Žvaigždžių savaitėje – princo George'o pokštas ir netikėta Brigitte Macron avalynė

Kiekvieną savaitę žurnalas „Stilius“ apžvelgia įsimintiniausius ir labiausiai apkalbėtus užsienio garsenybių gyvenimo įvykius. Šįkart juose taip pat netrūko staigmenų ir atvirų pasisakymų.

Princas George'as ir Brigitte Macron.<br>Scanpix nuotr.
Princas George'as ir Brigitte Macron.<br>Scanpix nuotr.
Prieš trejus metus skausmingą vyro ir savo prodiuserio netektį išgyvenusi Celine Dion (50 m.) ir vėl džiaugiasi santykiais?<br>Scanpix nuotr.
Prieš trejus metus skausmingą vyro ir savo prodiuserio netektį išgyvenusi Celine Dion (50 m.) ir vėl džiaugiasi santykiais?<br>Scanpix nuotr.
Sandanso kino festivalyje pristatytas dokumentinis filmas apie amerikiečių dainininką, šokėją ir dainų autorių Michaelą Jacksoną „Leaving Neverland“.<br>Scanpix nuotr.
Sandanso kino festivalyje pristatytas dokumentinis filmas apie amerikiečių dainininką, šokėją ir dainų autorių Michaelą Jacksoną „Leaving Neverland“.<br>Scanpix nuotr.
Michaelo Jacksono ranča „Neverland“.<br>Scanpix nuotr.
Michaelo Jacksono ranča „Neverland“.<br>Scanpix nuotr.
Stilingoji Brigitte Macron (65 m.) kartu su vyru Prancūzijos prezidentu Emmanueliu Macronu (41 m.) leidosi į trijų dienų dalykinę kelionę po Egiptą.<br>Scanpix nuotr.
Stilingoji Brigitte Macron (65 m.) kartu su vyru Prancūzijos prezidentu Emmanueliu Macronu (41 m.) leidosi į trijų dienų dalykinę kelionę po Egiptą.<br>Scanpix nuotr.
Princo Williamo (36 m.) ir Kembridžo kunigaikštienės Catherine Middleton (37 m.) pirmagimis princas George’as (5 m.), kaip ir kiti vaikai, yra mažas padūkėlis.<br>Scanpix nuotr.
Princo Williamo (36 m.) ir Kembridžo kunigaikštienės Catherine Middleton (37 m.) pirmagimis princas George’as (5 m.), kaip ir kiti vaikai, yra mažas padūkėlis.<br>Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (6)

Lrytas.lt

Feb 10, 2019, 7:54 PM, atnaujinta Feb 10, 2019, 8:39 PM

Tik draugai?

Prieš trejus metus skausmingą vyro ir savo prodiuserio netektį išgyvenusi Celine Dion (50 m.) ir vėl džiaugiasi santykiais? Tokias kalbas pakurstė žiniasklaidoje paplitę kadrai, kuriuose legendinė Kanados atlikėja laiką leidžia su šokėju Pepe Munoz (34 m.). Nors drauge jie pastebimi jau dvejus metus, bet kokius gandus dėl romantiškų santykių Celine neigia teigdama, jog jie – tik draugai. „Aš esu vieniša. Taip, mano gyvenime yra kitas vyras, bet ne TAS vyras mano gyvenime“, – mįslingai kalbėjo dainininkė. Taip pat moteris pridūrė, kad toks dėmesys ne itin pozityviai veikia patį Pepe. „Tikriausiai pačioje pradžioje jam buvo sunku, nes mes kartu šokome. Mes esame geriausi draugai, kartu leidžiame daug laiko. Žinoma, nevengiame apsikabinti. O jis yra džentelmenas, visuomet mėgstantis man ištiesti ranką. Žmonėms tai pradėjo kelti įtarimą“, – pasakojo ji. C.Dion vyras Rene Angelilis iškeliavo į amžinybę 2016-aisiais. Nuo gerklės vėžio jis mirė būdamas 74-erių. Celine ir Rene yra trijų vaikų tėvai. Atlikėja nuolatos mėgsta pabrėžti, kad jos vyras buvo jos gyvenimo meilė, – mat jis vienas pirmųjų pastebėjo tuomet dar jaunutės Celine talentą, juodu puikiai sutarė.

