Garsiausiai Rusijos balerinai Anastasijai Voločkovai – mylimojo dovana už milijoną

Garsiausia Rusijos balerina gavo brangią dovaną po to, kai ją pademonstravo madų šou. Pasak Anastasijos Voločkovos, vaikinui buvo negaila išleisti didelį pinigų kiekį kailiniams, nes jie buvo skirti mylimajai.

 A. Voločkova.<br> Soc. tinklo nuotr.
 A. Voločkova.<br> Soc. tinklo nuotr.
 A. Voločkova.<br> Soc. tinklo nuotr.
 A. Voločkova.<br> Soc. tinklo nuotr.
 A. Voločkova.<br> Soc. tinklo nuotr.
 A. Voločkova.<br> Soc. tinklo nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Mar 25, 2019, 11:46 PM

Anastasija Voločkova dalyvavo madų savaitės renginyje. Balerina podiumu žengė, vilkėdama elegantiškus puskailinius. Žvaigždė neslėpė nuo gerbėjų, jog tai jai labai patiko .

„Puskailinukai pristatyti iš Krymo ir pagaminti iš elitinių žaliavų, gautų iš Kanados. Nuostabus kailis teka ir kvėpuoja. Aš pradėjau ir užbaigiau madų demonstravimą. Vilkėjau ypatingus puskailinukus ir buvau išskirtinis šios kolekcijos iš lūšies kailio modelis. Man jie labai patiko!“,- prisipažino Voločkova.

Vėliau balerina žurnalistams teigė, kad jos mylimasis nusprendė jai padaryti siurprizą, todėl nupirko puskailinukus . Šio pirkinio kaina yra maždaug vienas milijonas du šimtai tūkstančių rublių.

„Mano artimas žmogus nupirko juos tiesiai iš demonstravimo ir padovanojo man. Aš labai vertinu gražius ir kilnius poelgius. Dovana brangi. Bet aš to nusipelniau, teigė mano mylimasis“ , – sakė Anastasija.

Anksčiau Voločkova su malonumu gyrėsi mylimojo gabumais. Pasak jos, vyras – europietis, kalba keliomis kalbomis ir jie nuo keturių iki penkių kartų per dieną užsiiminėja seksu. „Dabar mano gyvenime yra meilė. Pirmą kartą aš jos neviešinu bei nerodau savo mylimojo. Tai yra labai tyri, gražūs ir įdomūs santykiai. Tai yra nuostabus žmogus. Visų pirma, jis yra europietis, o ten šeima kuriama būnant apie 40 metų amžiaus. Jis kalba keliomis kalbomis, kas mus taip pat vienija“ , – teigė Anastasija apie ateities planus.

Voločkova neskuba pristatyti mylimojo visuomenei, nes jis nepratęs prie triukšmingų renginių. Balerinos teigimu, jie puikiai leidžia laiką kartu jos dideliame name. Vyras rado bendrą kalbą su jos dukra Ariana.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.