Žvaigždžių savaitėje – veganiška dieta, nesantuokinis princo vaikas ir vulgarus šokis

Kiekvieną savaitę žurnalas „Stilius“ apžvelgia įsimintiniausius ir labiausiai apkalbėtus užsienio garsenybių gyvenimo įvykius. Šįkart juose taip pat netrūko staigmenų ir atvirų pasisakymų.

Pamela Anderson, Volodymyras Klyčko ir Hayden Panettiere, Jennifer Lopez ir Alexas Rodriguezas.<br>Scanpix nuotr.
Pamela Anderson, Volodymyras Klyčko ir Hayden Panettiere, Jennifer Lopez ir Alexas Rodriguezas.<br>Scanpix nuotr.
Jennifer Lopez ir Alexas Rodriguezas.<br>Scanpix nuotr.
Jennifer Lopez ir Alexas Rodriguezas.<br>Scanpix nuotr.
Alexas Rodriguezas.<br>Instagramo nuotr.
Alexas Rodriguezas.<br>Instagramo nuotr.
Simonas Dorante’as-Day.<br>Instagramo nuotr.
Simonas Dorante’as-Day.<br>Instagramo nuotr.
Princas Charlesas.<br>Scanpix nuotr.
Princas Charlesas.<br>Scanpix nuotr.
Kornvalio kunigaikštienė Camilla.<br>Scanpix nuotr.
Kornvalio kunigaikštienė Camilla.<br>Scanpix nuotr.
Pamela Anderson.<br>Scanpix nuotr.
Pamela Anderson.<br>Scanpix nuotr.
Pamela Anderson.<br>Scanpix nuotr.
Pamela Anderson.<br>Scanpix nuotr.
Pamela Anderson.<br>Scanpix nuotr.
Pamela Anderson.<br>Scanpix nuotr.
Volodymyras Klyčko ir Hayden Panettiere.<br>Scanpix nuotr.
Volodymyras Klyčko ir Hayden Panettiere.<br>Scanpix nuotr.
Beyonce ir Jay-Z.<br>Scanpix nuotr.
Beyonce ir Jay-Z.<br>Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (11)

Lrytas.lt

Feb 17, 2019, 1:35 PM

Dieta dviem patiko tik vienam

Dainininkė bei aktorė Jennifer Lopez (49 m.) kartu su mylimuoju beisbolo legenda Alexu Rodriguezu (43 m.) dešimt dienų nevartojo cukraus ir apskritai angliavandenių. Dietos pabaigą pora pažymėjo nukraudami stalą picomis, orkaitėje keptais vištų sparneliais ir kitomis skrandžiui mielomis gėrybėmis. J.Lopez mylimasis prisipažino, kad dieta jam tapo nelengvu išbandymu. „Tragedija“, – vienu žodžiu apibūdino tai, ką jam teko iškęsti per dešimt dienų, ir atskleidė, kad tai buvo Jennifer sumanymas. Tuo metu ji pati neslėpė, kad laikydamasi dietos nuolat jautėsi labai alkana, tačiau džiaugėsi tvirčiau nei kada nors atrodančiu kūnu. Laikydamiesi dietos Alexas ir Jennifer valgė šiuos produktus ir patiekalus: šviežio tuno gabaliukus, agurkus, žaliąsias pupeles, raudonas ir geltonas paprikas, želė be saldiklių bei konservuotą tuną, sumaišytą su garstyčiomis ir salierais. Vis dėlto tobuli kūno linkiai – ne vien dietų rezultatas. Moteris nepraleidžia treniruočių sporto salėje. Aktyviai sportuojanti garsenybė sako, kad dabar savimi pasitiki labiau nei kada nors gyvenime. „Kaip gaila, kad tokio pasitikėjimo savimi nejaučiau būdama trisdešimties. Kelias link to buvo labai ilgas. Aš vis dar juo einu, tačiau dabar jaučiuosi puikiai“, – sakė scenos dievaitė.

Nesantuokinis princo vaikas?

