5 praktiškos pavasario tendencijos

Šiltėjantys orai kartu su tendencingai mažėjančiu viršutinių rūbų sluoksniu pažadina ir vidinį norą keistis, atsinaujinti ir suspindėti. Jau Išsilaisvinę iš tamsių paltų ir storų megztinių sluoksnio vis labiau imame trypčioti prie drabužinės durų ir sukti galvą, ką šiandien apsirengti Ir jums gerai atpažįstamas tas sutrikimo ir beviltiškumo jausmas?

123rf.com
123rf.com
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 22, 2019, 1:53 PM

Nėra to blogo, kas neišeitų į gera. Pasinaudokite sezonų kaita ir ta proga padarykite generalinę spintos reviziją. Pabodusius, bet kokybiškus daiktus galite garbingai perleisti į kitas rankas ir taip pratęsite jų gyvavimo ciklą.

Vis labiau populiarėja drabužių mainai tarp draugių, kurie dažniausiai virsta smagiais pasibuvimais ar net vakarėliais.

Jeigu jau visiškai nežinote ką daryti, nereikalingus rūbus atiduokite į pasirinktą labdaros organizaciją: taip ir gerą darbą padarysite, ir spintose atlaisvinsite erdvės sezono naujienoms.

Taigi po spintos revizijos galima žingsniuoti toliau ir pasidomėti, ką verta įsigyti šiltesniam metų laikui. Stilisčių komanda „Make Me Stylish“ išskyrė 5 pavasario tendencijas, kurias lengvai pritaikysite kiekvieną dieną.

1. Smėlio spalva

Šilti žemės tonai jau tapę nemaria klasika. Rudi atspalviai ne vieną sezoną karaliauja mados industrijoje, tad ir šį pavasarį drąsiai maišykite juos tarpusavyje. Tos pačios spalvos, tik skirtingų jos atspalvių, derinimas yra tikras išganymas, ypač jei jūsų spintoje karaliauja viena mėgstamiausia spalva.

Kad išvengtumėte nuobodaus įvaizdžio, pabandykite į pagalbą pasitelkti aksesuarus, sužaisti skirtingomis audinių faktūromis, raštais ar įmantresniais siluetais.

2. Kombinezonai

Paruoškite šiam rūbui vietos savo drabužinėje, nes tai šio sezono privalomas stilingo įvaizdžio atributas. Kombinezoną galime drąsiai pavadinti visų madisčių naująja uniforma. Tai itin patogus drabužis, tinkantis bet kuriai progai.

Norite pasipuošti ir vakare atrodyti įspūdingai? Puiku! Tik priderinkite tinkančius aukštakulnius, rankinę ir atrodysite verta milijono. Jeigu norite paprastesnio varianto, pasirinkite storapadžius sportinius batelius ar aulinukus ir gausite visiškai kitokį efektą.

3. Atlaso sijonai

Prie vis labiau populiarėjančių atlaso palaidinių bei suknelių jungiasi ir sijonai. Šį sezoną atlaso sijonai bus ypač populiarūs dėl universalių pritaikymo galimybių. Jie gražiai dera tiek su klasikiniais švarkais, tiek su plačiais megztiniais ar sportiniais marškinėliais, jeigu kuriamas neįpareigojantis įvaizdis.

Prie atlaso sijono rinkitės kaubojiškus aulinukus, sportinius batelius, basutes, ypatingomis progomis nebijokite ir vakarinių aukštakulnių.

4. Suvarstomi batai

Dar viena naujiena, po truputį įsitvirtinanti gatvės madoje, – tai suvarstomi batai, įkvėpti Viktorijos laikų. Jie kitaip dar vadinami Merės Popins bateliais. Tokio tipo batai suteiks jūsų stiliui netikėto, šiek tiek romantiško prieskonio ir jį pagyvins.

5. Džinsai – vintažinio stiliaus

Ar žinojote, kad su džinsinėmis „Levis“ uniformomis darbininkai Amerikoje kadaise statė dangoraižius? O šiais laikais tai vienas populiariausių ir dažniausiai dėvimų rūbų.

Šį sezoną privaloma savo kolekciją papildyti tiesiais vintažinio tipo džinsais.

Jie tinka daugumai figūros tipų, nes nėra pernelyg prigludę ir turi paaukštintą juosmenį.

Rinkitės nuo mėlynų (šiltajam sezonui)iki pilkų ar juodų (niūresnėms dienoms).

Beje, nepraeikite pro parduotuvėje kabančius „banano“ formos, platėjančius bei vis sparčiau populiarėjančius baltus džinsus.

Daugiau patarimų ir įkvepiančių idėjų apie stilių išgirsite renginyje STILIUS LIVE! Pasižymėkite kalendoriuje 2019 m. gegužės 25 dieną raudonai, nes laukia nepakartojama stiliaus šventė. „Litexpo“ parodų centre savo patirtimi ir įžvalgomis dalysis šios srities žvaigždės: A.Vasiljevas, K.Bogomolovas, L.Salasevičius, R.Kalinkinas ir kt. Kviečiame įsigyti bilietus – www.stiliuslive.lt.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.