Savaitės blykstėse – Eglės Daugėlaitės nėštumas ir Ievos Stasiulevičiūtės meilės šventė

„Lietuvos ryto“ žurnalas „Stilius“ kaskart apžvelgia ryškiausius pramogų pasaulio įvykius. Kas gi labiausiai skaitytojus domino praėjusią savaitę?

Savaitės blykstėse - Eglės Daugėlaitės nėštumas ir Ievos Stasiulevičiūtės meilės šventė. <br>LR archyvo nuotr. 
Savaitės blykstėse - Eglės Daugėlaitės nėštumas ir Ievos Stasiulevičiūtės meilės šventė. <br>LR archyvo nuotr. 
Buvęs futbolininkas Deividas Šemberas ir Oksana Zlatkovaitė.<br>LR archyvo nuotr. 
Buvęs futbolininkas Deividas Šemberas ir Oksana Zlatkovaitė.<br>LR archyvo nuotr. 
Simona Milinytė-Simonna. <br>LR archyvo nuotr. 
Simona Milinytė-Simonna. <br>LR archyvo nuotr. 
Simona Starkutė.<br>LR archyvo nuotr. 
Simona Starkutė.<br>LR archyvo nuotr. 
Daugiau nuotraukų (4)

Lrytas.lt

Feb 9, 2019, 7:46 PM, atnaujinta Feb 12, 2019, 3:25 PM

Dveji metai meilės

Naktinio klubo „Anna Mesha. Butas“ dvejų metų gimtadienio šventėje apsilankiusi Ieva Stasiulevičiūtė (29 m.) papasakojo apie savo pažintį su sužadėtiniu. Būtent šioje šokių aikštėje žinoma moteris ir sutiko čia didžėjumi dirbantį Justiną Žvigą (27 m.). „Vienareikšmiškai šis gimtadienis man – dveji metai meilės! Juk čia sutikau Justą. Nuo tos akimirkos mano gyvenimas – kaip muzika su ilgu priedainiu. Paradoksas: sako, kad naktiniame klube vyro niekada nesusirasi, o aš radau!“ – juokėsi radijo ir televizijos laidų vedėja, 2018-ųjų lapkritį sulaukusi pasiūlymo tekėti.

Apvalėjanti laimė

Retai kada apie asmeninį gyvenimą kalbanti pora – buvęs futbolininkas Deividas Šemberas (40 m.) ir Oksana Zlatkovaitė (34 m.) – gyvena ypatingomis nuotaikomis. Po septynerių metų draugystės 2018 m. balandį susituokę įsimylėjėliai laukia šeimos pagausėjimo. Nuaidėjus M.A.M.A. apdovanojimams socialinio tinklo paskyroje Oksana draugams parodė suapvalėjusį pilvuką. „Mano MAMA apdovanojimas“, – po nuotrauka rašė moteris.

Rankų darbo suknelė

Simona Milinytė-Simonna (23 m.) suspindėjo ant SOC apdovanojimų raudonojo kilimo. Renginyje buvo apdovanoti ir pagerbti patys geriausi filmų operatoriai ir filmų kūrėjai pasaulyje. Aktorė ir dainininkė žengė raudonuoju kilimu kartu su žymiausiais žmonėmis, tokiais kaip Harrisonas Fordas ir Jane Fonda. Būtent šiam vakarui Los Andžele gyvenančiai lietuvei dizaineris Polas Atteu sukūrė išskirtinę rankų darbo suknelę.

Vėl vieniša

Viena gražiausių moterų šalyje Simona Starkutė (33 m.) pasakojo apie pokyčius gyvenime. Moteris pripažino, kad ji šiuo metu yra vieniša, tačiau tuo nesiskundžia. „Jeigu norėčiau turėti vyrą ir santykius, galėčiau paskambinti ne vienam ir pasakyti, kad noriu santykių su tavimi. Bet ar tie santykiai bus tokie, kokių aš noriu? Tai – labai didelis klaustukas, – sakė S.Starkutė. – Būčiau laiminga, jeigu man Dievas atsiųstų nuostabų žmogų, mano sielos draugą, su kuriuo mes pirmiausia būtume patys geriausi draugai ir partneriai.“

Stebuklingas laikas

Jau daugiau nei tris dešimtmečius skaičiuojančios informacinės-pramoginės ryto laidos „Labas rytas, Lietuva“ pavasarį laukia pokyčiai – laidą septintus metus vedanti Eglė Daugėlaitė (30 m.) planuoja kiek pristabdyti darbus. 2015-ųjų rugpjūtį už teisininko Dominyko Kryževičiaus ištekėjusi moteris laukiasi pirmosios atžalos. „Matyt, pertrauka po tokių įsimintinų metų, kokie buvo 2018-ieji, visai į naudą. Jaučiuosi gerai, tad dar tikrai kurį laiką būsiu matoma tiesioginiame eteryje, o vėliau su dar didesne energija norėsis grįžti pas žiūrovus ir kolegas“, – šypsojosi Eglė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.