Žvaigždžių savaitėje – karališkojo kūdikio sutiktuvės, nutrauktos sužadėtuvės ir karti patirtis

Kiekvieną savaitę žurnalas „Stilius“ apžvelgia įsimintiniausius ir labiausiai apkalbėtus užsienio garsenybių gyvenimo įvykius. Šįkart juose taip pat netrūko staigmenų ir atvirų pasisakymų.

Meghan Markle, Christianas Carino ir Lady Gaga, Courteney Cox.<br> Scanpix nuotr.
Meghan Markle, Christianas Carino ir Lady Gaga, Courteney Cox.<br> Scanpix nuotr.
Liamas Payne'as.<br>Scanpix nuotr.
Liamas Payne'as.<br>Scanpix nuotr.
Naomi Campbell.<br>Scanpix nuotr.
Naomi Campbell.<br>Scanpix nuotr.
Meghan Markle.<br>Scanpix nuotr.
Meghan Markle.<br>Scanpix nuotr.
Amal Clooney.<br>Scanpix nuotr.
Amal Clooney.<br>Scanpix nuotr.
Christianas Carino ir Lady Gaga.<br>Scanpix nuotr.
Christianas Carino ir Lady Gaga.<br>Scanpix nuotr.
Courteney Cox.<br>Scanpix nuotr.
Courteney Cox.<br>Scanpix nuotr.
Dakota Johnson.<br>Scanpix nuotr.
Dakota Johnson.<br>Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (8)

Lrytas.lt

2019-03-03 11:54

Naktis supermodelio namuose

Kalbos apie grupės „One Direction“ nario Liamo Payne’o (25 m.) romaną su britų kilmės supermodeliu Naomi Campbell (48 m.) pasklido dar sausį. Tačiau tąkart nė vienas jų tų kalbų nekomentavo. Paparacų kadrai iškalbingesni už tylą. Garsenybių medžiotojams pavyko užfiksuoti Liamą išeinantį iš Naomi apartamentų. Pamatęs fotografus 23 metais už Naomi jaunesnis muzikantas spruko į savo automobilį, stovintį prie namo. Žurnalistams susisiekus su L.Payne’o atstovais šie atsisakė komentuoti situaciją. Tačiau panašu, kad naujoji porelė romantiškai praleido naktį buvusios manekenės namuose.

Gyvybę pasiglemžė vėžys

Mirė kultinio serialo „Sopranai“ žvaigždė Vinny Vella. 72-ejų aktoriaus gyvybę pasiglemžė vėžys. Apie ligą papasakojo ir jo vienturtis sūnus Vinny Vella jaunesnysis – jis sakė, jog aktorius kovojo su kepenų vėžiu.

V.Vella žiūrovams buvo žinomas iš kriminalinio žanro filmų ir serialų. Jis suvaidino JAV kino režisieriaus Martino Scorsese kino juostoje „Kazino“ (1995 m.) ir legendiniame seriale apie mafiją „Sopranai: mafijos kronika“, kuriame sukūrė įsimintiną Džimio Petrilio vaidmenį.

Karališkasis kūdikis atvyksta!

Pirmą kartą po praėjusių metų gegužę vykusių vestuvių su britų princu Harry (34 m.) Sasekso kunigaikštienė Meghan Markle (37 m.) apsilankė JAV. Fotografai ją pastebėjo kartu su teniso žvaigžde Serena Williams ir stiliste Jessica Mulroney. Anot amerikiečių žiniasklaidos, Meghan ėjo su draugais pietauti, lankėsi Meto Breuerio meno muziejuje ir pirko kūdikio drabužėlius. Negana to, Meghan surengė ir kūdikio sutiktuvių vakarėlį. Į jį susirinko jau minėtos garsenybės – jas paparacai įamžino einančias į viešbutį „The Mark Hotel“ su dovanomis. Vakarėlio nepraleido ir žmogaus teisių aktyvistė, teisininkė Amal Clooney. Anksčiau buvo svarstoma, jog moteris kartu su vyru aktoriumi George’u Clooney gali tapti pavasarį gimsiančio karališkojo kūdikio krikšto tėvais.

Vestuvių nebus

Filmo „Taip gimė žvaigždė“ („A Star is Born“) žvaigždė dainininkė Lady Gaga (32 m.) jau nebeplanuoja vestuvių su agentu Christianu Carino (50 m.) – spalį susižadėjusi pora pasuko skirtingais keliais. Porai artimi šaltiniai pranešė, kad juodu išsiskyrė taikiai, nes suprato, kad vienas kito nebemyli. Apie jų skyrybas imta kalbėti visai neseniai. „Grammy“ apdovanojimų metu Lady Gagos rankos nepuošė prabangus sužadėtuvių žiedas, o nugalėtojos kalboje atlikėja nepaminėjo būsimo vyro ir jam nedėkojo, kaip įprasta.

Karti patirtis

Filmo „Penkiasdešimt pilkų atspalvių“ žvaigždė Dakota Johnson (29 m.) viešai prakalbo apie rimtą moterišką bėdą. Aktorė atvira – mėnesinės griauna jos gyvenimą. Menstruacinis periodas veikia ir išvaizdą, ir savijautą, ir nuotaiką. „Nuoširdžiai sakau, hormonų pokyčiai menstruacinio ciklo metu griauna mano gyvenimą. Kas mėnesį. Tai neįtikėtina. Tai tiesiog nesuvokiama. Kiekvieną kartą mane tai labai stipriai paveikia. Kai ateina tas laikas, negaliu suprasti, kas vyksta mano kūne ir smegenyse. Mano krūtinė padidėjo kokiais aštuoniais dydžiais. Tai taip traumuoja... Ir nors tai nutinka kiekvieną mėnesį, negaliu prie to priprasti“, – sakė ji. Viešai apie šias problemas aktorė prakalbo dėl to, kad yra programos apie visuotinį žmonių lytinį švietimą „Global Citizen’s Reproductive“ dalis. D.Johnson sakė, kad tokia patirtis ją privertė pradėti labiau gerbti ir vertinti savo moteriškumą. „Pradėjau atidžiau žiūrėti, ką dedu į savo kūną“, – kalbėjo aktorė.

Išsigando savo atvaizdo

Seriale „Draugai“ išgarsėjusi Courteney Cox (54 m.) prieš kelerius metus nustebino drastiškais išvaizdos pokyčiais. Norėdama atrodyti jaunesnė, nei yra iš tiesų, C.Cox ryžosi grožio procedūroms, dėl kurių dabar gailisi. Sunkiai išgyvenusi sparčiau pulti pradėjusį senėjimo procesą ji kreipėsi į grožio specialistus ir tie pasiūlė metus atsukti botokso injekcijomis. Nors iš pradžių pokyčiai aktorę džiugino, dabar ji pripažįsta, kad atrodė nenatūraliai. „Visiškai nenuostabu, kad senėjimo procesas mus visus ima mušti iš vėžių. Ypač tuos, kurie stengiasi išlaikyti populiarumą Holivude. Tačiau priimti faktą, kad senstame, – privalu. Kad ir kaip būtų sunku“, – savo patirtimi dalijosi C.Cox.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.