Britas Simonas Dorante’as-Day (52 m.) jau ilgus metus gyvena lyg ant adatų. Dar ankstyvoje vaikystėje įvaikintas vyras yra įsitikinęs: jo biologiniai tėvai – princas Charlesas (70 m.) ir Kornvalio kunigaikštienė Camilla (71 m.). Tiesa, iš „tėvų“ jis jokio patvirtinimo nesulaukia. Svetimose rankose britas atsidūrė būdamas vos 18 mėnesių. Jeigu jo spėjimai dėl tėvystės pasitvirtintų, tai reikštų, kad tuo metu princui buvo vos 17, o jo jaunystės meilei Camillai – 18 metų. Be to, vyras tikina, kad apie tai žinojo ir Charleso žmona Diana. Jis teigė, esą Velso princesė norėjo, kad tai patektų į viešumą. Dar daugiau klausimų kelia tai, kad S.Dorante’ą-Day, kurio vidurinysis vardas yra Charlesas, įsivaikinę žmonės dirbo karališkuosiuose rūmuose. Įsūnio įsitikinimų apie biologinius tėvus jie nėra linkę nuneigti. Be to, vyras jau ilgai teigia norintis pasidaryti DNR testą. Tuo metu Charlesas ir Camilla tokius jo ketinimus ignoruoja. Savo ir „tėvų“ panašumus britas dažnai afišuoja feisbuke skelbiamose fotografijose. Jis sulaukia didžiulio aplinkinių palaikymo. Charlesas ir Diana aukso žiedus sumainė 1981-aisiais. Skirtingais keliais jiedu pasuko po 15 metų. Su princu du sūnus turėjusi moteris dažnai užsimindavo, kad santuokoje jai dažnai būdavo ankšta. Didžiosios Britanijos karūnos paveldėtojas ir ilgus metus jo meiluže laikyta Camilla susituokė 2005-aisiais.

Nustebino vulgariu šokiu

Aktorei Pamelai Anderson (51 m.) buvo patikėta pasirodyti viename prašmatniame renginyje Vokietijoje. Itin atvira suknele pasipuošusi „Playboy“ žvaigždė nustebino netikėtu šou – seksualiu šokiu su partneriu. Tačiau labiausiai akį traukė Pamelos pasirinktas įvaizdis. Moteris įsispraudė į kone perregimą triko, o ant jo užsimetė lengvutę juodą skraistę. Stebėti šokančią menkai apsirengusią Pamelą jauku buvo ne visiems. Žiniasklaidoje pasirodžius straipsniams apie šį keistą pasirodymą komentatoriai nevengė žodžio „vulgaru“. Juolab kad tarp renginio viešnių buvo ir Jorko kunigaikštienė Sarah Ferguson. Šokį žvaigždė išmoko dalyvaudama populiariame televizijos šou „Dancing With The Stars“ Prancūzijoje. Jį atliko su šokio partneriu Maxime’u Dereymezu.

Neleidžia matytis su dukra

Profesionalus sunkiasvorių kategorijos boksininkas Volodymyras Klyčko (42 m.) buvusiai sužadėtinei bei dukros motinai Holivudo aktorei Hayden Panettiere (29 m.) neleidžia matytis su jųdviejų keturmete atžala. Sportininkas mažylę išsivežė į Kijevą, kur dukterį jam padeda auginti motina. Buvusiems mylimiesiems nepavyko išsaugoti draugiškų santykių. Beveik iš karto po išsiskyrimo su garsiu sportininku H.Panettiere užmezgė romaną su Brianu Hickersonu. Jis atvyko į Los Andželą iš Pietų Karolinos, šiuo metu užsiima nekilnojamuoju turtu, bet jo svajonėse – aktorystė. Dėl naujų santykių Hayden liko JAV, o V.Klyčko su dukterimi gyvena Kijeve. H.Panettiere ir V.Klyčko susitikinėjo devynerius metus. 2013-aisiais jie pranešė apie sužadėtuves, bet vestuvės taip ir neįvyko. Po gimdymo aktorei buvo nustatyta depresija. Apie tai ji atvirai papasakojo.

Dovana gerbėjams veganams

Muzikos pasaulio „pirmoji pora“ Beyonce (37 m.) ir Jay-Z (49 m.) skatina gerbėjus mėnesį maitintis veganiškai ir skelbia konkursą, kurio laimėtojas visą gyvenimą galės nemokamai lankytis jų koncertuose. Beyonce tokį iššūkį paskelbė 123 mln. savo sekėjų socialiniame tinkle „Instagram“. Ji sakė, kad taip remia projektą „Greenprint Project“, kuriuo skatinama bent iš dalies pereiti prie veganiškos mitybos, kad sumažėtų poveikis aplinkai. Vienas iš internete užsiregistravusių ir mėnesį veganiškai besimaitinusių gerbėjų galės 30 metų kasmet gauti po porą bilietų į Beyonce ir (ar) Jay-Z koncertus. Dovana vertinama 12 tūkst. dolerių (10,4 tūkst. eurų). Albumo „Lemonade“ autorė sakė, kad pati pirmadieniais nevalgys mėsos, be to, valgys daugiausia augalinės kilmės pusryčius. Jos vyras repo magnatas Jay-Z savo ruožtu pažadėjo, kad du kartus per dieną jo maistas bus daugiausia augalinis.

 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.