Bręsta konfliktas: Anna Wintour nesiruošia dėti Melanios Trump ant „Vogue“ viršelio

Mados pasaulis neapsieina be skandalų, intrigų ir politikavimo. Atrodo, dabar bręsta naujas konfliktas tarp vienos įtakingiausių žiniasklaidos atstovių, „Vogue“ vyriausiosios redaktorės Annos Wintour ir JAV prezidento Donaldo Trumpo žmonos Melanios.

 Anna Wintour (kairėje) ir Donaldas Trumpas su Melania.<br> Scanpix nuotr.
 Anna Wintour (kairėje) ir Donaldas Trumpas su Melania.<br> Scanpix nuotr.
 Anna Wintour.<br> Scanpix nuotr.
 Anna Wintour.<br> Scanpix nuotr.
 Anna Wintour.<br> Scanpix nuotr.
 Anna Wintour.<br> Scanpix nuotr.
 Donaldas Trumpas ir Melania.<br> Scanpxi nuotr.
 Donaldas Trumpas ir Melania.<br> Scanpxi nuotr.
Daugiau nuotraukų (4)

Lrytas.lt

Apr 16, 2019, 12:22 PM

Neseniai duodama interviu CNN A.Wintour prasitarė, kad vargu ar M.Trump papuoš žurnalo viršelį kaip pirmoji ponia. Ir visai nesvarbu, kad „Vogue“ neseniai buvo išspausdinęs Donaldo dukros Ivankos nuotraukas. Melaniai čia, anot Annos, ne vieta.

„Akivaizdu, kad šios moterys kai kuriuos įkvepia. Tačiau tuo pat metu esu tikra, kad dabar nėra pats tinkamiausias laikas Melaniai puošti mūsų viršelį. Turime viską įvertinti ir turėti tvirtą poziciją“, – sakė A.Wintour.

Tačiau Annos paleistos strėlės į Melanią, regis, nuėjo perniek. D.Trumpo sutuoktinė tikrai nenusiminė dėl tokio redaktorės sprendimo.

„Būti ant „Vogue“ viršelio poniai Melaniai nėra siekiamybė. Be to, ji jau puošė šį viršelį prieš tapdama pirmąja šalies ponia. Šiandien viskas, ką ji daro, daug svarbiau už fotosesijas“, – sakė Melanios atstovė Stephanie Grisham.

Primename, kad M.Trump iškart po vestuvių su Donaldu pasipuošusi vestuvine suknele ant „Vogue“ viršelio atsidūrė 2005-aisiais.

Savo simpatijos „Vogue“ neslėpė Hillary Clinton, aktyviai rėmė jos kandidatūrą, o buvusi pirmoji JAV ponia Michelle Obama šio leidinio viršelyje buvo atsidūrusi tris kartus. Į tokius faktus Melanios atstovė turi atsaką.

„Tai dar kartą parodo, kokie politiški yra mados žurnalai ir kokia dviveidė yra pati Anna Wintour. Deja, ponia Melania nėra pratusi prie veidmainysčių“, – sakė Stephanie.

Bet reikia pastebėti, kad prieš Donaldui tampant prezidentu Anna puikiai sutarė su Trumpų šeima.

Trijulė ne kartą buvo pastebėta įvairiuose vakarėliuose. Dabar „Vogue“ redaktorė vengia net atsitiktinių susitikimų su Melania ir Donaldu, o praėjusiais metais buvo pareiškusi, kad niekada nebūtų kvietusi JAV prezidento į tradicinį „Met Gala“ mados renginį.

 

 

 

 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.