Žvaigždžių savaitėje – pasaulio rekordas, trečioji atžala ir kaltinimai priekabiavimu

Kiekvieną savaitę žurnalas „Stilius“ apžvelgia įsimintiniausius ir labiausiai apkalbėtus užsienio garsenybių gyvenimo įvykius. Šįkart juose taip pat netrūko staigmenų ir atvirų pasisakymų.

Meghan Markle ir princas Harry, Michaelo Phelpso atžalos, Davidas Blane'as.<br>Scanpix ir instagramo nuotr.
Meghan Markle ir princas Harry, Michaelo Phelpso atžalos, Davidas Blane'as.<br>Scanpix ir instagramo nuotr.
Meghan Markle ir princas Harry.<br>Scanpix nuotr.
Meghan Markle ir princas Harry.<br>Scanpix nuotr.
Jennifer Lopez.<br>Instagramo nuotr.
Jennifer Lopez.<br>Instagramo nuotr.
Davidas Blane'as.<br>Scanpix nuotr.
Davidas Blane'as.<br>Scanpix nuotr.
Michaelas Phelpsas su žmona Nicole.<br>Scanpix nuotr.
Michaelas Phelpsas su žmona Nicole.<br>Scanpix nuotr.
Michaelas Phelpsas su žmona Nicole augina dvi atžalas.<br>Instagramo nuotr.
Michaelas Phelpsas su žmona Nicole augina dvi atžalas.<br>Instagramo nuotr.
Marcia Cross.<br>Scanpix nuotr.
Marcia Cross.<br>Scanpix nuotr.
Marcia Cross.<br>Instagramo nuotr.
Marcia Cross.<br>Instagramo nuotr.
Daugiau nuotraukų (8)

Lrytas.lt

Apr 14, 2019, 7:52 PM

Seksuali ir tuo džiaugiasi

Amžius netrukdo jaustis seksualiai ir atrodyti nepriekaištingai.

Tai įrodo ir dainininkė, aktorė Jennifer Lopez. 49 metų moteris socialinio tinklo paskyroje pasidalijo nuotrauka, kurioje ji įsiamžinusi su itin atviru šviesiai rožinės spalvos dviejų dalių maudymosi kostiumėliu.

Ji atrodo išties nepriekaištingai ir neatpažįstamai.

Pasirodo, šis kadras darytas naujo filmo „Afera“ („The Hustle“), kuriame filmuojasi J.Lopez, užkulisiuose.

Sekėjai iškart atkreipė dėmesį į naują aktorės pasidalytą fotografiją ir komentaruose gyrė puikiai atrodančią J.Lopez.

Pagerino pasaulio rekordą

Prie socialinių tinklų prisijungę Sasekso kunigaikščiai Meghan Markle (37 m.) ir princas Harry (34 m.) trumpiau nei per parą pagerino Guinnesso rekordą.

Karališkosios šeimos narių oficiali instagramo paskyra tapo greičiausiai 1 milijoną sekėjų sulaukusia paskyra šiame socialiniame tinkle.

Milijono sekėjų jie sulaukė mažiau nei per 6 valandas.

Prieš tai rekordas priklausė atlikėjui Kangui Danieliui. Jo profilis instagrame milijono sekėjų sulaukė per kiek daugiau nei 11 valandų.

Šiuo metu Meghan ir Harry instagramą seka daugiau nei 3 milijonai žmonių. Patys kunigaikščiai seka vos 23 profilius šiame socialiniame tinkle.

Tarp jų – kitų karališkosios šeimos narių ir labdaros organizacijų profiliai.

Kaltina seksualiniu priekabiavimu

JAV iliuzionistas Davidas Blane’as (45 m.) atsidūrė skandalo, kuris gali jam kainuoti reputaciją, centre. Vyras kaltinamas išprievartavimu.

Niujorko policijos detektyvų skyriaus viršininkas Dermotas Shea pranešė, kad dėl nederamų vyro veiksmų kreipėsi dvi moterys, pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Šaltinio „The Guardian“ teigimu, vienas aptariamų įvykių vyko gana seniai, tad net įrodžius kaltę D.Blane’ui nereikės už tai atsakyti.

Auka detektyvams papasakojo, kad Davidas išprievartavo ją savo bute Manhatane 1998-aisiais. Iliuzionistui kaltinimai kol kas nepareikšti.

Jis panašių kaltinimų yra sulaukęs ir anksčiau. Maždaug prieš metus buvęs modelis Natasha Prince tikino, kad D.Blane’as pasinaudojo ja Londone 2004-aisiais. Tyrimas buvo pradėtas, bet neilgai trukus nutrauktas dėl įrodymų stygiaus.

Trečia atžala – pakeliui

Olimpinis amerikiečių plaukikas Michaelas Phelpsas (33 m.) su žmona, buvusia grožio karaliene Nicole (33 m.) laukiasi trečiojo vaiko.

Džiugią žinią garsiojo plaukiko žmona pranešė socialinėje erdvėje. Moteris pasidalijo dviejų savo mažylių nuotrauka, kurioje jie sėdi žaislinėje mašinėlėje, o šalia jos puikuojasi užrašas – kūdikis.

„O, mes tai padarėme dar kartą. Aš būsiu trijų vaikų mama“, – šalia nuotraukos brūkštelėjo Nicole. Šį įrašą lydėjo sekėjų ir šeimos draugų komentarai – jie sveikino tėvelius ir linkėjo jiems kuo geriausios sveikatos. Michaelas ir Nicole susipažino 2009-aisiais. 2015-ųjų vasarį susižadėjo, o po metų iškėlė vestuves.

Užklupo klastinga liga

Serialo „Nusivylusios namų šeimininkės“ žvaigždė Marcia Cross (57 m.) išsipasakojo apie sunkiausią gyvenimo periodą – kovą su onkologine liga. Išangės vėžio diagnozę ji išgirdo anksčiau, bet bijodama visuomenės reakcijos apie ligą prabilo tik po pusantrų metų.

„Noriu prisidėti prie kovos su stigma kalbėti apie išangės vėžį. Skaičiau daug šią ligą įveikusių ligonių istorijų. Dauguma sergančiųjų, ypač moterų, gėdijosi prisipažinti, kokios formos vėžiu serga. Noriu, kad tai baigtųsi“, – kalbėjo Marcia.

Onkologinę ligą aktorė gydėsi tris mėnesius. Laimė, praėjus kiek mažiau nei metams ji vis dar yra sveika. Tačiau liga bet kada gali atsinaujinti.

„Patį pirmą kartą aš tiesiog atsiguliau ir leidau apžiūrėti savo „žandukus“. O ką daugiau daryti? Dabar kaskart eidama į tualetą galvoju, kaip tai nuostabu, ir dėkoju savo kūnui“, – atvirai kalbėjo moteris.

Praėjusių metų rugsėjį Marcia nustebino gerbėjus pasidalijusi nuotrauka, kurioje ji įsiamžinusi plika. Tuomet dauguma gerbėjų dar nežinojo, kad moteris serga onkologine liga.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.