Netikėtai mirė moteris, kuri skelbė, kad nuo Filipo Kirkorovo laukiasi trynukų

Prieš tris mėnesius Rusijos pilietė Svetlana Safijeva (53 m.) pareiškė, jog laukiasi trynukų, kurių tėvas – atlikėjas Filipas Kirkorovas (51 m.).

S.Safijeva buvo spėjusi prisipirkti vaikiškų drabužėlių.<br>LR archyvo nuotr.
S.Safijeva buvo spėjusi prisipirkti vaikiškų drabužėlių.<br>LR archyvo nuotr.
S.Safijevabuvo įįsitikinusi, kad F.Kirkorovas savo dainas skirdavo tik jai vienai.<br>LR archyvo nuotr.
S.Safijevabuvo įįsitikinusi, kad F.Kirkorovas savo dainas skirdavo tik jai vienai.<br>LR archyvo nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

2019-02-02 15:41, atnaujinta 2019-02-02 17:18

Pirmąjį vasario savaitgalį paaiškėjo, kad Maskvos gyventoja – nebegyva. Moters artimieji patvirtino giminaitės mirtį, ją ištiko insultas.

„Svetlana paliko šį pasaulį trečiadienį. Artimieji nenorėtų komentuoti jos mirties aplinkybių“, – pasakojo mirusios moteris dukterėčia Oksana Chomenok.

Praėjusiųjų metų gruodžio 25 d. Rusijos atlikėjo gerbėja lankėsi mylimo artisto koncerte, o vėliau atsidūrė ligoninėje.

Tariamą moters ir F.Kirkorovo romaną painioti bandė laidos „Tiesioginis eteris“ vedėjas A.Malachovas, kuriam S.Sofijeva pasakojo savo istoriją apie santykius su F.Kirkorovu.

Jos žodžiais, pažintis užsimezgė dar 2012-aisiais, todėl moteris iš F.Kirkorovo stengiasi prisiteisti 200 tūkst. dolerių (apie 175 tūkst. eurų) gimdymui.

Pašnekovė pasakojo, kad F.Kirkorovas ją susirado viešbutyje „Radisson-Slavienskaja“.

Jis esą nutarė padėti vyro netekties sugniuždytai moteriai.

„Neprieštaravau, kad Filipas ateitų pas mane į viešbutį naktimis. Mūsų ryšys buvo šiltas ir aistringas. Jis man rašė dainas, dovanojo gėles, švelniai asistuodavo.

Aš labai norėjau vaiko ir paprašiau Filipo jį man padovanoti. Jaučiau, kad jis mane nuoširdžiai myli“, – jausmingai pasakojo moteris ir prisipažino, vykdavusi į visus dievuko koncertus.

Laidos studijoje moteris pasirodė su milžinišku pilvu – ji tikino, jog laukiasi trynukų. Laidos vedėjas besilaukiančią moterį nukreipė pas medikus, kurie nustatė, jog jos nėštumas yra menamas.

„Nelaimei, o gal džiaugsmui, nėštumo nėra. Nuotraukoje matomas kepenų kampas, nors pacientė įsitikinusi, jog tai – vaisius. Mes nepradėjome jos perkalbinėti tam, kad be reikalo neiššauktume neigiamos emocinės būklės.

Atlikti pilnos apžiūros ji atsisakė. Greičiausiai, tai – riebalų rinkės“, – apžiūrėjęs pacientę, įžvalgomis tąkart pasidalijo gydytojas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.