Dizainerė Olesia Les pirmą kartą renginyje pasirodė su 9 mėnesių sūneliu

Anksčiau dažnai kviestiniuose renginiuose pasirodydavusi pora – dizainerė Olesia Les ir jos vyras, fotografas Gediminas Daškevičius, kurį laiką tokio tipo viešnages buvo nutraukę.

Dizainerė Olesia Les ir jos vyras, fotografas Gediminas Daškevičius su sūneliu.<br> L. Kondratės nuotr.
Dizainerė Olesia Les ir jos vyras, fotografas Gediminas Daškevičius su sūneliu.<br> L. Kondratės nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2019-03-27 12:43

„Bet šįkart nusprendėme priimti iššūkį! Buvome pasiilgę draugų ir jau jautėmės tvirtesni bei galintys susidoroti su netikėtumais“, – patikino žinomi sutuoktiniai.

Į antradienio vakarą vykusį „HOF hotel Garden“ viešbučio renginį jie atvažiavo nebe dviese, o tryse – su devynių mėnesių sūnumi Gabrieliumi.

Jauna mama patikino – smalsus mažylis namų aplinkoje jau yra ištyrinėjęs viską: perskaitęs visas knygas, išsiaiškinęs stalčiuose esančių virtuvės rakandų paskirtį, ne kartą patikrinęs, ar katino uodega tikra.

„Kasdien vis stengiuosi su juo nuvykti į kokią nors naują erdvę, padovanoti nejustų potyrių. Tai vaikui labai svarbu. Žinoma, stengiamės viskame išlaikyti balansą – ir neužsibūti namuose, ir nepamiršti į juos grįžti“, – su šypsena dalinosi Olesia Les.

Į renginį trijulė buvo užsukusi trumpam. Spėjo paskanauti veganiškų desertų, pasigrožėti Daivos Bublienės autoriniais rankų darbo kūriniais – staltiesėmis, servetėlėmis, polėkštėmis ir kiti puošybos aksesuarais, įdomiomis floristės Aušros Junevičės gėlių kompozicijomis bei pabendrauti su draugais.

„Jau žinome, kokius Gabrieliaus mėgstamus daiktus būtinai turime pasiimti, todėl į „žygį“ išsiruošiame gana greitai. Riestainiai, žaislai, trapučiai ir mama – būtini bet kokios iškylos atributai“, – patikino dizainerė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.