Ar ši suknelė tinka vestuvėms? Atsakymas viešnią suglumino

Artėjant vestuvių sezonui būsimoms puotos viešnioms dažnai suskausta galvą: ką gi rengtis? Ar galima vilkėti baltą suknelę? O juodą? Ar ši suknelė ne pernelyg puošni/kukli? Panašus klausimas neseniai sukėlė diskusijų audrą socialiniame tinke.

 „Ar ji ne pernelyg atvira? O gal tinkama?“, – klausė moteris.  
 „Ar ji ne pernelyg atvira? O gal tinkama?“, – klausė moteris.  
  „Ar ji ne pernelyg atvira? O gal tinkama?“, – klausė moteris.
  „Ar ji ne pernelyg atvira? O gal tinkama?“, – klausė moteris.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

2019-04-27 09:35

Moteris paviešino nuotrauką, kurioje ji vilki trumpą juodą suknelę su blizgančiomis karpytomis juostomis šonuose.

„Turiu šią suknelė, tačiau niekada jos nevilkėjau. Ar galiu su ja eiti į vestuves? Ar ji ne pernelyg atvira? O gal tinkama?“, – klausė moteris.

Jos klausimai ir nuotrauka netrukus atsidūrė populiariame iš vestuvių besityčiojančiame puslapyje ir sulaukė kritikos. Dauguma žmonių manė, kad vilkėti tokią suknelę per vestuves – nedera.

„Tiesiog ši suknelė – ne vestuvėms“; „Nenorėčiau, kad su tokia suknele kas ateitų į mano vestuves“. Tokių ir panašių komentarų susilaukė būsima vestuvių viešnia.

Vienas suknelę apžvelgęs portalas ją apibūdino kaip tinkančią nepilnametei realybės šou žvaigždei, kuri 2010-aisiais būtų susiruošusi į naktinio klubo atidarymą.

Kaip vis tik tokiai progai puoštis? Jei dviejų žmonių meilės šventėje esate svečias, turbūt jau žinote pagrindinę taisyklę: šiukštu nesirinkti baltos spalvos. Tebūnie ši spalva tą dieną priklauso jaunavedžiams. Na o kuo vilkėti svečiams priklauso nuo vietos, amžiaus ir ryšio su jaunaisiais.

Jei vestuvėse pamergės vilki vienodos spalvos suknelėmis, nederėtų rintis tokio pat atspalvio rūbų. Jaunųjų artimiausiems žmonėms, žinoma, pridera pasipuošti labiausiai. Moterims derėtų dairytis vakarinės ar kokteilinės suknelės (priklauso nuo puotos prašmatnumo ir vietos). Venkite juodos spalvos.

Nors vasarą madingi gėlių raštai, jais marginti audiniai paprastai suteikia suknelei paprastumo, tad geriau gėlėtą suknelę palikti paplūdimiui ar pasivaikščiojimui mieste.

Jaunoms merginoms labiausiai tiks kokteilinės suknelės iki kelių. Bet tik retais atvejais (kai dailios kojos ir suknelė nėra pernelyg aptempta) suknelės gali būti trumpesnės!

Vyresnės puošniai atrodys su ilgomis ar iki pusės blauzdų suknelėmis ar sijonais.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.