Kensingtono rūmai per naktį prarado daugiau nei 150 tūkstančių sekėjų

Instagramo vartotojai nustebo – kas gi nutiko su jų gerbėjais socialiniame tinkle? Kensingtono rūmų instagramo paskyra ir kiti vartotojai per naktį prarado tūkstančius sekėjų. 

 Iš kairės: karalienė Elizabeth II, Meghan Markle, princas Harry, princas Williamas ir Catherine Middleton.<br> Scanpix nuotr.
 Iš kairės: karalienė Elizabeth II, Meghan Markle, princas Harry, princas Williamas ir Catherine Middleton.<br> Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 14, 2019, 9:54 AM

Hellomagazine.com praneša, kad Kensingtono rūmai prarado 150 tūkstančių sekėjų. Šiuo metu jie turi 7 milijonus gerbėjų.

Nepatvirtintais duomenimis manoma, kad socialinio tinklo milžinas imasi veiksmų, kad apribotų netikras paskyras, įskaitant ir paskyras, siūlančias nusipirkti netikrus sekėjus ar patiktukus.

„Mes žinome šią problemą, dėl kurios pasikeitė vartotojų sekėjų skaičius. Mes daug dirbame, kad išspręstume šią problemą“, – Hello sakė instagramo atstovas spaudai.

Socialinis tinklas „Twitter“ taip pat teigė, kad jų vartotojų sekėjų skaičius gali keistis.

„Jau praėjusiais metais, liepos mėnesį, pradėjome šalinti užrakintas „Twitter“ paskyras“, – sakė šio socialinio tinklo atstovas.

Tokios naujienos pasirodė po kampanijos „#HelloToKindness“ paleidimo, skatinančios pozityvumą internete. Prie tokios iniciatyvos prisidėjo daugybė žvaigždžių.

Kas liečia Kensingtono rūmus, jo paskyroje vis užverda aršios diskusijos apie Sasekso kunigaištienę Meghan Markle ir Kembridžo kunigaikštienę Catherine Middleton. Būtent socialinių tinklų pagalba siekiama jas supykdyti.

„Kensingtono rūmai visada stebėjo komentarus, bet tai yra labai daug laiko reikalaujantis darbas. Galima blokuoti tam tikrus žodžius, tačiau kai kurių negalima atspėti ir taip užkirsti kelią patyčioms. Per praėjusius metus paskyroje buvo šimtai tūkstančių komentarų, iš jų buvo keletas susijusių su smurtu“, – sakė artimas rūmų šaltinis Hello.

Šiuo metu savo asmeninės paskyros socialiniuose tinkluose neturi nei Catherine, nei Meghan. Praėjusių metų gegužę už princo Harry ištekėjusi M.Markle, laikydamasi karališkųjų taisyklių, turėjo pašalinti savo paskyras tiek feisbuke, tiek instagrame. Tiesa, prieš tai ji buvo aktyvi vartotoja.

Nors Kensingtono rūmų darbuotojai per savaitę praleidžia ištisas valandas stebėdami komentarus, tačiau vis dar nepavyksta susidoroti su patyčias ar smurtą skatinančais komentatoriais. Pastaruosius mėnesius ši problema dar labiau suaktyvėjo.

Pranešama, kad rūmai kreipėsi į instagramą, norėdami išsiaiškinti visas priemones, kurios padėtų su tuo kovoti.

 

 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.