezgė ne taip ir seniai.

„Prieš pusantrų metų mane ištiko sunki situacija ir Igoris pasisiūlė padėti. Tuomet aš supratau, kad nieko nežinau apie jį kaip žmogų.

Taip, mes draugavome, bet tarp mūsų niekada nebuvo iintymumo, net nekalbėdavome atvirai – nebuvo prasmės.

Tąkart aš jį pamačiau iš naujos pusės – jam atsitiko tas pats. Buvę pažįstami tiek metų, mes susipažinome iš naujo.

Ir netikėtai įsimylėjome. Aš tada pamaniau, kad taip atsitinka daugeliui“, – naujų santykių pradžią prisiminė būsima mama.

Rusijos žiniasklaidoje ši meilės istorija buvo gausiai aptarinėjama, kalbama, jog Igoris – bedarbis.

„Žiniasklaida pastaruoju metu daug parašė. 90 procentų viso to – spėjimai ir įsivaizdavimai. Apie jo ateities planus neturiu teisės kalbėti, kaip bebūtų, Igoris bet kokiu atveju neprapuls.

Jis profesionalas ir labai tvarkingai elgiasi dalykiniuose reikaluose, santykiuose ir finansuose – visi tai puikiai supranta“, – naujam partneriui gražių žodžių negailėjo V.Lopyriova.

Apie santuoką tituluota gražuolė kol kas negalvoja – visas mintis ir jėgas ji šiuo metu skiria netrukus pasaulį išvysiančiai atžalai: „Aš ruošiuosi pagimdyti mūsų kūdikį – šiuo laikotarpiu tai yra vienintelis dalykas, kuris man svarbus. Aš tikiu į dievą ir prašau mus apsaugoti“.

Netrukus po to, kai rusiškojo pramogų verslo atstovai sužinojo, jog buvusi N.Baskovo sužadėtinė – nėščia, žvaigždės pasidalijo į dvi stovyklas.

Vieni palaikė vyrą, o kiti linkėjo ramybės ir šeiminės laimės moteriai. Pati V.Lopyriova itin šiltai atsiliepia apie buvusį partnerį ir tvirtina, jog jaučia jam šiltus jausmus.

Tiesa, ne tokius, kokie buvo šiems dviems žmonėms būnant pora.

„Aš labai myliu Kolią (Nikolajų Baskovą – red. past.), dabar jau kaip draugą ir nuostabų žmogų. Jis buvo pirmasis, kuris paskambino ir mane palaikė, pasiūlė nekreipti dėmesio į tai, kas vyksta ir galvoti tik apie kūdikį.

Kažkada, prieš mano ir Fiodoro (buvusio sutuoktinio Fiodoro Smolovo – red. past.) vestuves, jis (Nikolajus Baskovas – red. past.) sakė, kad praves mano vestuves. Tai nesusiklostė, bet Kolia pasakė, kad praves kitas vestuves“, – prisiminė moteris.

 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.