Filmą pavadino viešu linčiavimu

Sandanso kino festivalyje pristatytas dokumentinis filmas apie amerikiečių dainininką, šokėją ir dainų autorių Michaelą Jacksoną „Leaving Neverland“. Keturių valandų trukmės juostoje anglų režisierius Danas Reedas kalbina ir pasakoja dviejų vaikinų – Wade’o Robsono ir Jameso Safechucko, kurie tikina, kad yra patyrę popkaraliumi vadinamo atlikėjo prievartą ir spaudimą, istoriją. Skandalinga juosta įžeidė ir išgąsdino prieš dešimtmetį į amžinybę iškeliavusio atlikėjo šeimos narius ir artimuosius. Jie parašė oficialų kreipimąsi, kuriame juostą pavadino „viešu linčiavimu“. Popžvaigždės artimieji priminė, kad M.Jacksonas buvo kaltinamas pedofilija dar būdamas gyvas. Tyrimo tąkart ėmėsi ir policija – buvo kruopščiai apžiūrėta atlikėjo namais tapusi garsioji ranča „Neverland“, apklaustos tariamos aukos, bet įkalčių nebuvo rasta. Dar vėliau teismas įtariamąjį išteisino. Savo ruožtu D.Reedas sako, kad niekuo nekaltina popkaraliaus – susitelkia į jo aukų išgyvenimus. „Pats filmas pasakoja apie seksualinius nusikaltimus, o vėliau – apie tai, kokias pasekmes tai turėjo tolesniam aukų gyvenimui“, – paaiškino režisierius.

Žvilgsniai krypo į avalynę

Stilingoji Brigitte Macron (65 m.) kartu su vyru Prancūzijos prezidentu Emmanueliu Macronu (41 m.) leidosi į trijų dienų dalykinę kelionę po Egiptą. Prancūzijos prezidentas susitiko su Egipto aukščiausio rango dvasininkais ir paragino pradėti dialogą tarp šalies religijų atstovų, taip užbaigdamas savo vizitą, per kurį siekė sustiprinti dvišalius santykius ir atkreipti dėmesį į žmogaus teisių pažeidimus. Sutuoktiniai apžiūrėjo šventyklas, kurios buvo pastatytos daugiau kaip prieš 3 tūkst. metų. Pasirodžiusiose kelionės nuotraukose internautams pro akis nepraslydo viena Prancūzijos pirmosios ponios įvaizdžio detalė. Į Abu Simbelį, vietovę Pietų Egipte, B.Macron atvyko dėvėdama dviejų dalių klasikinį pilkos spalvos kostiumą bei mados namų „Louis Vuitton“ sportinius batelius. Norintiems atkartoti pirmosios Prancūzijos ponios įvaizdį teks nusivilti – galimybės įsigyti tokių sportinių batelių jau nėra, bet panašūs kainuoja apie 730 eurų. Toks avalynės pasirinkimas – neįprastas, nes B.Macron įprastai galima matyti avinčią lygiapadžius batelius ar klasikinius aukštakulnius, kurie išryškina grakščias septintą dešimtmetį įpusėjusios moters kojas. Tiesa, oficialiame priėmime Egipto prezidento rūmuose Kaire B.Macron pasirinko raudoną kelius siekiančią suknelę ir, žinoma, aukštakulnius.

Princas... Archie?

Princo Williamo (36 m.) ir Kembridžo kunigaikštienės Catherine Middleton (37 m.) pirmagimis princas George’as (5 m.), kaip ir kiti vaikai, yra mažas padūkėlis. Paparacų kadruose jis dažnai įamžinamas smagiai besijuokiantis su tėčiu ar besivejantis seserį princesę Charlotte (3 m.), kai jie abu žaidžia gaudynių. Štai dūkdamas pas močiutę Carole Middleton (63 m.) princas George’as atsitiktinei praeivei atskleidė, jog yra susikūręs kitą vardą. Brolis su seserimi žaidė močiutės kieme ir įsigeidė pašerti svetimą šunį. Augintinį pasivaikščioti išvedusi praeivė žinojo mažylio tapatybę, bet mandagiai paklausė, koks jo vardas. „Mano nuostabai, jis, plačiai šypsodamasis, pasakė: „Aš esu Archie.“ Nežinau, kodėl jis save vadina Archie, bet vaikai žaisdami dažnai pakeičia savo vardus – manau, kad tai miela“, – pasakojo su princu George’u susipažinusi moteris.

Brangi ir trumpa santuoka

Prieš du mėnesius Maskvoje nugriaudėjo vienos ryškiausių praėjusių metų vestuvių – Malaizijos karalius Muhamadas V (49 m.) vedė gražuolę, titulo „Mis Maskva 2015“ savininkę Oksaną Vojevodiną (25 m.). Meilė ilgai netruko – paaiškėjo, kad jaunavedžiai suka skirtingais keliais. Kelis mėnesius prieš santuokos įžadus modelis priėmė islamo tikėjimą ir pakeitė savo vardą – tapo Rihana. „Kalbama, kad dabar ruošiami reikiami dokumentai. Santuoka truko porą mėnesių. Užtat kokios vestuvės buvo!“ – komentavo šaltinis. Kol kas nei monarchas, nei jo išrinktoji šios informacijos niekaip nepakomentavo. Primename, jog šių metų sausio 6 dieną paaiškėjo, kad Malaizijos valdytojas atsisakė savo titulo, o po poros dienų užsienio žiniasklaidą pasiekė informacija, kad sutuoktiniai ruošiasi tapti tėvais.

K.Pukaitė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.