Prieš jubiliejinį koncertą Alos Pugačiovos būkle susirūpino medikai

Liko vos kelios dienos iki grandiozinio Rusijos primadonos Alos Pugačiovos jubiliejinio koncerto. Organizatoriai žada nepamirštamą ir unikalų spektaklį su daugybe netikėtumų.

 Ala Pugačiova ir Arturas Gasparianas (kairėje).<br>LR montažas.
 Ala Pugačiova ir Arturas Gasparianas (kairėje).<br>LR montažas.
 Arturas Gasparianas ir Ala Pugačiova.<br>Soc. tinklo  nuotr.
 Arturas Gasparianas ir Ala Pugačiova.<br>Soc. tinklo  nuotr.
 Ala Pugačiova.<br> Scanpix nuotr.
 Ala Pugačiova.<br> Scanpix nuotr.
 Ala Pugačiova.<br> Scanpix nuotr.
 Ala Pugačiova.<br> Scanpix nuotr.
 Ala Pugačiova.<br> Scanpix nuotr.
 Ala Pugačiova.<br> Scanpix nuotr.
 Ala Pugačiova.<br> Scanpix nuotr.
 Ala Pugačiova.<br> Scanpix nuotr.
 Ala Pugačiova.<br> Scanpix nuotr.
 Ala Pugačiova.<br> Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (7)

Lrytas.lt

2019-04-10 23:07

Scenos žvaigždei šis koncertas labai svarbus, todėl šiuo metu ji intensyviai repetuoja ir ruošiasi dideliam šou, kurio gerbėjai laukė kone dešimtmetį.

Nors gerbėjai nekantrauja susipažinti su artėjančio renginio smulkmenomis, pati A.Pugačiova informacija dalytis neskuba.

Be to, repeticijos užkulisius matę dalyviai pasakojo, kad superžvaigždė labai jaudinasi ir stengiasi viską tinkamai atlikti iki jubiliejinio koncerto.

Prieš kelias dienas A.Pugačiovos gerbėjų instagramo paskyroje pasirodė filmuoti repeticijos fragmentai, kuriuose galima išvysti būsimo šou detalių.

Matyti, jog gerbėjų laukia ištisas spektaklis su daugybe specialiųjų efektų. Viename vaizdo įrašų galima pamatyti dekoracijas, vaizduojančias barą, o šalia keletą stalų ir kėdžių.

Sceną puošia butaforiniai žibintai ir daugybė prožektorių. Primadona pasirodymo metu su būriu šokėjų aktyviai juda scenoje ir dainuoja gerbėjams pažįstamą dainą. 

Kitame vaizdo įraše matyti tos pačios dekoracijos, tačiau komanda repetuoja jau kitą numerį su nauja daina, kurioje dainuojama: „Štai ir užsidarė ratas. Žinau, kas – priešas, kas – draugas.“ 

Scenoje – keletas žmonių, vilkinčių ryškius kostiumus, pasiūtus specialiai šiam pasirodymui. Jie juokingai pozuoja, į save nukreipdami asmenukių lazdas su mobiliaisiais telefonais.

Panašu, kad dainininkė, sekdama užsienio šalių žvaigždžių tradicijomis, nusprendė sukurti šou – miuziklą.

Ji atliks tiek gerbėjams puikiai žinomas kompozicijas, tiek naujus hitus, kuriuos sukūrė per pastaruosius metus.

Vienoje A.Pugačiovos repeticijoje apsilankė ir gerai žinomas muzikos kritikas Arturas Gasparianas.

„Dalyvauti Alos repeticijoje – kaip nuskristi į kosmosą. Aš ne tik apie gyvą garsą ir neįtikėtiną dainavimą. Bet apskritai! Dainavimas mane labai sujaudino. Netgi mane. Karališka dovana! Dėkoju“, – pasirodymais džiaugėsi repeticiją stebėjęs muzikos kritikas.

Jis buvo sužavėtas tuo, ką pamatė. A.Gasparianas socialinio tinklo paskyroje taip pat pasidalijo nuotrauka, kurioje pozuoja kartu su primadona.

Matyti, kad A.Pugačiova ant scenos tiesiog švyti ir atrodo laiminga. 

Užsienio naujienų portaluose pasirodė informacija, kad primadona po koncerto Maskvoje ruošiasi pasirodymams ne tik Sankt Peterburge, bet ir visoje Rusijoje.

Tiesa, daugelis gerbėjų abejoja, ar bus įmanoma ten patekti, nes bilietai kaipmat išgraibstomi.

A.Pugačiova jau dešimt metų nerengė solinių pasirodymų. Portalui „Dni“ šaltiniai iš atlikėjos artimos aplinkos pranešė, jog A.Pugačiovą neramina mintis apie naujų kūrinių tekstus. Ji baiminasi, kad gali juos tiesiog pamiršti.

Taip pat pranešama, kad dabartinė fizinė būklė riboja jos galimybes pasirodyti kaip gali geriausiai. Medikai atlikėjai neleidžia dainuoti gyvai, tad repeticijų metu pasirodymus ji atlieka pagal fonogramą.

Primename, kad kalbos apie šį koncertą netilo jau kone metus. Per pirmąsias dvi bilietų paskelbimo valandas į Alos Pugačiovos jubiliejinį koncertą Kremliuje neliko nė vieno bilieto.

Į rusų žvaigždės koncertą bilietų kainos siekė 375 tūkst. rublių (4,9 tūkst. eurų). Buvo skaičiuojama, kad organizatoriai iš koncerto gali susirinkti 300 mln. rublių (3,96 mln. eurų).

Kai pasirodė afiša, skelbianti apie artėjantį jubiliejinį TSRS liaudies artistės koncertą, vien per pirmąją bilietų pardavimų dieną jų kaina pakilo dvigubai.

Iš pradžių pigiausi bilietai kainavo 2,5 tūkst. rublių (33 eurai), parteryje – nuo 70 tūkst. rublių (925 eurai), o jau tos pačios dienos vakarą nebebuvo įmanoma rasti pigesnių nei 45 tūkst. rublių (595 eurai) bilietų.

Patys brangiausi atsiėjo 150 tūkst. rublių (1981 euras).

Pirmąjį tūkstantį bilietų A.Pugačiovos gerbėjai ir perpardavinėtojai išpirko per kelias valandas.

Pastarieji teigia, kad tokio ažiotažo nebuvo nuo pat 2009-ųjų, kai dainininkė buvo paskelbusi, kad baigia muzikinę karjerą.

Pastarosiomis savaitėmis perpardavinėtojai bilietus pirmose parterio eilėse pardavinėjo po 375 tūkst. rublių (4,9 tūkst. eurų).

Viena priežasčių, dėl kurios negailima tokių didžiulių sumų, – gerbėjų baimė dėl A.Pugačiovos, kuri yra patyrusi širdies smūgį, sveikatos būklės.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.