Savaitės blykstėse – Andriaus Šedžiaus įtarimai ir „Oskarų“ dūzgėse blizgėjusi Dalia Ibelhauptaitė

„Lietuvos ryto“ žurnalas „Stilius“ kaskart apžvelgia ryškiausius pramogų pasaulio įvykius. Kas gi labiausiai skaitytojus domino praėjusią savaitę?

Andrius ir Monika Šedžiai bei Dalia Ibelhauptaitė šalia Lady Gagos. <br>LR ir asmeninio albumo nuotr. 
Andrius ir Monika Šedžiai bei Dalia Ibelhauptaitė šalia Lady Gagos. <br>LR ir asmeninio albumo nuotr. 
Sigitas Praspaliauskas<br>T.Stuko nuotr. 
Sigitas Praspaliauskas<br>T.Stuko nuotr. 
Aušra Maldeikienė<br>T.Stuko nuotr. 
Aušra Maldeikienė<br>T.Stuko nuotr. 
Sandra Šernė. <br>Organizatorių nuotr. 
Sandra Šernė. <br>Organizatorių nuotr. 
Sofio Gelašvili. <br>Organizatorių nuotr. 
Sofio Gelašvili. <br>Organizatorių nuotr. 
Dalia Ibelhauptaitė ir Lady Gaga. <br>Feisbuko nuotr. 
Dalia Ibelhauptaitė ir Lady Gaga. <br>Feisbuko nuotr. 
Dalia Ibelhauptaitė ir Dexteris Fletcheris.<br>Feisbuko nuotr. 
Dalia Ibelhauptaitė ir Dexteris Fletcheris.<br>Feisbuko nuotr. 
Daugiau nuotraukų (7)

Lrytas.lt

Mar 8, 2019, 7:43 PM

Pykčiai dėl vaiko

Teismui teko atidėti Monikos Kvietkutės-Šedžiuvienės (26 m.) ir Andriaus Šedžiaus (42 m.) skyrybų bylos nagrinėjimą. Tokio prašymo sulaukta iš moters advokato, kuris pranešė susirgęs. A.Šedžius įsitikinęs, kad tai sąmokslas.

„Monika tempia, nes nori pasistiprinti savo argumentus dėl vaiko gyvenamosios vietos nustatymo. Ji nori išlošti laiko“, – sakė jis ir paaiškino, kad 3 metų vaikas iki šiol nebuvo vedamas į darželį.

Privačią įstaigą jis lankyti pradėjo tik po nustatytos teismo datos – nuo kovo 1 d. Tėvas taip pat susirūpino, kad Gabrielius iki šiol normaliai nekalba gimtąja kalba, tačiau anglų moka kuo puikiausiai. Vyras baiminasi, kad motina jį nori išsivežti gyventi į Airiją, kur gyvena jos dabartinis mylimasis.

Andrius prasitarė įtariantis ir tai, kad mama stengiasi jį ir sūnų atitolinti, nors jis vedantis atžalą į įvairius lavinimosi būrelius, žaidimų kambarius. O mama vaiką laikanti uždariusi namuose su seneliu.

Šis vyro pareiškimas supykdė Moniką. Ji, perskaičiusi spaudoje pasirodžiusį straipsnį, liejo ašaras ir sakė esanti pavargusi nuo verslininko manipuliacijų ir šmeižto. Taip pat patikino, kad vaikas kuo puikiausiai šneka abiem kalbomis.

Atgal į praeitį

Festivalio „Mados infekcija“ organizatoriai įgyvendino atgal į praeitį grąžinantį projektą. Prieš pat Kaziuko mugę fotografas Tautvydas Stukas fiksavo Halės turguje besilankančius žmones, taip atkartodamas fotografo Vito Luckaus (1943–1987) darbus. 1987 m. būtent Kaziuko mugėje menininkas fotografavo praeivius baltame fone.

„Nustebino, kad vyrai fotografuojasi su entuziazmu, o moterys kuklinasi ir į komplimentus reaguoja skeptiškai – kaip susitarusios kartoja, kad nebegražios“, – sakė „Mados infekcijos“ organizatorė Sandra Straukaitė. Fotografo dėmesio sulaukė ir Halės turguje lankęsi Sigitas Praspaliauskas bei Aušra Maldeikienė.

Pusryčiams – sveikas maistas

Viename Vilniaus restoranų klegėjo vaikų juokas ir netilo mamų kalbos. Vėlyvųjų pusryčių pakviestos mamos galėjo įvertinti gardžiausius pusryčių patiekalus. Šia proga jos pasidalijo ir savo pusryčių ypatumais.

Renginyje kalbinta drabužių kūrėja Sandra Šernė teigė, kad jai svarbiausia – sveiki pusryčiai šeimos apsuptyje. „Bandau įvesti griežtą tradiciją – savaitgaliais pusryčiaujame visi kartu ir, kol paskutinis nebaigia valgyti, niekas negali pakilti nuo stalo“, – pasakojo S.Šernė.

Moteris itin rūpinasi savo figūra ir gera savijauta, daug sportuoja. Todėl dažnai vienus patiekalus tenka gaminti vaikams, o kitus – sau ir vyrui. „Dažniausiai tai būna košė arba kiaušiniai, salotos. Tokių dalykų kaip blynai mes šeimoje nevalgome.

Taip pat nevalgome duonos, kepinių, padažų. Manau, kad tai yra nesveika. Pirmenybę teikiu grynam, paprastam maistui. Jei košė, tai be sviesto, pieno, tačiau pagardinta cinamonu, druska ar sūriu.

Mano vaikai nevalgo kepto maisto, todėl kiaušinius tik verdu. Noriu, kad mano vaikai priprastų prie sveikos mitybos, nes nesveiko maisto prisiragauja darželyje, gimtadieniuose“, – pasakojo S.Šernė.

Žaliavalgystę propaguojanti Sofio Gelašvili pusryčiams renkasi vaisių ir daržovių glotnučius. Mėgstamiausią ryto gėrimą ji gaminasi iš špinatų, migdolų pieno, banano ir proteino miltelių.

Dukrelė Ema pusryčiams valgo varškę. „Turime tradiciją – su vaikystės drauge einame sekmadienio pusryčių į vieną sostinės restoraną. Mano šeimoje sekmadienio rytai taip pat būdavo skirti pusryčiams. Tai laikas, kai visi galėdavome susitikti: broliai, mama, tėtis“, – pasakojo renginio viešnia.

„Oskarų“ atgarsiai

Po „Oskarų“ apdovanojimų Los Andžele aidėjo dūzgės. Sergantiems AIDS skirtą labdaros vakarą tradiciškai surengė ir muzikos pasaulio garsenybė Eltonas Johnas, kurio svečių sąraše – režisieriai Dalia Ibelhauptaitė (51 m.) ir Dexteris Fletcheris (53 m.).

Poros draugystė su popscenos superžvaigžde prasidėjo Holivudo filmų režisieriui D.Fletcheriui kuriant gegužę pasirodysiantį filmą „Rocketman“. Iš popscenos žvaigždės vakarėlio pora išskubėjo į svarbiausias „Oskarų“ dūzges „Vanity Fair“. Čia pora susitiko su pačia Lady Gaga. D.Ibelhauptaitė negalėjo atsidžiaugti savo įvaizdžiu, kurį jai sukūrė artimas bičiulis Juozas Statkevičius.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.