Psichiatrijos ligoninėje gulinti Britney Spears pripažino – didelis stresas atsiliepė jos figūrai

Popscenos dievaitė Britney Spears nuo balandžio pradžios paguldyta į psichiatrijos ligoninę. Po tokių žinių gerbėjai sunerimę, kilo diskusijos ir įvairiausi spėliojimai, ar tik Britney nėra per prievarta laikoma ligoninėje?

Britney Spears.<br>Stopkadras.
Britney Spears.<br>Stopkadras.
Britney Spears.<br>Scanpix nuotr.
Britney Spears.<br>Scanpix nuotr.
Britney Spears.<br>Soc. tinklo nuotr.
Britney Spears.<br>Soc. tinklo nuotr.
Britney Spears.<br>Scanpix nuotr.
Britney Spears.<br>Scanpix nuotr.
 Britney Spears su mylimuoju.<br>Soc. tinklo nuotr.
 Britney Spears su mylimuoju.<br>Soc. tinklo nuotr.
Daugiau nuotraukų (5)

Lrytas.lt

Apr 27, 2019, 3:17 PM

Iš pradžių buvo skelbiama, kad dainininkė pasijuto blogai dėl tėvo sunkios ligos, jam buvo atliktos dvi operacijos. Šios žinios paveikė B.Spears nervų sistemą.

Vėliau kalbama, kad tėtis Jamie dukrai iškėlė sąlygą: jei ji nori tęsti darbus, privalo vartoti gydytojų rekomenduojamus vaistus. Britney, anot šaltinių, atsisakė, todėl tėvas pasirūpino, kad dukra atsidurtų psichiatrijos ligoninėje.

Po įvairiausių diskusijų ir internete žaibiškai plintant grotažymei #freeBritney (liet. laisvė Britney) dainininkė galiausiai susisiekė su gerbėjais.

„Aš noriu pasisveikinti... Nes tai, kas šiuo metu apie mane kalbama, nėra kontroliuojama. Vau! Sklinda gandas, kad mano šeima ir komanda man kelia grėsmę, skleidžiami beprotiškiausi gandai.

Aš bandau sau atrasti laiko, bet viskas, kas vyksta, tik apsunkina mano gyvenimą. Netikėkite niekuo, ką perskaitote ar išgirstate.

Viską pradėjo Samas Lufty prieš daugelį metų (buvęs Britney vadybininkas – Red.). Jis su visais bendravo iš mano elektroninio pašto. Mano situacija yra unikali, tačiau pažadu, kad padarysiu viską, ko man dabar reikia.

Jūs nieko apie mane nežinote, bet darysiu viską ir eisiu iki galo, kad įvyktų tai, ko aš noriu. Jūsų meilė ir atsidavimas yra nuostabūs, bet šiuo metu man reikia šiek tiek privatumo, kad galėčiau įveikti visus sunkumus. Ir jei tai galite padaryti, būčiau amžinai dėkinga. Myliu jus“, – skelbė popscenos dievaitė.

Praėjus parai po jautraus įrašo, B.Spears pasidalijo kiek linksmesniu vaizdo įrašu. Prisiminė laikus, kuomet sportuodavo.

Čia pat ji prisipažino, kad stresas padėjo numesti daug kilogramų.

„Kas galėjo žinoti, kad dėl streso atsikratysiu daugiau nei dviejų kilogramų...“ – rašė ji.

Britney buvo trumpam paleista iš ligoninės – Velykas šventė su mylimuoju Samu Asghari. O ir paparacai ją užfiksavo gatvėje, perkant jogurtą. Didelės vaistų dozės atsiliepė jos figūrai – gerbėjai netyla, kad popscenos dievaitė atsisveikino su tobulomis kūno linijomis.

 

 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.