Žvaigždžių savaitėje – intymus kadras, skaudžios netektys ir debiutas ant podiumo

Kiekvieną savaitę žurnalas „Stilius“ apžvelgia įsimintiniausius ir labiausiai apkalbėtus užsienio garsenybių gyvenimo įvykius. Šįkart juose taip pat netrūko staigmenų ir atvirų pasisakymų.

Luke'as Perry, Jessie Ware ir Penelope Cruz.<br>Scanpix ir instagramo nuotr.
Luke'as Perry, Jessie Ware ir Penelope Cruz.<br>Scanpix ir instagramo nuotr.
Luke'as Perry.<br>Scanpix nuotr.
Luke'as Perry.<br>Scanpix nuotr.
Luke'as Perry.<br>Scanpix nuotr.
Luke'as Perry.<br>Scanpix nuotr.
Jessie Ware.<br>Instagramo nuotr.
Jessie Ware.<br>Instagramo nuotr.
Kim Kardashian.<br>Scanpix nuotr.
Kim Kardashian.<br>Scanpix nuotr.
Penelope Cruz.<br>Scanpix nuotr.
Penelope Cruz.<br>Scanpix nuotr.
Nicolas Lefebvre ir Monica Bellucci.<br>Scanpix nuotr.
Nicolas Lefebvre ir Monica Bellucci.<br>Scanpix nuotr.
Keithas Flintas.<br>Scanpix nuotr.
Keithas Flintas.<br>Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (8)

Lrytas.lt

Mar 17, 2019, 7:16 PM

Ištiko insultas

Užgeso kultinio televizijos serialo „Beverli Hilsas, 90210“ žvaigždės Luko Perry gyvybė. 52-ejų aktorių ištiko insultas, o po penkių dienų ligoninėje jis mirė. Tą pačią dieną buvo pranešta, kad milžiniško populiarumo visame pasaulyje sulaukęs serialas „Beverli Hilsas, 90210“ sugrįžta į TV ekranus, bet aktoriaus dalyvavimas filmavimuose nebuvo patvirtintas. Karjeros piką aktorius pasiekė sukūręs Dilano vaidmenį seriale „Beverli Hilsas“, o pastaruoju metu kūrė vaidmenį „Netflix“ leidžiamame seriale „Riverdeilas“. Garsus aktorius paliko du vaikus: 21-erių sūnų Jacką ir 18-metę dukrą Sophie. Jų susilaukė su buvusia žmona Rachel Sharp.

Pasidalijo intymiu kadru

Britų kilmės atlikėja Jessie Ware (34 m.) susilaukė pirmosios atžalos. Netrukus pirmąja sūnaus nuotrauka, kurioje įamžinta, kaip ji žindo sūnų, J.Ware pasidalijo socialinio tinklo „Instagram“ paskyroje. „Praėjusią naktį suteikiau gyvybę nuostabiam sūnui savo svetainėje. To nebūčiau galėjusi padaryti be pačios fantastiškiausios komandos: Francine, Annie ir Roisin. Rūpesčio ir gerumo, kuriuos jie mums suteikė, lygis, buvo neįtikėtinas“ , – rašė lietuvių mėgstama atlikėja. Žvaigždė 2014 metų rugpjūtį ištekėjo už savo vaikystės meilės Samo Burrowso per romantišką ceremoniją Graikijos Skopelo saloje, kur ir susižadėjo. Pora susipažino mokykloje, ir kvietimuose į jų vestuves buvo 1996 metais daryta jų nuotrauka, kai jie buvo vienuolikamečiai.

Išsiskyrė neskoningumu

Paryžiaus mados savaitėje retą viešnią galima apkaltinti neskoningumu. Tačiau socialinių tinklų žvaigždė Kim Kardashian (38 m.) – išimtis. Iš „Ritz“ viešbučio, kuriame gyveno, ji išėjo vilkėdama maždaug 10 tūkstančių eurų vertės apdarus. Realybės šou žvaigždė kūną buvo apsitempusi leopardų kailio rašto kombinezonu, mūvėjo tokio pat rašto pirštines, avėjo šio rašto batus ir vilkėjo taip pat margintą paltą. Kad ir koks šis raštas būtų šiemet madingas, tiek jo vienoje vietoje – tikrai per daug. Tiesa, jos apranga buvo toli gražu ne iš naujausių kolekcijų. Tiek kombinezonas, tiek paltas – iš dar 1991 metais pristatytos „Alaia“ kolekcijos.

Debiutavo ant podiumo

Mados namai „Chanel“ Paryžiaus mados savaitėje pristatė paskutinę dizainerio Karlo Lagerfeldo sukurtą kolekciją. Pasakišku Alpių miesteliu su mažais apsnigtais nameliais ir dirbtinio sniego pusnimis virtusių rūmų podiumu žingsniavo ispanų kilmės aktorė Penelope Cruz (44 m.). Moteris ne vienus metus bendradarbiavo ne tik su dizaineriu K.Lagerfeldu, bet ir „Chanel“ mados namais. Praėjusių metų liepą P.Cruz tapo mados namų prekės ženklo veidu. Mados pasaulio Kaizeriu pramintas vienas garsiausių praėjusio amžiaus mados kūrėjų mirė vasario 19 dieną, likus mažiau nei mėnesiui iki „Chanel“ pristatymo.

Sužavėjo jaunesnis prancūzas

Italų kilmės aktorė ir buvęs modelis Monica Bellucci (54 m.) Paryžiuje pasirodė su nauju mylimuoju. Sekso simboliu vadinamos moters jausmai skirti 18 metų jaunesniam prancūzui Nicolas Lefebvre’ui. Pirmajam pasirodymui kartu viešumoje pora pasirinko mados namų „Chanel“ kolekcijos pristatymą Paryžiuje. Pirmoje eilėje įsitaisę mylimieji kantriai stebėjo šou, laikėsi už rankų, o palikę renginio erdvę nuo fotografų nesislapstė. 2013-ųjų vasaros pabaigoje su vyru aktoriumi Vincent’u Casseliu skirtis nusprendusi aktorė apie naują susižavėjimo objektą prakalbo tik 2017-aisiais.

Pasitraukė iš gyvenimo

Praėjusią savaitę britų žiniasklaida pranešė apie vienos garsiausių visų laikų grupių „The Prodigy“ vokalisto Keitho Flinto mirtį. „Pirmadienį 8 val. 10 min. vietos laiku gavome iškvietimą dėl pašlijusios žmogaus sveikatos. Atvykę jau radome 49 metų vyro lavoną“, – žiniasklaidai pranešė pareigūnai. Skandalingoji grupė išgarsėjo devintojo dešimtmečio pradžioje. Pirmasis dėmesį atkreipęs kūrinys „Charly“ su aiškiomis užuominomis į narkotikus išpopuliarėjo visoje Didžiojoje Britanijoje. Pašėlusio greičio ritmai, kompiuteriu paploninti balsai – „The Prodigy“ tuo metu atspindėjo euforišką, kvaišalų persmelktą britų šokių muzikos sceną.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.