Neįprasto verslo ėmęsis 14-metis per mėnesį uždirba daugiau nei 1000 eurų

Tommy Howardas – kitoks nei daugelis paauglių. Jam – vos keturiolika, tačiau jo banko sąskaita – ne ką prastesnė nei nemažai suaugusiųjų.

 T. Howardas. <br>Scanpix nuotr.
 T. Howardas. <br>Scanpix nuotr.
 T. Howardas. <br>Scanpix nuotr.
 T. Howardas. <br>Scanpix nuotr.
 T. Howardas. <br>Scanpix nuotr.
 T. Howardas. <br>Scanpix nuotr.
 T. Howardas. <br>Scanpix nuotr.
 T. Howardas. <br>Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (4)

Lrytas.lt

Feb 5, 2019, 8:57 AM, atnaujinta Feb 5, 2019, 12:16 PM

Britas moksleivis nutarė užsiimti internetine prekyba. „eBay“ platformoje jis pradėjo prekiauti žaislais, kuriuos transportuoja po visą pasaulį.

Jaunuolis niekuomet nesiilsi. Jo darbo diena prasideda iš karto po pamokų, Tommy dirba net per atostogas. Prekes į paštą jis atgabena dviračiu, sąskaitas pildo niekieno nepadedamas. Žinių apie verslą jis semiasi iš interneto, reikalui esant pasitaria ir su savo mokytojais.

Viskas prasidėjo nuo to, kai jo jaunėlis brolis užsimanė brangaus žaislo. Tuomet jaunasis verslininkas suprato, kad dėvėtų daiktų parduotuvėje jis šią prekę gali gauti perpus pigiau.

Pardavęs tėvų ūkyje surinktus kiaušinius jis investavo į prekių pirkimą. Žaislų sandėlį paauglys įrengė tėvams priklausančiose nenaudojamose patalpose. 

„Aš tikiu tuo, ką darau, ir tai yra būtent tai, ko reikia sėkmingame versle. Tikriausiai aš versle sukuosi geriau nei dauguma suaugusiųjų. Kai tik pradėjau, į mane daug kas nežiūrėjo rimtai“, – pasitikėjimo savimi neslėpė Tommy.

Šiuo metu moksleivis saugo apie 1000 produktų, kuriuos tikisi parduoti per 10 dienų 70-yje valstybių. Metinės T. Howardo pajamos siekia daugiau kaip 17 tūkst. eurų. Tai reiškia, jog per mėnesį jis uždirba apie 1400 eurų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.