Nuo grožio „meistrės“ nukentėjusi moteris sulaukė net Theresos May palaikymo

Jungtinės Karalystės ministrė pirmininkė Theresa May paskelbė palaikanti grožio procedūros metu nukentėjusios moters raginimą griežčiau reglamentuoti kosmetikos paslaugų pramonę.

Rachel prieš ir po injekcijos į lūpas. <br>Socilinių tinklų nuotr. 
Rachel prieš ir po injekcijos į lūpas. <br>Socilinių tinklų nuotr. 
Rachel demonstruoja sutinusį veidą po nekvalifikuotos meistrės prisilietimo. <br>Socilinių tinklų nuotr. 
Rachel demonstruoja sutinusį veidą po nekvalifikuotos meistrės prisilietimo. <br>Socilinių tinklų nuotr. 
Rachel prieš ir po injekcijos į lūpas.  <br>Socilinių tinklų nuotr. 
Rachel prieš ir po injekcijos į lūpas.  <br>Socilinių tinklų nuotr. 
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Feb 1, 2019, 5:15 PM

2018 m. lapkritį anglė Rachel Knappier (29 m.) portalui „Fabulous Digital“ papasakojo, kaip nukentėjo užsimaniusi putlesnių lūpų. Dėl procedūros ji kreipėsi į namuose dirbančią pažįstamą moterį ir tai buvo didžiausia jos klaida.

Paaiškėjo, kad botulino injekcija per klaidą buvo suleista į arteriją, dėl to viršutinė Rachel lūpa tapo ne šiek tiek putlesnė, o net keturgubai didesnė. Ne gana to, moterį kamavo siaubingi skausmai, privertę galvoti net apie baisiausią baigtį.

Moteris stojo į kovą dėl griežtesnės grožio industrijos priežiūros ir gavo itin svarbų T.May palaikymą.

„Pastebime, kad sparčiai didėjanti ne chirurginių procedūrų pasiūla kartu didina ir poreikį atidžiau rūpintis klientais. Šiuo metu dirbame su suinteresuotosiomis šalimis, kad sustiprintume kosmetikos pramonės kontrolę.

Mes įsipareigojame siekti kuo didesnio saugumo kosmetinių procedūrų srityje. Yra daugybė punktų, kuriuos reikia tobulinti: tai ir aukštesnės kokybės kursai, ir patikimesnė praktikų kvalifikacija, ir aiškesnė informacija klientams“, – sakė T.May.

Ji taip pat paragino negailėti laiko ir įsigilinti į norimos kosmetinės procedūros specialisto kvalifikaciją, patikimumą.

Sulaukusi tokio palaikymo Rachel neslėpė džiugesio. „Esu labai dėkinga ir pamaloninta. Man smagu, kad po nelaimės, kuri nutiko man, turiu galimybę padėti potencialiems nekvalifikuotų meistrų klientams. Tai yra didžiulė atsakomybė, tačiau aš labai ketinu labai rimtai kovoti už kuo griežtesni grožio sferos kontroliavimą“, – portalui „Fabulous Digital“ sakė nukentėjusi moteris.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.